Концерти тема 3

• 18 316
  • 379
  •   1
Отговори
# 345
Ние ги взехме от Теди по два лева, долу-горе са по толкова навсякъде. Около стадиона ще има инфлация, със сигурност.

# 346
Аз не харесвам тези еднократните - малки и компактни са, но много се късат и са супер тънки, винаги съм мокра с тях. От кварталното левче имам плътни, за многократна употреба, с калъф. Човекът в магазина ми обясняваше, че ги купували ловджиите, с ММ се смеем, че сме от ловната дружинка с тях. По-обемни и тежки са, но вършат много по-добра работа. Ползвахме ги на Ед Шийрън, сега също планираме да сме с тях.

По спомен ъънките еднократни миналата година на Ед Шийрън ги продаваха по десетина лева пред стадиона. В кварталното левче вървяха по два лева тогава, сега не знам.

# 347
Аз не харесвам тези еднократните - малки и компактни са, но много се късат и са супер тънки, винаги съм мокра с тях. От кварталното левче имам плътни, за многократна употреба, с калъф. Човекът в магазина ми обясняваше, че ги купували ловджиите, с ММ се смеем, че сме от ловната дружинка с тях. По-обемни и тежки са, но вършат много по-добра работа. Ползвахме ги на Ед Шийрън, сега също планираме да сме с тях.

По спомен ъънките еднократни миналата година на Ед Шийрън ги продаваха по десетина лева пред стадиона. В кварталното левче вървяха по два лева тогава, сега не знам.

И аз за Ед Шийран си взех от едно квартално левче дъждобран от по-плътна материя. Мисля, че даже беше с копчета отпред, ако не се лъжа и беше нещо от сорта на 4-5 лв.. Отделно си бях взела и от деклатлон, но то се оказа, че е като яке за вятър малко и беше доста късо, но вкрайна сметка носех и двата. С единия стоях през цялото време, а другия го ползвах да си постеля да седна на седалката и да си завивам пуканките, че да не се мокрят. Joy

# 348
Изобщо не искам да вали, надявам се да е преди и след концерта, но прогнозата си е прогноза.

На концерта на Ед на нашия ред беше река, газеше така доста стабилно във вода. След това мокро приключение съм си купила хубав плътен дъждобран и водоустойчиви калъфи за обувки- специално за концерти, така, че съм готова за неделя Simple Smile

# 349
  • София
Благодаря, много полезни идеи! Дано не вали точно тогава, но все пак да сме подготвени.

# 350
Аз от понеделник ежедневно проверявам времето. И все дъжд го дават. И като знам каква мизерия е на стадиона...

# 351
А някой успя ли да разбера каква ще е програмата за концерта? От няколко дена следя постоянно, но поне на мен не ми попада да е обявено по часове кой кога ще пее? Предвид времето, мисля да отида малко преди да излезе Роби.

# 352
  • Пловдив
В събитието във ФБ пише:
В 16:00 започва допускането на закупилите всички посетители, независимо от закупения от тях билет.
В 18:30 започва първото изпълнение на сцената на Национален стадион „Васил Левски“. Преди Robbie Williams на сцената ще видим DARA и The Lottery Winners. Шоуто ще приключи около 23:00ч. Можете да дойдете по всяко време след 16:00ч., но препоръчваме да сте на място преди 19:00. Не идвайте в последния момент! Предвидете достатъчно време за преминаване през проверка на билети!

# 353
The Lottery Winners ни изненадаха приятно на концерта на Роби в Мюнхен. И там беше студено и леко валя, всички бяхме с дъждобрани.

# 354
  • София
Преди 19 часа не мисля да се явявам на стадиона Simple Smile
Специално след концерта на Бочели се постарах да си набавя дъждобран, че беше страшно - като шлифер до коляното от плътна материя, ще го тествам в неделя (имах възможност да го пробвам преди няколко дни във Франция, но пусто да не мъкна багаж, не го взех).
На Ед Ш. сякаш само прекапваше и не беше студено, но сега ако и вали, както е по прогноза, ще е много неприятно. Дано Роби сгрее обстановката Simple Smile.
А над местата ни (поне на Гънс) имаше много приятен бар, ако стане много валежно.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 20:11 от Lana

# 355
  • Sofia
Изобщо не ми харесаха Lottery winners, само с лигавене и глупости не става, трябват и хубави песни. Едва ги изтърпях. За мен беше супер тъпо да пеят един от хитовете на Роби.

Ноооо, за сметка на тях, Роби Уилямс направи жестоко шоу, пях и скачах, страхотни емоции!

# 356
  • София
Роби беше страхотен! На подгряващите май не успяхме да обърнем много внимание, нищо не мога да кажа, настанявахме се, купувахме напитки…

# 357
Роби беше страхотен. Много емоционално и някак лично преживяване беше този концерт, все едно виждах стар приятел.

# 358
Страхотен концерт направи Роби. Реално не съм голяма фенка да му знам песните, знам 2-3, но самото изживяване беше страхотно.
Дъждобран ММ си взе от Максмарт, за многократна употреба е, като дреха, дълга до долу.
На мен ми взе от декатлон непромокаемо яке.
Подгряващара група бяха забавни и готини и те, в началото се чудех този защо се хили така 😄 не съм ги чувала, а и когато излезе Роби и започна с шегите разбрах защо точно тази група подгряваше.
Интересни ми е колко хора са били на концерта. Сториха ми се дооста повече от концерта на Ед Шийрън.

# 359
Наистина беше страхотен Роби и тези преди него.

Само да не беше пълно в стоящата част с пушещи трева, отвратително смърдеше, една жена до мен припадна и я изнесоха. По едно време започна и на урина да смърди, няма да се изненадам ако някой е пушил амфетамини. Все бях виждала наркотици по концерти, но това мина всякакви граници, не съм мислела че толкова много хора се друсат.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 01:40 от Little Queen

Общи условия

Активация на акаунт