Концерти тема 3

• 18 559
  • 386
  •   4
Отговори
# 45
Каква е цената за билетите на Стенли?

# 46
Бяхме на Брегович преди 2 години. Остарял е доста, но го бива още. Страхотен концерт направи! Публиката беше предимно от българско и сръбско говорящи. Е, имаше и местни и  се кефеха като нас.
Ние сме гледали Брегович доста през годините, но в последните ефекта е от познатите стари и ефектни парчета, оркестъра ... гледала съм го с много повече изпълнители и ми хареса много повече преди. Вече не взимам билети за него. Но пъ monii може да е добър концерт и ако не си го гледала и ти харесва музиката си струва . Най-вече при него хубавото е че не прави концерти в огромни зали и стадиони, където можеш да го гледаш само на мониторче или като сянка в далечината.
Jean-Michel Jarre най го харесвам на големи шоута на открито. На арени съм го гледала и става, Има шоу и не е толкова зле при големи арени. Гледала съм го и на по-малка концертна зала, където беше съвсем до публиката и музиката беше супер, но на арена шоуто е по-голямо .. Зависи какво ви е интересно при него.
sunflower Роби го гледахме на един огромен стадион край Франкфурт и изобщо не бих повторила. Ако целта е да си дам парите за да кажа че съм присъствала бих го направила пак, но ако е за да видя изпълнителя и да слушам музика на живо ... концерт - на такъв стадион не си струва. Само мониторчета . Някакви хора си носят бинокли. Не е за мен.
Хубав концерт съм гледала за сега на голям стадион и арена на Роджър Уотърс. Веднъж го гледах на открит стадион  и два пъти на закрита арена. Ами и двата пъти беше супер. И той се виждаше , въпреки размерите на стадионите и шоуто беше видимо за всички зрители . Един път изпуснах защото датата при нас беше по време ,когато пътувахме и не бяхме в къщи. И още ме е яд.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 10:20 от bella-ciao

# 47
Таря е гигант Heart Eyes Просто няма такъв глас! Аз съм от тези с носталгията по оригиналния състав на Найтуиш, та от моя гледна точка можеше доста повече от 3 от старите песни да изпеят, но въпреки това си струваше на 100% човек да отиде.

Абсолютно съгласна за лошата организация на концерта.

Никакви обозначения от къде влизат правостоящи, от къде хората със седалки. Големи опашки.

Влизаше се от различни входове, но това се разбираше само при запитване към охраната. На опашка не съм чакала, понеже влязох в 20:30, даже и няколко минути след това, тъкмо бяха пуснали тълпата. Но да, става точно това с влизане, сядане на кой където му падне или - по-лошото - несядане, щото някой го мързи да си търси място или му е неудобно да притеснява останалите вече седнали. Съответно ми стоят отпред и стърчат, закриват гледката към сцената... Тъкмо му бях вдигнала мерника на един конкретен, че не стига, че висок, ами и широк, обаче 10 секунди преди да му направя забележка, забелязах, че всъщност е от охраната. Joy Не че беше оправдание да стои прав на преградата и да пречи, де.

Не знам какъв им беше проблемът да има конкретни места на билетите - числата по седалките се виждаха от самолет, нямаше да е по-бавно или трудно настаняването... Повече в тази зала без конкретно място - тцъ.

Паркирането също беше доста кофти, но с моя див късмет след първоначалния кръг си намерих място пред входа (оказа се грешният) точно до полицейската кола - идеално, по-сигурно място за колата ми няма Smiley

# 48
  • софия
Каква е цената за билетите на Стенли?
50 лв. Има и някакви *60 лв., но не са активни. Може би след определена дата ще струват толкова или са свършили.

# 49
Благодаря!

# 50
  • Галифрей
Ironfeather

Преди съм идвала няколко пъти на Фестивална  на Таря и организацията беше по-добра и сцената по близо.   Не знам защо тая година бе толкова кофти. Ех как ме удари носталгията в далечната 2008 когато тя дойде за първи път в същата зала. Тя си го помни ❤ Няма да забравя и аз бях там за първи път голяма еуфория беше.
Като беше в НДК през 2023  единственото тъпо,че нямаше столове, сцената беше на една ръка разстояние и само едно въже отпред до светлините. Охрана седеше отвънка. Тя най спокойно си пееше и застана много близко до мен като й дадох цветя . Ся хората трябваше да дават цветята и подариците на жената от организацията или да ги пращат на сцената.
Тя ще дойде пак сигурно догодина се надявам организацията да е по добра и залата да не е толкова далеч.
Все се надявам да организират фен среща както в другите държави. Таря седеше там  в един мол даваше автографи и снимки на феновете.

# 51
Ако целта е да си дам парите за да кажа че съм присъствала бих го направила пак, но ако е за да видя изпълнителя и да слушам музика на живо ... концерт - на такъв стадион не си струва. Само мониторчета .
такова беше и миналата година на Металика в Мадрид. Ние бяхме на горни трибуни и звукът така резонираше, че убиваше музиката.
На следващият концерт, (беше 2 дена през ден), се вмъкнахме незаконно на по-долна трибуна, изчакахме да видим кой къде ще стои и си намерихме 2 празни места, там беше по-добре.

# 52
Ако целта е да си дам парите за да кажа че съм присъствала бих го направила пак, но ако е за да видя изпълнителя и да слушам музика на живо ... концерт - на такъв стадион не си струва. Само мониторчета .
такова беше и миналата година на Металика в Мадрид. Ние бяхме на горни трибуни и звукът така резонираше, че убиваше музиката.
На следващият концерт, (беше 2 дена през ден), се вмъкнахме незаконно на по-долна трибуна, изчакахме да видим кой къде ще стои и си намерихме 2 празни места, там беше по-добре.
На закрито ли слушахте ?
Аз в Берлин на Олимпия ги гледах преди години и беше супер. Не бяхме особено близко и пак беше супер. Къде беше вашия?

# 53
Мадрид, написала съм.
На някакъв стадион.

# 54
Сори. Аз разбрах погрешно Берлин.

# 55
Може би съм споделяла за концерта на Ерик Клептън в Мюнхен, Олимпиахале. Чакахме го две години. Заради короната го отлагаха 2 пъти. Когато от ивентим обявиха, че ще се състои пощурях от радост и не вярвах, докато не го видях да излиза на сцената.
Звукът беше по-лош и от този на селските читалищни концерти. Огромно разочарование.
Относно поста на белла - мен не ме бърка, че ще гледам любими групи на голям екран, важното е, че пеят на живо и мога да съпреживея емоцията със себеподобни. Така зареждам батерията и ми държи дъъълго.

# 56
  • София
Molchat Doma и The Horrors се присъединяват към Sofia Live Festival 2025.
https://life.dir.bg/shou/molchat-doma-i-the-horrors-se-prisaedin … ive-festival-2025

# 57
Pippi_ аз затова и не взимам вече билети на изпълнители, при които шоуто не е в основата и не може да се обхване целия стадион. Т.е. Клептън не бих го слушала на огромен стадион. Обаче за Жан-Мишел бих се замислила. Зависи какво е планирал. Той има грандиозни шоута, но има и без толкова ефекти .

# 58
  • София
Ние имаме билети за Eric Clapton в Милано за края на май.
Чакам го от години с голямо нетърпение. Исках да го гледаме и слушаме във втория му дом - Royal Albert Hall, където зная, че и звук, и атмосфера, всичко ще е 6, обаче датите тази година са ни абсолютно невъзможни. Така че предстои да видим дали залата в Италия ще се окаже подходяща.

Относно големите концерти на живо - аз воабще не съм на мнение, че не си заслужават, както някой беше изразил мнение тук. Според мен страшно много зависи за коя зона е билета и какъв тип човек си. Ние винаги, когато е възможно, купуваме билети за зоната точно пред сцената. Така обичаме и така ни харесва. Изпълнителите ги виждаме прекрасно, понякога са на по 2 метра от нас. Стоенето прав и чакането наистина изморяват, но пък за нас да сме на концерт front of stage е ядрено гориво и така обичаме. Има много хора, които пък винаги държат да са седнали в трибуните - обратното на нашето. Хора разни, важното е всеки да се стреми и да успява да радва душичката си с каквото ѝ се харесва.

# 59
Не харесвам страхотната бутаница пред сцената. И такива билети съм взимала и пак си стои на свободното пространство зад останалите. ММ ако ходи сам си взима и си намира място.
Т.е. всеки си знае какво купива. Ние Ерик Клептън гледахме преди години в Кьолн и пак беше голям стадиона. Не си струва парите според мен. Но пък и цените каквито са за големи стадиони си представям какви ще са ако изпълнява в по-малка зала .
Т.е. всеки си решава за себе си. Аз писах за мен как е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт