🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 756
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 555
Новите девойки са ми като костенурки в лицето, едни малки брадички и леки гушки, въпреки малкото им кг. Анита се писала безработна, но пък харчела по 5 000 месечно, как става този номер? Сигурно като при Даниела, която упорито отказва да каже с какво се издържа в момента, след като няма мъж до нея.
И на мен това ми е интересно, същото важи и за Мартина!
Сега Даниела покрай участието си ще рекламира някакви неща и инфлуенсва в профилите си, но това пак не е някакъв сигурен месечен доход, с който да поддържа стандарта си..

Мартина не беше ли към някакъв балет, т.е. танцьорки по дискотеки и събития?

# 556

ное. 06  Female academy By Daniela Rupetsova

Случаен ловец ще заговори всяка жена, показваща плът, защото мъжете осъзнават, че неслучайно сте облечена именно по този начин. Но МЪЖЕТЕ от най – високо равнище не тичат след посредствени жени. - това си е в прав текст какъв е Мартин

ное. 12  Female academy By Daniela Rupetsova
ТОВА Е И ЗА МЕН СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА.
Бях малко над 25 когато научих че на обичайния въпрос с какво се занимаваш сега може да се отговори с : „Осим Хаим (Наслаждавам се на живота)“ .

За първи път чух този израз в Израел.

Градско кафене. Пладне. На съседната маса възрастна двойка. Той и тя. Не са съпрузи,  по-скоро приятели. Те непринудено си говорят,  пият кафе. Изведнъж телефона иззвъня. На другия край на линията някои го попита: „Какво правиш?“ А той каза: „Осим Хаим“ (Наслаждавам се на живота)!

Не решавам проблеми, не печеля пари, не търся отговори на въпроси, не поствям цели и не ги постигам, не!  Просто се наслаждавам в момента на ЖИВОТА!

Тази игра на думи буквално ме омагьоса и аз разбрах, че искам да науча нещо повече за нея.

Това е такова грозно плагиатстване, че чак не мога да повярвам, че си го присвоила в първо лице, ед. число!

Вчера за първи път показаха нещо типично от Шри Ланка - роболова на кокили. Знам, че това вече се практикува само с комерсиална цел, но ми хареса, че поне това показаха.
Новите моми надали ще оцелеят дълго, но китка за Анета от загубилия е гаранция, че поне за момента тя ще остане и ще дразни някои особи с високо самомнение.
И да, и аз бях очарована, когато всички Дулсинеи си вдигнаха фустите и напуснаха масата, когато Данка започна да умнее - ей този момент беше черешката на вечерта!

# 557
Когато Адриана натисна Даниела да каже, аджеба, какво правим в промеждутъка, в който сме без мъж, как точно оцеляваме, Даниела мимоходом каза, че никога не е казвала, че не трябва да се работи или че работата пречи на женската енергия. Почна да маже и да увърта, само и само да избегне надвисналия над главата й въпрос - като си без мъж в момента, как точно се издържаш?
И успя, затвори устата на Адриана, която реши да не настоява повече.
Даниела има плоча в кратуната и като я пусне, тя си върви и си върти едно, и също. И интонацията, и реда на глупостите е един и същи. Като я засече някой, блокира, щото това го няма на плочата. Обаче плочата ѝ прескача и съответно отива на следващата писта, на която пак повтаря едно и също друго нещо от тирадите ѝ. Толкова е жалка и очеизвадно тъпа, че не е истина. На Адриана не ѝ се занимаваше, защото разбра, че онази не я разбира какво ѝ говори и няма да си промени плочата, затова спря.

# 558
...
Това, което ме дразни в Даниела е че тя сякаш не иска да се развива професионално, дори и личностно. И то не за друго, не ми пречи, но не проумявам как няма да й омръзне живота, който си представя за себе си. Опитвам се да си го представя и си мисля, че най-много на петата година вече всичко ще ми е супер досадно и ще се чудя какво по-смислено мога да направя в живота си...
Не е като да нямаме примери за такива женици в родния "хайлайф".🙂 И да, като им доскучае, не мислят за личностното си и професионално развитие, или образование, а се чудят какво да променят по себе си.

# 559
Две дами преди няколко страници казаха, че силата на Даниела е в нежността ѝ.
Доста добро наблюдение - Даниела наистина с тембър, смях, допир, жестове - излъчва нежност. Жалко само за гротескните операции. Без тях тайното и оръжие щеше да е още по-успешно

# 560
В срещата на Мартин и Анета в София никъде не се споменава сумата от 50-60 хиляди. Пуснете си епизода и ще видите

# 561
ladonnae, права си, има и много изнемогващи жени. Но проблемът при тях е, че мъжете им са в женска енергия, не че жените са в мъжка. Като мъжка енергия = да поемаш отговорност и да не се скатаваш, да си деен, дори това да значи понякога да измиеш съдовете или други “женски” задължения. Пък ако ти е толкова мега женско и си големият мъж, наеми жена да го прави и да отмени твоята.

При нас го има малко и културният елемент, че не е масово прието да имаш наемна помощ за дома. Дори жени със средства често се колебаят. Има си лека стигма, от една страна от комунизма, нали всички са били равни, но и от преди това, когато идеалът за добра жена, мома, невеста е работната такава. В арабския свят, Индия, Филипините, Латинска Америка да имаш домашна помощница е като да имаш микровълнова, всички от средна класа и нагоре имат. Разбира се, там е и много по-евтин човешкият труд.

# 562
Явно Даниела е откровено пренебрегвана от другите жени, защото на двойната среща Мартин каза на Виктор - ти такава не си я виждал, мила, усмихната и нежна.
Явно в къщата няма поводи да се усмихва и стои дистанцирана и вкисната. А Любомира веднага добави - ами явно е усмихната само за теб.
Абе Данчето си я знаем, че е расла в бедност, че е мързелива и за това има фантазиите на лакома Пепеляшка, но Любомирка е абсолютно подла гад.

# 563
Трябваше да направят същото и когато Маги се появи и започна..... Щеше да ми хареса, всички да си тръгнат.
Новите са глътка свеж въздух и според мен Васил си изкара добре с тях деня. После на синхрона, ме изненада като каза, че не били негов тип, но явно от Продукцията му казват коя да харесва и коя не. Освен това ме издразни, че се възмути от татусите на Алекса, а той същия нарисуван маймун. Мартин, даже и повече, ама от него не го е гнус. Изобщо Васил и него май го командва Продукцията.

# 564
Самата нежност е Даниелка 😆 особено в близост до Ивет, както някой отбеляза! 😁

А реакциите ѝ на нечовешко удивление със зяпнала уста, са просто потресаващи! 🤣

За новите: Алекса е неподправена, според мен и си е каквато е, но Анета... Да не излезе актриса точно от нея. Някъде четох, че има салон в Надежда и мернах клип, в който въобще не говореше като тъпа селска пръчка.

# 565
Колко пък да са глътка свеж въздух новите? Не виждам нишо привлекателно в тях - едната в татуси като мъж, другата дори не си е боядисала корените на косата за предаването...

# 566
https://www.instagram.com/reel/DH39mOfMk4t/?igsh=dW05OWs1aTNzbmg2
Като изгледах това клипче - тук Даниела е напълно натурална, ами сега е по-хубава, колкото и да е странно. Тя изобщо не е била хубавица. Между другото, като я питат с какво се е занимавала - работила съм различни неща на заплата.

# 567
А как точно 50-60 000 цитира Анета?
На интервюто с Мартин тя каза, че след нея приятелите все фалират, той я попита колко харчи., Анета каза 5-6к, а Марто  че си мислел за 50-60к и 5 не могат да го бутнат.
Марто каза мислех, че ще кажеш 30–40К и сега ще трябва да почна да го мисля
преди това я пита колко и трябват на месец за да живее и тя каза 5–6–7000 на месец скромна съм
Марто е ти с 5–6 не можеш да ме фалираш Ша ма Убидиш

Скрит текст:
от 1:47 е сращата с Анета

# 568
Аз съм сигурна, че са се стегнали за участието си, но Ники Николов прекалено дълго ги в държал в мазето на имението. Grinning

# 569
Анета много ме забавлява и ми е сладка, ама с тия 5-6к на месец не можа ли да задели за по хубави удължения, някой друг забеляза ли как се виждат до ухото й 😀

Общи условия

Активация на акаунт