🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 661
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 615
Другото, което ми направи силно впечатление - когато Анита коментира разговора й за пари, в София с Мартин, никой не изглеждаше смутен, а Данчето съвсем делово я попита - колко харчиш на месец? 🙄
От кога това е нормално? Досега беше просташко да попиташ някого колко печели, но сега се питат колко харчат (чужди пари), защото им е ясно, че са от една порода и пари не изкарват, само пилеят.

# 616
Какъв финансов ресурс, вие виждате ли как е облечена Ива. Под всякаква критика е винаги. А има собствен бутик, ама стил - ТЦЪ.

Иначе Ива е много красива (като изключим  надутите джуки), ако се обличаше малко по-добре и можеше да свърже разговор за повече от 3 минути - щяха на нея да ѝ дават рози и тримата.

Според мен момичетата в предаването нарочно не носят най-хубавите си и маркови дрехи, за да не предизвикват хейт у зрителите на това основание. Защото всички знаят, че парцалки за по 5-6 хиляди никоя от тях не може да си позволи със собствен доход. Например, Мартина и Косара имат Ролекси, но нито веднъж в предаването не видях да ги носят. Даниела също освен коментираните Chopard, има и бижута Картие (от инстаграм видях гривната пирон и love пръстена), но също не съм я виждала с тях в предаването. Според мен и другите са така и това не е случайно. Просто знаят на каква дисекция ще бъдат подложени от зрителите и затова не парадират с марки. А може и да са им забранили от предаването от рекламна гледна точка.

# 617
Даниела е емоционално бъгната за мен. Има психически болестен проблем със самочувствието. Може и да е някаква неотработена травма, която е завлядала всичко. Толкова корекции, толкова инфантилно мислене на ниво момиченце до 3 - ти клас, толкова евтино, клиширано говорене и поведение. Ако чавка не ти е изпила акъла няма как на 33 - и, след като ясно се вижда че корекциите са плод на крайно нехаресване на себе си - да си се представяш като главна героиня в долнопробен розов роман... Тази дама няма представа какво са 50 - 60 хиляди на месец. Нулев потенциал някога да се добере и до половината от тази сума, защото просто не умее нищо, не знае нищо, няма с какво да блесне дори пред себе си. Защото да списваш изречения с помоща на AI  е точно бездарие, а не обратното. И не - Мартин не е влюбен в нея, ама никак. Играе си, за едно чук и беж за съжаление, вместо от чист алтруизъм да и потърси на Даниела читав психоаналитик...  Жал ми е за тази женица. Тоталната и глупост ( болест ) при сблъсъка с реалността наистина могат да я сринат напълно.
И аз мисля, че в Даниела има някакво дълбоко вътрешно противоречие.
Гледайки я само в предаването, често казано не ме е дразнила много.. дори на срещите с Мартин са ми приятни двамата. Когато, обаче заговори за ролята на мъжете и на жените и изискванията й, нещо ме жегва.
Гледах някакви клипчета на една ютюбърка, която е показала във видеата си 4-5 страници от книгата на Даниела.
Тя дори не се е опитала да редактира собствената си книга, която изглежда като да е 50/50 писана от човек и от робот. Падна ми в очите и с много други неща и противоречия между това какво проповядва на хората за връзките и мъжете и нз си какво още, но и бакиите, които е забъркала- огромни дългове, неплатени ( дано да си събира пари, не знам Grinning)
Също някакъв рийл имаше, в който обяснява, че мъжете, които държали истински на теб и на времето прекарано с теб, дори след раздялата няма да те оставят "на произвола "по нейни думи, без издръжка по мои, не като "мухльовците , с които вие излизате". Аз съм просто в потрес.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:38 от BobbyDyl

# 618
Тия жени живеят за да носят скъпи дрехи и да се фукат една пред друга. Да не говорим, че нямаше и да им хрумне да скромничат. Другаде е причината да не ги развяват в ефир.

# 619
  • в сърцето на един мъж...
Васил и Косара си приличат по хашлашката реплика: "Недей много зна." Образът на възоитан ерген на Васко се пропука.

Е то на тия, дето са вътре, как да им го кажеш интелигентно? Особено на Виктор. Васил му влиза напълно в стила на изказвания.
Вчерашният епизод беше от скучен, по-скучен. Единственото, което раздвижи малко, беше Анета и дебатите й с Даниела. И се появи нова книга Simple Smile Някоя чете криминалета - ако е Даниела - супер, значи има разностранни интереси. На масата лежеше Пациент 488  Simple Smile Вдигнахме малко левъла.
В срещите с тантра масажите, Виктор беше направо труден за гледане. При Мартин всичко беше стандартното - простотии на тема секс, еротика, желание. Двамата с Даниела обаче изглеждат някак омекотено заедно и в добра хармония. Тя е нежна и внимателна с него, той пърха около нея.
Темата за енергиите става досадна. Бранимира чак ми хареса.
Обаче ако така се движи тоя сезон, усещам, че ще превъртам...

# 620
Според мен момичетата в предаването нарочно не носят най-хубавите си и маркови дрехи, за да не предизвикват хейт у зрителите на това основание. Защото всички знаят, че парцалки за по 5-6 хиляди никоя от тях не може да си позволи със собствен доход. Например, Мартина и Косара имат Ролекси, но нито веднъж в предаването не видях да ги носят. Даниела също освен коментираните Chopard, има и бижута Картие (от инстаграм видях гривната пирон и love пръстена), но също не съм я виждала с тях в предаването. Според мен и другите са така и това не е случайно. Просто знаят на каква дисекция ще бъдат подложени от зрителите и затова не парадират с марки. А може и да са им забранили от предаването от рекламна гледна точка.
Да. В предаванията обикновено има изисквания, като най-важното е да не се виждат марки, логота, да няма разпознаваеми щампи и т.н. Телевизиите не правят безплатна реклама, било то и на Гучи. 😁

# 621
На мен Бранимира ми харесва когато е без грим.

# 622
Тия жени живеят за да носят скъпи дрехи и да се фукат една пред друга. Да не говорим, че нямаше и да им хрумне да скромничат. Другаде е причината да не ги развяват в ефир.
Възможно е и да е друга причината, да. Макар че, в снощния епизод май мернах, че Роси носи Love гривната на Cartier…..
Явно участничките са избирани и по финансов признак (независимо чии са финансите, които демонстрират 😀). Сигурно има макс 2-3 момичета с по-скромни възможности (примерно Клаудия), останалите си личи, че не са подбрани случайно и са все жени с голям “размах” 🙂

# 623
Какъв финансов ресурс, вие виждате ли как е облечена Ива. Под всякаква критика е винаги. А има собствен бутик, ама стил - ТЦЪ.

Иначе Ива е много красива (като изключим  надутите джуки), ако се обличаше малко по-добре и можеше да свърже разговор за повече от 3 минути - щяха на нея да ѝ дават рози и тримата.

И аз така мисля. Ако е имала висок стандарт, той щеше да личи и сега по дрехите й най-малко. Съмнявам се, че ако е била женена за ултра богат мъж, той ще й вземе и дрехите от гърба и гардероба при развода Laughing
Колкото до чанти ермес…..то понеже не е пълно с изключително сполучливи реплики. Отделно, ако мъжа й беше някакъв си там арабски шейх/богаташ, дали щеше да я пусне да се снима в клип на Криско (всъщност не знам по това време дали са били женени де)? Ама ако е искала да се снима по клипове, дубаеца щеше да я уреди в клиповете на някоя по-такава звезда Grinning

# 624
Няма съмнение за Ива. Има снимки в скъпи коли, в частни самолети, в какво ли не. Друг е въпросът, че най-вероятно парите са си отишли заедно със съпруга ѝ.

# 625
Тя, ако го е намерила в Дубай.. направо не ми се мисли.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 21:11 от BobbyDyl

# 626
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Също някакъв рийл имаше, в който обяснява, че мъжете, които държали истински на теб и на времето прекарано с теб, дори след раздялата няма да те оставят без издръжка, а не като "мухльовците , с които вие излизате". Аз съм просто в потрес.
Ох, Божееее, аз си мислех, че върха на наглостта е да искаш да ти се плаща, само защото си наоколо и дишаш, а то имало и още отвъд това безочие - да получаваш и издръжка, след като се разделите... Rolling Eyes Тази съвсем сериозно няма връзка с кораба-майка. Имам чувството, че си е наизмислила някакви небивалици, проповядва ги нонстоп, автосугестирала се е, че й се полагат и се държи, все едно действително е имала подобна връзка. Както се казва Fake it till you make it. Въпреки че тук най-искрено се съмнявам някога да успее да постигне подобно нещо.
Снощи с какво недоумение гледаше Алекса, докато момичето й обясняваше, че иска да си работи, за да не е зависима от мъжа до себе си. Все едно й говореха на китайски.
Общо взето много сбъркана история.

# 627
На Ива мъжа е от Дубай? Това съм го изпуснала когато е казвала. Ива ми е сладка на външен вид, има малко детски вид. Тиха е и не е конфликтна. Щеше да е хубаво да и дадат шанс, но това, че има съпруг по документи явно ги спира. Даниела нищо нв казва за децата на Мартин. Чудно ми е как ще ги посреща като не иска да прави нищо вкъщи. Снимките на Мартин са от апартамент, а не от някакъв палат та едва ли и той е толкова богат колкото иска да изглежда. Анета добре го нареди, че е стиснат. Аз вярвам в същото.

# 628
Имам чувството, че си е наизмислила някакви небивалици, проповядва ги нонстоп, автосугестирала се е, че й се полагат и се държи, все едно действително е имала подобна връзка. Както се казва Fake it till you make it. Въпреки че тук най-искрено се съмнявам някога да успее да постигне подобно нещо.
Имала е поне една такава връзка. В ИГ още ѝ стоят снимките с бившия, с който са ходили на почивки в Малдивите и други екзотични места. Сигурно той ѝ е купил бижутата, за които Мартин се размрънка. Всяко нещо е по 6000 лв, значи 18000 лв за целия сет. Едва ли парите са от продажба на книги. 😁

# 629
Вероятно това с марките е за да не се прави реклама, да. Може би надцених участничките в далновидността им 😀
Но пък - снощи Роси се появи с Картие-то, Ива се размотава с Hermes Oran, Даниела с Chopard…. Интересно на какъв принцип се допускат. Не че такива марки имат нужда да ги рекламират в бг Ергенът, но да…
Ако участничките бяха фенки на quiet luxury, щяха да си носят дрешките без да му мислят…. Ама в техните среди този стил май не е много на почит. 😀

Общи условия

Активация на акаунт