Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 174
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
И аз в Пловдив никъде не успях да го видя тоя стик, хем пише че някъде има, ама в действителност няма
...

# 616
Е с лак, де, вие без лак и гел ли искате да се залижете 😁😁😁 и аз имам много стърчащи, ако само опашка правя си пръскам по ръката лак и заглаждам, стои цял ден.
Ползвам на Тафт супер силния лак тъмно син.
На мен не ми отива много така зализаното като тези момичета😅

# 617
С лак  няма да  е същото.Има специална вакса и после гребенчето.Аз без да искам поръчах такава,като си мислех,че се слага на връхчетата.

# 618
Ами и аз така правя, пръскам в ръката и заглаждам и стои добре първите 10 мин, после като излезна и ме духне вятъра всичко си хваща негова посока само където вече е слепено от лака и още по-зле 🤣
Май трябва наистина вакса или нещо с по-силна фиксация.

# 619
С вакса и после лак става. Само с вакса при мен щръква пак, понеже е еластична.
А моите бебешки коси стърчат право нагоре😀 ама този лак на Тафт ми държи много бетон🤣 ходих на преход, горещо и влажно беше и се потих и нищо не мръдна, а бретона не е стигнал до момента да се връзва в опашката, т.е, къс е и се залепи перфектно🤣

# 620
Следя темата, защото след като започнах да си правя в домашни условия мезотерапия с дермаролер, имам цели кичури нова коса, които обаче са малки и са навсякъде.

# 621
  • София
Може ли малко подробности? С какъв ролер, с какви разтвори, витамини, масла?

# 622
С вакса и после лак става. Само с вакса при мен щръква пак, понеже е еластична.
А моите бебешки коси стърчат право нагоре😀 ама този лак на Тафт ми държи много бетон🤣 ходих на преход, горещо и влажно беше и се потих и нищо не мръдна, а бретона не е стигнал до момента да се връзва в опашката, т.е, къс е и се залепи перфектно🤣
Може ли снимка на този син Тафт, защото са много видове и не знам дали се ориентирам правилно. Наскоро си купих зеления, който се води Volume, но има нулева фиксация при мен.

# 623
Ultimate 5+.
Да се допълня, че днес реших да се залижа. Даже не ползвах тия четки🤣 сложих малко пяна и после напръсках с лак и започнах да реша ( с дървена четка) и където ми свършва бретона, понеже е къс, обърнах четката с опаката страна и загладих и затиснах с нея.
Бъгва ми се нещо и не мога да завъртя изображението. Но това е загладеното сега. Излизам на разходка и ще видим😁

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 12:11 от Азара.

# 624
Някой успя ли да пробва новите мистове на Есенс, уж биле дюп на со дежанейро, аконсте ги пробвали, верно ли приличат на со дежанейро?

# 625
Приличат, но не са толкова трайни, разбира се. Те и Sol de Janeiro не ги водят мега трайни, но върху мен се задържат.

Колекцията в DM зареждана ли е? В нито един досега не я открих, а в Lilly почти нищо не е останало. В София поне е доста обрано.

# 626
Незнам дали е зареждана, но понеже има щанд на Есенс, проверих, ама няма нищо.

# 627
Не са на щанда на Есенс, там е само SO CHERRY колекцията. Juicy Bomb Party е на отделен малък регал, позициониран около касите. В Lilly поне е така, в ДМ не видях никъде нищо.

# 628
Никъде не ги видях, утре ще мина през Лилито. Дано има.

# 629
  • Deutschland
Аз изобщо не съм ги и видяла тези мистове.

Общи условия

Активация на акаунт