Концерти тема 3

• 18 300
  • 379
  •   3
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Готин концерт! Прекрасен Роби! Забавлявахме се и с подгряващите, макар ММ да каза по едно време, че няма да им пляска, много псували Simple Smile

Бяхме на седящи места, до пътека. Пушеха без спирка, много неприятно. Отделно не се спряха - стъпалата постоянно бяха като натоварено шосе и в двете посоки.

Много се изкефих на куфеещите в дъжда на терена след концерта. За първи път видях и жестомимичен превод през цялото време.

# 376
Не харесвам Роби, не съм му фенка и не бяхме на концерта, но прехвърлих записа от тубата и определено се е постарал, чак ме е яд, че не отидохме.

# 377
  • Sofia
Гери гарантирано не е спала!

Дара ми хареса, постара се, хубаво пя.

Този път 6+ и за организацията! 5 мин влизане, 5 мин излизане. Чакам с нетърпение следващите големи звезди, които Fest team ще доведат!

# 378
Ако сте почитатели на "Халю вълната" - К-попа и азиатския рок , ето няколко предложения.
Предстоящи концерти

Ако имате въпроси питайте в тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1799582.msg50265600#new

# 379
  • Пловдив
И аз с положителен отзив от концерта снощи!
Влизане/ излизане без чакане, невероятно шоу и раздаване! Нямаше пушещи за моя радост.
Поздрави и волейболните национали за успеха, снимал се е с Бербатов Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт