🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 802
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 375
Те се имат за интелигентни, говорейки за енергии. То това е изключително сложна материя. Кой да смени крушката? Кой да мие чинии??? Сън няма да спя, започвам да изготвям списък на мъжа ми как да си влезем в енергиите, че се вдъхнових.

# 376
На ви сега една Емануела в това много смислено шоу, която последва.
И тя почна да говори за енергии.  Помощ  😭

# 377
Който загуби утре играта,ще дава роза на тази с розовия замък на коктейла. Ще има цирк на коктейла

# 378
Гледам Емануела и Анелия, говорят за ЕНЕРГИИ 😂😂😂 Явно това е новият тренд, хитът в поп фолк културата

# 379
Все по-умишлено ми изглежда очернянето на Росица. Жалко.. Искаше ми се да си тръгне преди да се случи.

# 380
Скрит текст:
Не съм мъж, още по-малко - ерген, но ако ми се яви някаква така татуирана като тази Алекса, не би ми минало през акъла дори да я пипна с пръст, камо ли нещо друго….
Аз харесвам татуировки, но съм съгласна с Васил - има граница и Алекса я е преминала, прекалено много са. Да добавя и че има места по тялото, които според мен не трябва да се татуират. Тези по врата и дупето ѝ, например - ужасно стоят.
Татуировките поне да бяха красиви, а то като на моряк,или затворник! Това си е отмъщението на татуиста!
Каза, че всяка татуировка е свързана с някакво събитие, преживяване...На задника има глава на извъземно. Сигурно е виждала...
Скрит текст:
Мартина какво мутренско поведение проявява спрямо новите момичета.
Не мога да спра да се хиля на този коментар Joy

# 381
Мартин се подиграва на Анета, но нека погледне своя избор. Дъното на дъното.

# 382
Те се имат за интелигентни, говорейки за енергии. То това е изключително сложна материя. Кой да смени крушката? Кой да мие чинии??? Сън няма да спя, започвам да изготвям списък на мъжа ми как да си влезем в енергиите, че се вдъхнових.
Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но ако си сменила повече от 20 крушки през живота си, ще останеш перманентно в мъжката си енергия. Лошо.

# 383
Имам книга та имам книга. Все едно е написала някакъв бестселър на всички времена. На мързела вече му викат женска енергия. Мъжка сила не чух някой да споменава. Васил и той с тия енергии и зодиакални знаци и асцедент в тая и оная зодия. Божееееее!

# 384
Ее моля ви, Даниела няма нищо против мъжът да зареди миялната. Ще го гледа полегнала на дивана и ще му мърка как в момента той не е в мъжката си енергия, но тя оценява, че го прави, за да я глези и гледка и я оставя да си почине. И как е сигурна, че утре ще влезе в мъжкото и ще изкара парички за нейните нужди Innocent

# 385
Гледам Емануела и Анелия, говорят за ЕНЕРГИИ 😂😂😂 Явно това е новият тренд, хитът в поп фолк културата

Много физици се навъдиха на тоя свят. Вече няма място за обикновените кифли, ужас!

Илън Мъск, гет реди!
Сега като ти надойдат тия физици и воала, тежката ракета ще стигне до Марс за нула време.

# 386
Да, но завитите от вас крушки работят само с женска енергия, а останалите са с електро такава.

# 387
  • София
Не разбрах, Данка, как наблюдавала покрай книгата си тези явления в хората...
Ps 😁

# 388
Или като го накара да стане да нахрани детето и той каже, че е в мъжката си енергия, пък това го прави жената. Направо ми умират мозъчни клетки от тази.

# 389
Анета изхвърча още в сряда, освен ако Виктор не вземе да загуби и да е принуден да и даде роза, какъвто им беше облога. В такъв случай, ще разкара Алекса. Васил няма интерес към нито една от тях, ще покаже такъв към Синтия и Росица, Косара е ясна.

Общи условия

Активация на акаунт