Имам все пак почти месец.
.
Хич не му пука за бала. Даже не е решил дали ще ходи на дискотеката. За матурата по БЕЛ смятал скоро да започва да учи... Все едно ще е пред септември. Преди 2-3 години, щях да му дудна всеки ден, а в един момент да вдигна бесен скандал, който да послужи за успокояване на родителската ми съвест (ефект не очаквам). Сега само си викам Оммм.
. Влизам с взлом в стаята му, гледам го спи, ама как ще спи да става да мери. Раздигнах го, а той сънен ме пита -Ти сериозно ли за това ме субуди? Мен ме тресе критиката и тревожността ми е в небесата, той ще спи, ааа не. Като ме видя такава припотена и стана, какво да ме прави. Сега съм спокойна, костюма му става, ризата леко му теснее, ама като го опъна на глад и до бала ще е топ. Най-много да купя една риза предния ден, че тя си е бяла стандартна и нямам грижи с това . Оммммм
. Влизам с взлом в стаята му, гледам го спи, ама как ще спи да става да мери. Раздигнах го а той сънен ме пита -Ти сериозно ли за това ме субуди? Мен ме тресе критиката и тревожността ми е в небесата, той ще спи, ааа не. Като ме видя такава припотена и стана, какво да ме прави. Сега съм спокойна, костюма му става, ризата леко му теснее, ама като го опъна на глад и до бала ще е топ. Няй-много да купя една риза предния ден, че тя си е бяла стандартна и нямам грижи с това . Оммммм 

Кратък разказ за вредите от форума.