🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 740
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък не мога да разбера защо ви учудва, че Васил не бил харесал новите. Ами изобщо не си подхождат, дори за мен лично във формата няма нито една жена, с която го виждам и мисля, че би се получило нещо.
Анета не ми е симпатична, има излъчване на селска пръчка. Другото ново момиче е с много татуировки за моя вкус и има мъжкаранско излъчване, иначе като размишления ми допадна.

# 571
Скрит текст:
ное. 12  Female academy By Daniela Rupetsova
ТОВА Е И ЗА МЕН СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА.
Бях малко над 25 когато научих че на обичайния въпрос с какво се занимаваш сега може да се отговори с : „Осим Хаим (Наслаждавам се на живота)“ .

За първи път чух този израз в Израел.

Градско кафене. Пладне. На съседната маса възрастна двойка. Той и тя. Не са съпрузи,  по-скоро приятели. Те непринудено си говорят,  пият кафе. Изведнъж телефона иззвъня. На другия край на линията някои го попита: „Какво правиш?“ А той каза: „Осим Хаим“ (Наслаждавам се на живота)!

Не решавам проблеми, не печеля пари, не търся отговори на въпроси, не поствям цели и не ги постигам, не!  Просто се наслаждавам в момента на ЖИВОТА!

Тази игра на думи буквално ме омагьоса и аз разбрах, че искам да науча нещо повече за нея.

Това е такова грозно плагиатстване, че чак не мога да повярвам, че си го присвоила в първо лице, ед. число!

Ахах наистина е преписано мотамо, само възрастта си е сменила Joy Изглежда това е оригиналната авторка, някоя си Евгения Шустикова: https://www.mila.bg/article/8569287

Има ли изобщо нещо истинско около Даниела? Grinning

# 572
Аз реших,че Фионка каза 50-60 хиляди щото толкова и помни разговора им с Марто.Беше ѝ важно да го клъвне.Той казва 20-30хил. доколкото аз помня.

# 573
Няма как Васил да не се е повлиял и от това, че са отхвърлени, но все пак му беше предостатъчно времето и да си създаде свое впечатление.

# 574
Тази Даниела, в кой век живее ? Като чуя, че мъжът трябва да подсигурява финансите и общо взето всичко, за конфорта на семейството, а тя ще краси неговия свят и ще бъде неговата муза.....си мисля, това Фатмагюл от турски сериал или някоя женица от Арабските емирства на ниско ниво в йерархията ?
Как е възможно, в 21 век, човек, който живее в европейска столица да разсъждава сякаш сме в Средновековието ? Не разбирам....

Идеята не е лоша - в САЩ и до ден днешен подсигуряват пенсия на съпрузи, които нямат един работен ден, но са били омъжени за съответния съпруг/а (бредуинър) повече от 10 години и са се грижели за домакинството. Естествено, че приносът на жена, която се грижи за домакинството и децата не бива ни най-малко да се подценява, както се прави у нас. Все пак, домакинският труд е най-неблагодарен, защото край няма.
И двете са така. Все пак Даниела има турски корени, а много от турците по границата спазват традицията жената да НЕ работи. А в Щатите се плаща alimony след развод - което е буквално съпружеска издръжка. Тоест, получава се една издръжка за детето / децата, втора за бившата жена. Та, Даниела не е открила топлата вода - това е практика в цял свят. Работещите жени са основно в Европа и някои източноазиатски страни и то е от необходимост - защото животът е скъп и трудно се живее добре на една заплата.

# 575
А Васил стана ли ясно с какво се занимава? Много охотно се съгласяваше с теориите на Даниела. Но дали е толкова финансово красив, че да си позволи такава държ...пардон, издръжка?
Даниела преди корекциите много хм...мъжка енергия излъчва. Да не кажа, че има и нещо приматско в същото това излъчване.

# 576
Май ще гласувам вот на недоверие на Васил. Има ли момиче, на което не е е казал "Много зряло"? Това новото "имаш хубави очи" ли е?
А те отсреща си мислят, че са оценени и разбрани.

# 577
Мен не ме изненадава хич, аз също не виждам Васил как ще хареса Анита или Алекса, но честно казано не разбирам какво може да хареса и на Косара, освен визията, разбира се. За мен тя е не пръчка, ами селска тояга направо. Пълна с безумни претенции и изисквания, агресивна, ама типичната селска еснафка, която се изживява като графиня.

# 578
Ама и ние сме едни,какво ѝ придиряме на Данка за мечтите да си седи и хубавее. Grinning Ми то в арабския свят това правят жените(закърмена е с тази нагласа)мъжете им работят.В харема по скоро,тези в обикновено семейство и готвят и чистят и перат.
Косарката винаги се изказва бавно с апломб като последна инстанция.

# 579
Абе, не е баш така, законодателството варира от щат до щат. Не всички имат издръжка за бившата съпруга. Или ако има, присъждането и размерът зависят от това колко време са били женени, дали е работила жената, какви активи и пасиви има, какво е финансовото състояние на мъжа, дали има предбрачен договор, издръжката може да е само временна, докато започне работа жената и т.н. Не е толкова лесно, нито толкова луксозно, колкото си го представя Даниела.

Някои турски жени може да не работят, ама турчинът дали няма да скръцне със зъби, ако му заявят, че няма да пипнат нищо вкъщи, дори една баклава няма да врътнат.

# 580
Предвид, че Даниела е расла изключително бедно, сигурна съм, че доста неща е работила, за никакви пари, но просто й харесва да гради легенда около себе си, като за "много глезена, ухажвана и издържана жена". Знае добре, че мъжете обичат да се надцакват.

Турчинът много бързо ще й загрее гърба, ама не с масаж, ако му откаже да го пере и да му готви.

# 581
Абе, не е баш така, законодателството варира от щат до щат. Не всички имат издръжка за бившата съпруга. Или ако има, присъждането и размерът зависят от това колко време са били женени, дали е работила жената, какви активи и пасиви има, какво е финансовото състояние на мъжа, дали има предбрачен договор и т.н. Не е толкова лесно, нито толлова луксозно, колкото си го представя Даниела.

Някои турски жени може да не работят, ама турчинът дали няма да скръцне със зъби, ако му заявят, че няма да пипнат нищо вкъщи, дори една баклава няма да врътнат.
Не всички щати, да, но повечето. А за турците… Пак зависи от каква прослойка са. Богатите турци и араби не карат жените си да домакинстват и си имат хора за всичко. За тях е символ на успех да могат да си позволят това. При бедните - да, жената готви, чисти, пере, даже животни гледа. На Даниела таргетът ѝ е първата група.

# 582
Анета много ме забавлява и ми е сладка, ама с тия 5-6к на месец не можа ли да задели за по хубави удължения, някой друг забеляза ли как се виждат до ухото й 😀

Е, те тези суми са пожелателни и мечтани.
Реално не съм сигурна колко често са виждали толкова пари накуп, пък било то и по сметка.

# 583
Не знам аз ли съм сляпа, но аз нищо грозно не виждам в снимките на Даниела от преди години. Затова жените са с потъпкано самочувствие и се подлагат на тези безброй корекции - някой решава че ако не си Мис Свят, значи може да те нарича грозновата.

# 584
Ако от продукцията разрешат на тримата умници да изгонят Фионка, страшно много ще загубят. Не може пет месеца да гледаме само Данчето и Любка, това предаване е за нас, не е направено за Елвиса и малкото му братче. Абсолютно съм съгласна, че Васко Да Гама от село Рупча е от продукцията. Дано да не избере Косара, че автоматично ми се нарежда при недолюбваните ергени. То, не че има харесвани де, само Виктор 1 май държи фронта.

Общи условия

Активация на акаунт