ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 55 252
  • 834
  •   2
Отговори
# 150
Абе ще ги набутаме в университета ние, пък ако трябва и ще ги сватосаме после! Хобита засега имат, оставаше и с това да се занимая!
Първите 7 отдавна минаха. Каквото, такова.

# 151
  • София
Абе ще ги набутаме в университета ние, пък ако трябва и ще ги сватосаме после! Хобита засега имат, оставаше и с това да се занимая!
Първите 7 отдавна минаха. Каквото, такова.
Точно така. Изгледали сме ги дотук, после да имат късмет и да се оправят. Големи хора са вече.

# 152
Не знам как точно ще ги набутаме в университет:).
Даже не сме си правили сметка, че химията ще му бъде балообразуваща за повечето специалности;) А да не говорим, че не мисли за дипломата като цяло.Вълнува го само биологията.
А за малкия мисията ще бъде първо средно да завърши, че с тая матура по математика, дето Вълчев я мечтае, и това е под въпрос Simple Smile

# 153
Някой ходи ли на биологията в Стара Загора? Ние бяхме, детето каза, че е много различно от Пловдив, формата, материала. Знаехме го, но за опита, решихме да дойдем.

ПП Още сме в Стара Загора, защото на излизане скоростната кутия най-вероятно сдаде багажа и чакаме пътна помощ. И автоматик...не ми се мисли. Важното е да сме живи и здрави!

# 154
Ех ще запомните Стара Загора! Дано с хубаво! Да, изпитите там са различни.

# 155
Със сигурност ще го запомним. По женски бутахме колата, изпълнявайки телефонните напъствия на съпруга, който е в София с другото дете на математика в СУ.Grinning

# 156
Какви са отзивите от математиката в су?

# 157
  • гр.София
Краткият коментар - "Беше трагично."
Задачите са пред мен, но като не разбирам нищо... Не искам да разпитвам, нека й отлежи.  Сигурна съм,че много деца са се справили успешно .
Към 900 явили се.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 15:01 от blanc

# 158
Според моята дъщеря е най-трудният изпит от 2022 насам (преди 2022 не ги е решавала). Не иска да й го проверявам преди да излезнат официално отговорите, та ще чакаме.

# 159
  • София
Някой може ли да качи снимка на задачите?

# 160
  • гр.София
Ганис ще ти ги пусна на ЛС, че има и писано по листа, да не се излагаме-)

# 161
  • София
Благодаря ти! Simple Smile

# 162
  • София
Прозвучаха ми леко притеснително тия отзиви.
Дано тази година не се окажат навсякъде и по всичко много по-трудни изпитите. Бррр.

# 163
  • софия
Стискам палци на всички деца, на които са важни изпитите! 🤍

На мен ми е странно и се надявам да не е за лошо. Нямаме квартира, нямаме нищо, само условен прием (който според форума е нищо) 🙄 Дано не пропускам нещо, но ми е лежерно.

# 164
Аз пък карам някакъв отвратителен вирус с ужасна кашлица и хрема и го заразих.
А утре е на изпит в СУ.

Общи условия

Активация на акаунт