Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 172
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
И аз късно се усетих, хем вися в TikTok. Така изглежда регалът, снимката е от нета:

# 631
То и аз не успях, само в тик ток ги гледам

# 632
Взех последния мист с черешата, ама дали ще намеря тези, не знам. А онлайн има ли ги ?

# 633
Следя темата, защото след като започнах да си правя в домашни условия мезотерапия с дермаролер, имам цели кичури нова коса, които обаче са малки и са навсякъде.
Може ли малко подробности? С какъв ролер, с какви разтвори, витамини, масла?

И аз се интересувам.

# 634
Взех последния мист с черешата, ама дали ще намеря тези, не знам. А онлайн има ли ги ?
А имат ли нещо общо със со дежанейро? Пробва ли ги

# 635
Не съм пробвала сол де жанейро😃 аз тези на джуси бомб не съм ги виждала, в лили-то до работа имаше само черешовата линия и то много малко останали бройки ако имаше нещо останало изобщо.

# 636
Намерих ги онлайн и си ги поръчах и трите. Някакъв сайт bonjour, нещо такова. 21 лв общо трите, сигурно няма да имат нищо общо със сол де жанейро ама за 20 лв квото дойде.

# 637
На Velnea, бранда на Лили, има дюпове на Sol de Janeiro. Гледах ги в ТикТок и мацката каза, че са доста трайни.

# 638
Имат общо мистовете на Есенс, нали писах. След обикаляне на половин София купих два от трите, имам и съответните Sol de Janeiro и мога да ги сравня. Третият е dupe на 62, който не харесвам. Исках обаче и душ гел, ама няма. И SO CHERRY е доста обрана вече, мистът прилича на тази Малиция:

p.s. DiaMia, дюпове на кои са тези на Велнеа? 40 и 59 са ми любимите.

# 639
    Тези на Велнея нямат нищо общо, прпбвала съм ги

# 640
    Не знам точно, само мернах, че мацката обясняваше, че са на марката на Лили и едва ѝ произнесе името. Аз имах Cheirosa '71 by Sol de Janeiro, но не ми хареса и го продадох. Беше ми твърде елементарен някак, твърде хранителна ванилия. Сега имам този крем БумБум и трябва да го мажа, но е толкова силен и траен, че трябва да слагам по съвсем мъничко и парфюм направо не е нужен.

# 641
    [Момичета, сега влизам в темата. По повод дермаролерите ще споделя личен опит.

Използвам за лице от няколко години, но не много редовно. Обикновено използвам 0.2, 0.3 или 0.5 за лицето. Дезинфекцията на ролера преди и след употреба е много важна. Аз я правя с 90% спирт, както преди така и след употребата. Минавам цялото лице и шия с ролера, след което слагам шийт маска, серум или ампула

За процедурите с ролер по скалпа видях от едно момиче в инстаграм. Профилът й е avrinbrill
    Това, което ме накара да пробвам е, че показва как й растат цели пластове нова коса. Правя го на измита и суха коса, отново дезинфекцирам преди и след използване на ролера. Минавам скалпа на сектори с ролера, след което нанасям ампули за косопад и правя масаж. В момента имам на Екре и на Алфапарф. Но съм използвала и серумите на Доори и други видове ампули.
    Правя това един път в седмицата. Наистина расте много нова коса. Не чак като на момичето в инстаграм, но има много нови кичурчета.

# 642
    DiaMia, мерси, ще ги проверя. И на мен 71 не ми е от любимите, заедно с 62.

Някой ползвал ли е това? По-добре ли попива?

# 643
    • София
    Благодаря ти, Джанис!
    Ще разгледам профила. Мен със серумите никаква ме няма, защото косата ми е много мека и копринена, даже бих казала лигава, на допир и каквото и да сложа, го усещам неприятно.

# 644
    Наистина бях много изненадана от ефекта. Толкова много нова коса да расте. Положително ме впечатли резултата.

Серумите за скалп обикновено изсушават скалпа. Взех си на Екре от Ремедиум и на Алфапарф някакви нови от Нотино. И двата вида бяха намалени на под 20 лева.
    Общо взето не съм имала омазняване, а си слагам и стимуланта на Икаров в корените преди измиване.

Общи условия

Активация на акаунт