Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 899
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Кои Фантастикота са големи и добре заредени в София? Много искам да пробвам новата серия на Тезори.

# 511
Sky city, Коперник, Драгалевци знам аз като големи и заредени. Има още доста, но не ги назнайвам всичките.

# 512
  • Стара Загора
И тук да изкажа възмущението си от цветните спирали на Мейбълин. Голяма греда, едно голямо нищо! Писах отзиви в магазина, откъдето ги купих, дано си ги приберат обратно, въпреки че са отворени. Не се подлъгвайте, никакъв цвят не оставят на миглите. Чери скай и бургунди си взех.

Аз взех зелената, и потвърждавам, че нищо не правят.
Макар че, мислех че в моите мигли е проблема, защото са си къси...
Но например с една на Буржоа..изглеждаха доста по-добре.

# 513
Нали аргановата беше хубава? Аз все се каня да я купя и все се сещам колко съм зарината. 😆

И аз така. А сега и с намаление ще ни изкушават 😁

# 514
Много съм доволна от тази ампула, бая време я ползвам, слагам всеки ден по една капка масло го втривам в краищата и доста добре хидратира без да ми утежнява. Даже се чудя дали да не си купя още няколко ампулки да си имам, гледам, че има и с кератин. Или да си взема цяло шишенце с масло.
Може би над един месец съм го ползвала ежедневно, още няма и половината изхабено.
А преди ползвах някакви масла, обаче ми омазняваха повечко. Иначе имам и на Сиен от лидъл, пак е масло за коса, но е по-леко и мирише мнооого хубаво, на нещо сладичко 🥰  тоест, стават за всекидневие особено за къса коса, за краищата.

# 515
  • Deutschland
Мисля, че няма голямо шише от тези масла на Hask.

# 516
Мисля, че няма голямо шише от тези масла на Hask.
Аз не за марката, ами просто голямо шише арганово😃 тип кристали, нали имаше някакви.
Въпреки, че нещо като работи не го пипаш, ама.. ще видим😃 имам мания все да пробвам нещо ново.
Доколкото знам и пшеничен зародиш също е ок за краищата в ежедневието, но мен ме е бъз да експериментирам, тъй като косата ми е до раменете, пък тъкмо я научих да я мия през 4-5 дни.

# 517
И аз много харесвам въпросното масло с арган. Наистина е много икономично и стига за месеци наред при ежедневна употреба. Бях взела и това с кератин, но миризмата му е убийствено гадна. Макар, че не се задържа в косата, само докато се намажа, получавам позиви за повръщане. Наистина не мога да опиша колко е ужасна... наложи се да го изхвърля. Но може грешката да е само в моя телевизор, защото не видях никой да се оплаква от аромата в сайта на ДМ.

# 518
  • на дъното
Като се е заговорило за спирали а и аз да се възползвам от талона на ДМ в чуденка съм за Панорамата на Лореал златната 🤔.Моите мигли не се разбират много със силиконовите четки,но от познати като им гледам очите много добре им седи 🙂и толкква да я хвалят,че ме изкушава🫣🙂
Вие какво ще кажете, които сте я ползвали 🙂?
Благодаря 🤗

# 519
И аз много харесвам въпросното масло с арган. Наистина е много икономично и стига за месеци наред при ежедневна употреба. Бях взела и това с кератин, но миризмата му е убийствено гадна. Макар, че не се задържа в косата, само докато се намажа, получавам позиви за повръщане. Наистина не мога да опиша колко е ужасна... наложи се да го изхвърля. Но може грешката да е само в моя телевизор, защото не видях никой да се оплаква от аромата в сайта на ДМ.
Аз ползвам арганово масло като маска за коса, стоя с него преди да се изкъпя. Редовно го добавям в бъркоча с маслата.

# 520
  • Русе
Като си правите маската с маската затоплете ли ги на водна баня ? И какви смесвате ,аз само с кокосово си правя ,но имат това същото с арган. В момента обаче изхабявам една опаковка на пантеон маслото с кератин,ухае невероятно, не омазнява като слагам по три понички и я прави много мека.
Другите още са неотворени.

# 521
Това на Елсев не е хубаво, определено нищо не прави, също и това на балеа. По-добре масла. Аз ги редувам, слагам от ги в маска за коса на пантен малко арганово и малко кокосово само кокосовото вадя от хладилника предния ден.  Ползвам и готов продукт на Филип Кингсли в него не добавям. Ползвам и на кокосолис hair и grow. И така на всяко миене редувам. Като маската с маслата държа часове.
Ползвам и 3 minutes miracle на пантен, за моята коса е топ продукт. Ползвам спрейове, в банята имам още 2 маски, които редувам на мокра коса, ползвам балсам плюс като излеза от банята слагам и кристали плюс още едно масло, реша и приключвам каталясала 🤣🤣

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 08:49 от GoSSipSs

# 522
  • Deutschland
Лорито, гривната е страхотна. Драсни на лично, за да ми кажеш как мога да се сдобия с такава.

Като се замисля у нас май има бадемово, кокосово и незнам какво друго масло. Ще си направя маска и аз.

# 523
Да, щом имаш ползвай ги много подхранват.

# 524
В маската, която си правя преди да си измия косата, слагам естествени масла - арган, кокосово, бадемово, жожоба.

Общи условия

Активация на акаунт