ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 699
  • 834
  •   1
Отговори
# 420
  • София
СУ докога ще ни играят по нервите? Нали уж 2 седмици.

# 421
  • София
Вчера в залата, в която е била дъщеря ми, постоянно е имало квестори. В началото са им казали да оставят телефоните настрани от тях, по средата между децата с думите "Големи хора сте, няма да ви събираме телефоните". Така, че всичко пак опира до самосъзнание.

а, да, големи хора сме... смях... все едно големите хора не лъжат и не мамят постоянно.

ми хайде тогава и ДЗИ в местното училище, без квестори, щото са все големи хора.

# 422
  • у дома...
Jam, децата са отражение на родителите си. Какъвто пример да видяли, това и копират.

# 423
  • София
Jam, децата са отражение на родителите си. Какъвто пример да видяли, това и копират.

това не е изцяло вярно, но и без друго няма нищо общо с абсурда да разчиташ на самосъзнанието на 1000 човека по време на изпит да не преписват.

където има правила, там има и контрол върху спазването им. това важи навсякъде в живота.

нито на пътя са те оставили да караш изцяло на самосъзнание, нито границата да пресичаш, нито данъците да си плащаш, нито работата си да вършиш на принципа - "големи хора сме, няма да се лъжеме".

# 424
Ние купихме костюм преди два месеца, но панталонът е широк, а сакото стана тясно..За корекции за панталона ни казаха да отидем в началото на май. Сакото ще го носи в ръка Simple Smile, ще си ходи по елек. Не му стои добре според мен.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 18:51 от Аmanda

# 425
  • у дома...
Нямам намерение да влизам в глупави спорове. Темата не е за това. Така, че - права си. ОК?

# 426
  • София
Нямам намерение да влизам в глупави спорове. Темата не е за това. Така, че - права си. ОК?

За права не знам. Но очевидно съм глупава. Съжалявам, че гледаш така на разговора ни. Sad

# 427
  • София
Не мога да се съглася, че е правилно да оставиш 18-годишни на съвестта им, най-малкото не е законно да имат телефони и без квестори.
Възпитанието има значение и примерът вкъщи, но не може да се разчита само на това.
А това, че пробен изпит в школа се счита за приемен...ще оставя без коментар.

# 428
  • Някъде в Европа...
Ние купихме костюм преди два месеца, но панталонът е широк, а сакото стана тясно..За корекции за панталона ни казаха да отидем в началото на май. Сакото ще го носи в ръка Simple Smile, ще си ходи по елек. Не му стои добре според мен.
Не смея да го накарам да се облече - видимо оформи бедро в сравнение с времето на покупката (тогава беше смъкнал без да иска 5-6 кг), а панталонът още тогава му бе като ластичен, толкова тесен, не желаеше по-голям номер дори да пробва..Та имам сериозни съмнения, че може да купуваме по-голям размер панталон...
При мен приготовленията за празника с родата и заведението вървят по план...Последни доуточнения за украсата и менюто тази седмица, поръчка на етикетите за шишетата с дядовата домашна ракия и съм готова...Останалите видове алкохол са купени и си чакат деня...
Тези дни трябва да се позанимая със себе си, да си направя пробен грим, да си подготвя окончателно тоалетите и аксесоарите...и чакаме 24.05 и 25.05 😀

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 20:06 от AIR

# 429
Аз май ще карам енергоспестяващо празника, затова пък се вълнувам и следя твоята подготовка. Ще е бляскаво и празнично.
Нашата програма ще е натоварена няколкото дни и няма да я утежнявам допълнително с официален час и други ангажименти. Ще е плаваща, спокойна, доколкото е възможно.

# 430
  • София
Аз пък за пореден път се убеждавам, че с времето много странно се е променила комуникацията в социалните мрежи. Все по-гробовно сериозно става всичко и далеч не само в тази тема.
Ами... можем и малко по-ведро.

# 431
  • Някъде в Европа...
Аз май ще карам енергоспестяващо празника, затова пък се вълнувам и следя твоята подготовка. Ще е бляскаво и празнично.
Нашата програма ще е натоварена няколкото дни и няма да я утежнявам допълнително с официален час и други ангажименти. Ще е плаваща, спокойна, доколкото е възможно.

При мен на 24.05 и 25.05 буквално всичко ще ми е под час от ранна сутрин до след полунощ и ще е почти без сън между двата дни. Трябва да си напиша дори дневни програми, че....Ще съм хем непосредствен организатор, хем контрольор на ситуацията  и обстоятелствата в реално време 😁
Нооо...точно 7 дни длед бала заминавам сама на тазгодишната ми първа лятна почивка и ме няма за света цели 2 седмици 😁😁😁

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 20:32 от AIR

# 432
  • София
Аз съм с абитуриентка, която грам не е подготвена за бала. Нито тоалет, нито обувки, нито фризьор и гримьор. Нищо. 🧐Единият маникюр, който ще е ок, но само защото така и така периодично ходи на поддръжка.
Но странно, не ми е притеснено. Ако ще по чувал да отиде, много важно. Странното е, че тя уж се вълнува, но не предприема нищо в посока подготовка, колкото и да я ръчкам. Имало време, не било важно, ако искала, щяла по дънки да ходи. Ми добре. 🤨

# 433
  • София
Ние си взехме скъсената рокля преди Великден, ма някак още не се е намерило време да се пробва. 😁

# 434
  • София
Днес най-накрая намерихме време да идем да вземе готовата рокля.Тя е готова от три седмици, ама...няма време.То са изпитвания, изпити, уроци, празници.... Само колието иска да скъсим една идея.С визията й сме готови  абсолютно.И се случиха нещата полека и без нерви.Чак не мога да повярвам.Ако се изясни и програмата по организацията на деня  с класа й ще е чудесно.По-важни са ми други  въпросителни- бъдещите й планове за учене.Ама - важното е да сме живи и здрави.Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт