“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 576
  • 818
  •   1
Отговори
# 300
Ние разбираме, че е шоу. Но стана досадно шоу да се молят на зуека. Било к'вот било.
Видяхме, че не страда. Да си рисува там.

# 301
  • София
На мен са ми забавни поканите към Зуека, за момента не ги усещам като тежест. Но много ме дразни държанието на Рачков към Веселин Маринов, чак не мога да повярвам, че извън ефир са в приятелски отношения. Маринов много му се пали, много е докачлив, няма чувство за хумор (поне така го играе) и Рачков още повече подскача, като петле ми е. Може би от продукцията залагат точно на различията в характерите им за рейтинг, но аз лично като започнат да се ръчкат двамата, често проверявам как се справя Вергов по другата телевизия.

# 302
Наясно сме, че каненето на Зуека във всеки епизод е шоу, но на мен ми е досадно. Но пък шегите с Веско ме забавляват. Ето, че при други е обратно. Хора всякакви.

# 303
E, че е досадно каненето, досадно е и за мен, може да бъде 2 пъти в месеца. Но го пускам покрай ушите си. Може наистина да "кандартисват" Зуека, знам ли. Би било хубаво и той да дойде, макар че вече след толкова години сме свикнали с Геро. И да дойде, и не, на мен не ми пречи.
"Закачките" между Рачков и Веско също ако не по сценарий, то са предвидени импровизации и за мен в повечето случаи са сполучливи. Маги няколко пъти е подметвал, че това което виждаме е различно от това, което е. А и Рачков и Маринов си гостуват в личните им представления, така че не виждам скандал в закачките в Капките.
Просто ENJOY.

# 304
Наясно сме, че каненето на Зуека във всеки епизод е шоу, но на мен ми е досадно. Но пък шегите с Веско ме забавляват. Ето, че при други е обратно. Хора всякакви.
Даже много ме забавляват и мен шегите с Веско! Има много тънко чувство за хумор и ако се вгледа човек в него се вижда как едва се сдържа понякога да не се разсмее.Тънко,тънко....нооо се справя!

# 305
Да, да! Много е добър Веско. Щом много хора го мислят за сухар и не хващат, че това с Рачков е майтап, значи Веско много добре се справя.

# 306
Много ясно, че всичко е по сценарий. Simple Smile

# 307
Дано никой не се обиди, но шаржът ми хареса. Понякога много му се получават импровизациите на Рачков, като "лятна жълта гривна", понякога са много груби- като от последния лайф , че зъбите на почитателките на Маринов изпадали...
Скрит текст:

# 308
Мен ме дразни това приканване на Зуека всеки път. Все едно живее в някоя далечна галактика и космически кораб минава на 5 години. Ще каже човек, че не посещава България от време на време. Все пак имат роднини, приятели, близки. Много е трудно да си хване самолета - 2 часа има/няма. Ще се появи на стадиона, хванал последния влак за София и директно с куфарите ще кацне на стадиона. Ще има сценка по този повод.

Не знам дали и това беше по сценарий, със сигурност до някъде, но много се смях на спаринга между Джуди, Рачков и Мария 🤣 Винаги ме забавляват техните подмятания. Имам усещането, че между Мария и Рачков има останала още някаква искра.
2 часа до летището и около 20 мин с метрото до стадиона - кой като него!
Да вземат да снимат идването му като нормален човек ,,беден артист", а не звезда с хеликоптер и да се приключва..🤣

# 309
Директните полети от Аликанте до София са между 3 и 3,5 часа. Като прибавим трансфер до летището и задължителните час и половина до два преди излитане, после чакане на багаж, като нищо се събират едни 5-6 часа само за трансфер до летище София и взимане на багаж. Дали ще ползва след това метро или друго зависи и къде ще се настани. Сигурно всичко е уговорено, но е едно да си идва до България за почивка без ангажименти, друго е да трябва да идва и води шоу, което на живо ще е около 4-5 часа и ще бъде гледано от много хора по телевизията. Има хора, на които летенето не им понася или поне не им е любим начин за транспортиране, така че не бива да се омаловажава сякаш ще идва от Перник до София и ще повиси малко в задръстването на Владая, което също не е нещо малко само по себе си. Отделно, това е нещо, от което сам се е отказал за сметка на нещо друго, така че за него да се завърне към това може да е като цяло много по-голямо усилие, не е като сам да се набутва и да го иска.

Случвало ли ви се е да срещнете някоя отдавнашна приятелка, съученичка, с която не сте се виждали и чували от години. Тя за вас и вие за нея в съзнанието си ще помните онази личност от преди години, а реално и вие, и тя ще сте различни вече и немалка част от онова минало може вече да не е актуална представа. Така и Зуека, поел е по друг път, ако няма желание, не бива да го насилват.

# 310
  • Mediterraneo
То голяма драма едно идване до Бг, жив да го ожалиш. Полетът с чакането преди него е 4 часа. Багаж за какво му, една раница с лични вещи, няма да чака куфари. Води си шоуто, наспива се и се прибира след 2-3 дни. Все един хотел ще му плати Халваджиян за 3-4 дни. Щото полети няма всеки ден. А и той нали е във Валенсия, от какъв зор ще лети до Аликанте.

# 311
  • у нас
Зуека е в Аликанте.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 22:06 от Sinara

# 312
Нагласено e, ще се изредят всички да са победители по 1 път поне.
Нагласено е гласуването, нагласени са и песните и често някой се изпуска - днес беше Любо Киров, когато каза на Звезди "Браво, че се нае да изпееш тази песен...." Grinning

Не гледам предаването по телевизията, ами през годоните понякога ми излизат изпълнения вЮтуб и си ги пускам. В един период поизгледах доста и тогава ми стана супер ясно колко всеки "изтеглен" избор е или изключително близък до техния глас/тембър и т.н. и половината от тях най-вероятно песни, върху които самите те са тренирали, когато са се развивали като певци и са добре разучени от тях, или "неочаквано" комично изглеждащи на пръв поглед, но ако се вгледаш малко повече, се вижда как отново са близки до тях.  И почти задължително има и песен, която е неподходяща за тях, за да не стане супер очевидно.

Само ми е интересно дали оставят да не знаят предварително поредността на песните, които им се "падат", за да изглеждат поне изненадани за пред зрителите. Другият вариант е да не са наясно точно коя песен ще им се падне, но да са предупредени за изпълнителя (не е трудно да се догатне коя песен е верятно да бъде при супер известните такива).

# 313
  • Mediterraneo

Не е в Аликанте, ама подробности. Верно не е във Валенсия, в началото там се беше установил, сега е в Алтея. Ще взема да му отида на гости да го поканя с питка и мед на стадиона, съвсем близичко ми е.

# 314
Аз се пошегувах, че от летището ще кацне на стадиона. Това е голям проект и със сигурност ще репетират цяла седмица за него, както впрочем репетират и за всяко едно предаване на живо. Няма как Зуека, ако бъде част от водещите, да пристигне директно на стадиона. Със сигурност ще е по-рано тук поне седмица. Естествено, ще има заигравка с него как в последния момент е дошъл или нещо друго в този смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт