ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 674
  • 834
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ами няма какво да се направи, и такива неща се случват. Витамини, нещо против кашлица и хрема...
То е предварителен изпит, или?

# 166
Бе нещо трудни изпити до тук. Да видим. Или сме пристрастни, защото са нашите деца? Може пък матурите са са лесни накрая

# 167
Ами няма какво да се направи, и такива неща се случват. Витамини, нещо против кашлица и хрема...
То е предварителен изпит, или?
Да, а още повече че и матура има
Та е без особено значение.

# 168
Според моя син изпитът в СУ днес е бил с по-трудни задачи спрямо изпитите от последните три години, тях му бях разпечатала. Не мисля, че той е кой знае какъв критерий, плюс притеснението.
Май ще се надява на резултата от ДЗИ. Аз бях готова да се обзаложа, че там резултатът му ще е по-добър отколкото на днешния изпит и все още съм на това мнение.

# 169
  • гр.София
Ако е бил наистина труден, то ще се влиза с по-ниски оценки, не е драма.
Иначе, клишираното обяснение- СУ иска да събере такси от още един изпит( т.е да ги принуди да се явят два пъти)  е достигнало до мозъците и на тийновете ни  Smiley
Успех утре на явяващите се на биология!

# 170
  • софия
Трудното/лесното е такова за всички.
Знаете си 🙂

# 171
Аз предпочитам трудни изпити, намирам ги за по-добре работещи. Ще разберем труден ли е бил като видим статистиките.
Лесното нво е голям проблем в 7 клас, но много хора не го разбират.

# 172
  • София
Не мисля, че изобщо някога е ставало въпрос за ултра лесни изпити в 12 клас, особено собствените такива на големите университети. Та така, де - да не са непревземаемо трудни имах предвид.

# 173
Излезнаха отговорите от теста. На 11 зад. при първия отговор (корен от 3) се получава равностранен триъгълник, а по условие е равнобедрен тоя триъгълник.

# 174
Къде са излезнали отговорит

# 175
# 176
  • София
Излезнаха отговорите от теста. На 11 зад. при първия отговор (корен от 3) се получава равностранен триъгълник, а по условие е равнобедрен тоя триъгълник.
Равностранният триъгълник е и равнобедрен. Частен случай.

# 177
Някой знае  ли коя задача с колко точки се оценява

# 178
Това е ясно. Но според страните си триъгълниците са: разностранни, равнобедрени или равностранни, а не разностранни и равнобедрени. Все тая, така или иначе това идва в графата спам за темата, а и дзи пп е с по-висок коеф, та каквото и да струва това й тълкуване на задачата няма да е фатално. То е ясно, че щом си намерил втория отговор си се сетил за синусова теорема, масово са писали само варианта корен от 3.

Не знам как да сложа скрит текст през телефона, извинете за спама Simple Smile

# 179
Здравейте,извинявам се ако по-рано се е коментирал въпроса,но ме интересува знаете ли докога могат да се ползват тези 15 дена по семейни причини.Казали са ,че само до Великден.Благодаря Ви!
Ако имат производствена практика последните две седмици е логично да не им дават да ползват. Те реално ще са завършили края на април.

Общи условия

Активация на акаунт