🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 284
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 095
Епизода ми хареса. Бранимира и Виктор си отиват, дано се получи между тях. Виктор беше по-развълнуван, отколкото на срещите с Любомира. Видя ми се по-симпатичен и адекватен в този епизод. Васил в същото време с нещо ми стана неприятен, без да мога да го дефинирам.. още от момента, в който засече Виктор с това ..ти недей много зна..ми се видя странна тази липса на респект. Не е точно такъв, какъвто се представя. Може би Мартин се дразни на Васил, че има съперник от същия калибър, но ако Мартин към Виктор се държи добре, защото му е безопасен, защо тогава Васил се държи зле с Виктор... По същата причина би трябвало да му е безразлично...
Росица се справи добре и добре се аргументира. Най-големият смях беше, че Силвия обсъждаше с другите как Росица сменяла лагерите само за да стои в предаването, че предаването било за друго..точно тя не е в позиция да ги говори тия неща.
Разговора с Даниела може би беше на шега, но в погледа на Мартин пролича, че това го отблъсна...То пък как не се измори тая жена да повтаря едно и също, да я глезят, да е в енергия, да ѝ се реваншират...
В Анета има нещо свежо...
Най-смешно май беше, че всички се тревожеха за Виктор, че остана само с три момичета, а то на човека си му олекна...

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 04:07 от friends

# 1 096
  • София
Хахаха, какво унижение за Виктор. Само три жени агитка, едната ''платена'' такава още от София. Гласената за победителка с мъжкия глас. Даже и три са му много. Тотален игнор и за двамата. Виктор и Мартин, дето си менкат две жени цял сезон.
Любомира би трябвало да се радва (ако всичко беше реално, а не театър), че като са по-малко викторианките за нея е по-добре, а тя така реагира сякаш е нещо лошо. Да, лошо е за имиджа на ''възлюбения и'' Нали планират да правят кариера в киното и телевизията и за това с в това предаване (фаааалшшшшш)

И каква изненада, Виктор с поредна загуба в игра.

Големи смешници в това предаване. Какви отбори бе? Да не сме в Игри на волята, фаза 1?
Виктор си кани едни и същи хора, ай сикарата. Мартине, не се излагай като кифладжия и ти. Дето въртиш само Даниела и Мартина.

Васил също много бързо се ориентира към Косара.
Продукцията, вкарвайте четвъртия ерген, че и тоз го изтървахте.
Николов, Николов, съсипа го тоз формат.

Даниела изора ново дъно с меркантилността си.

Росица най-вероятно ще остане без роза. Трябваше да вземе розата от  Васил, сега може и да е късно. Но сама си е виновна. Така или иначе тя не е за този формат.

Бранимира щеше да заспи на срещата с Виктор. Толкова отегчена беше.
Не ми хареса срещата между Васил и Косара.

Добре, че Васил покани Синтия и Ферай.
Епизодът за пореден път свърши в нищото.

Кратък коментар днес. То няма какво да се коментира.

# 1 097
Aз не разбрах каква е драмата с Мартина и Даниела, нещо се заплеснах и не чух, мобе ли преразказ?

Беше поредното ала-бала, което не можа да дообясни, когато Мартин попита за подробности. Нещо от сорта, че Мартина не приема реакцията на Даниела за целувката (между М&М). И нямало да намерят изход.

# 1 098
Виктор е толкова инфантилен, че няма накъде.

А Мартин няма ли кой да го постави на място, че не е негова работа да държи сметка и да дава уклон кой как да се държи.

# 1 099
Още помня едно интервю с Ева от първи сезон, когато каза, че много добре са знаели къде отиват и какво ще се случва. Били са подготвени и не им е било тъпо да симулират борба за великия ерген, а той да целува всички и т.н.
Тук всички забравиха къде се намират. Уж ми хареса в началото, че ще е е по-естествено, ама  това не е Ергенът. Просто няма какво да се гледа, като е ясно всичко. Допускам, че тези ергени не са на хонорар, затова така свободно си веят байрака само с възлюбените. Иначе трябваше да се мъчат да го заслужат.
Но мисълта ми е, че не само ергените, но и момите са се объркали тези условия..то ревност, то да са специални. Тук определено продуцентите не са си свършили работата.
По-скоро да беше  направил женени от пръв поглед след  в София Simple Smile

# 1 100
Даниела стана мега досадна с нейните изисквания, но пак не ме дразни - пробва се жената, ако стане - стане. Дразни ме, че Мартин не реагира подобаващо, а веднага готов да ходи на шопинг. Ами проблемът си е негов. В темата пък ми е смешно вайкането ах, ох, обществото, ах, докъде я докарахме, ох, рекламираме проституция... Тази Данка бе, цялото общество поквари. А освен това защо не се сърдите и на Мартин, че разваля обществото, ако няма такива като него, няма да има и Даниели. И освен това учи момченцата, че като сгафят пред някоя жена, после купуват нещо и готово. Това не ви ли възмущава?
Васил не го виждам увлечен по Косара. Освен това излъчва някаква класа и тя до него стои още по-селско. Особено като си отвори устата и като вземе да обяснява как прави джюнери и иска и тчя да личи и така и двамата да си личят.
Росица чудесно се обоснова пред Мартин, а той пък за какъв се взе да им държи сметка... На Виктор и тези трите са му много.

# 1 101
Много шум за нищо. Какво толкова била направила Росица. Малко тъпо си изигра картите, но постъпи правилно. Какво ще го чака този льольо да мисли . Той нали е титан на мисълта.

Шрековица ми хареса как влезе на Мартин. Той се извини с това уж, че щял да и дава роза, затова не и отговорил. Айде бе!

Можеш да извадиш жената от дъното, но не може да извадиш дъното от нея. Айгюлът с шалварките много и вървят. И това дето удря хората около нея, когато кажат нещо дето не и харесва , не само Мартин , но и момичета и Виктор съм забелязала.Типично държание на ill bred същество и долнопробна среда.
На Виктор и Бранка срещата беше скучна, но не лоша. Бранка се усмихнА. Само да не слагаше това червило дето я прави да изглежда умряла. Много кофти и е гримът.
На Ферай щяха да и изкочат очите от злоба, когато Косара спомена Париж. Задави се без да яде😀

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 07:51 от Labubu8

# 1 102
Аз все повече харесвам Васил, в крайна сметка и те там са конкуренти, а не най-добри приятели
Виктор си заслужи изцяло унижението с трите  момичета, той наистина не спря да кани само две.
Евала на Роси, успя да затапи Мартин с аргументация.
За съжаление обаче ще остане невидима о за Васил.

# 1 103
Голяма скучнотия този сезон. За какво са 3 епизода, като спокойно можеше да е един, нищо не се случва. Добре че Анета вкараха, може би първия интересен персонаж. Тушев по 15 такива имаше в сезон и никога не беше ясно кой ще спечели. Ей направо ми залипсваха питони, габита и елисавети..

Едни и същи на среща при Виктор, после се чуди защо му бягали момичетата. А комплексираните клюкарки ми станаха по-антипатични от Мартин. АМ, Косара, Любомира, Силвия, Бранимира не се траят, то злоба, то интриги , то завист.

Росито не се усеща , че много ѝ завиждат. Та тя води 100% по-интересен живот от тях, те само си мечтаят за това. Затова и почнаха да я газят така.
Ако не друго поне Мартин им лови интрижките. Нямам търпение да скастри Силвия, която една задача имаше и се провали. Не разбра, че Мартина не ѝ пази мястото там, а Мартин.

Даниела за себе си е права, никаква проституция не виждам. Даже напротив, тя ще му вземе всичко преди да му се отдаде. Не е крив този, който яде баницата, а който я дава. Мартин такива си харесва, така и се позиционира.

# 1 104
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Росица много добре се аргументира и жалко,че някои момичета се правят,че не разбират,за да подклаждат драми от скука.
Всичко,което каза днес беше истина и логика.Дори Мартин нямаше какво да каже,защото знае,че е права.

Аз продължавам да я харесвам,но ми се искаше да не показва толкова много колко не ги харесва.
Как пък за 5г в Щатите не попи от лицемерните и обиграни социално Американци?!

Особено антипатична ми е Любомира, грозна и от вън и от вътре. Много й знае устата,но тя е канената всеки ден,нали? И не,защото е топ хубавица или пращи от акъл,а защото 1. напипа болното място на Виктор (линията с развода на родителите) и също така 2. може да изиграе спокойна,заинтересована,влюбена..все състояния,които Виктор търси в една участничка.Всички момичета,които си покани за актриси или имат общо с актьорски курсове.

Виктор остана с 3 и това е негов избор.
Игнорира момичетата,когато всички му бяха в краката.Викаше си 2-3 на срещи,за другите нито очи,нито уши има.
И вместо да си стоят като декор и да чакат реда си, момичетата се активираха там,където има надежда.

Драмите между Даниела и Мартина въобще не са ми интересни.Две държанки се бият за нов спонсор. Чудо невиждано.

# 1 105
Уонаби паразит , за брънча искаше да покаже , че няма дрехи ли та се беше нагиздила като за спортен празник??

Веднага да злепостави Шрековица пред Мартин( не, че има нужда) , сакън той да не вземе нея да я хареса.

Мартина не била  “чист човек” , аз всеки път като вида Данка ми иде да ходя да си взема душ, Мирише ми през тв, много ми е нечистоплътна.
Тя може би не знае, че има едно нещо дето се казва да си переш дрехите, за да си ги носиш пак….

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 08:33 от Labubu8

# 1 106
АМ е много подмолно същество..
А тя какво направи за да я води Мартин на срещи..
Голям зор да наклепат Росица всички...

+1. Тази, която най-много гледа от високо на Виктор, сега му дава бъди-стайл юмруци. Много лицемерие тази вечер, и за пореден път Роси е на прицел.

Жал ми е за Виктор. Той има травма, свързана с това, че единият от родителите му е избрал друго семейство, други деца, пред него, и отлика на "момичетата му" към Васил според мен разчовърка много силно раната му, свързана с отхвърлянето.

Това е прекалено,какви травми,той е голям мъж,отдавна трябва да ги е превъзмогнал,не е на 5

# 1 107
Алекса защо говори така? Имайки предвид името и говора, започвам да си мисля, че са им вкарали някакъв бот за сеир. Татусите са само за заблуда на врага. Аре, връщам се да чета, че приспивах детето и изтървах драмите ергенски след вечерАта с рожденичката и скъпите дарове от Виктор. Мноу смотан - торта да не намери. Тия в Шри Ланка пасти не ядат ли?

# 1 108
И после момичетата бяха намерили торта, та чак го и черпиха.

Подаръка му пък- сувенирче. И Брана припада. И обяснява колко хубав рд имала....
Срам и позор!

# 1 109
Скрит текст:
АМ е много подмолно същество..
А тя какво направи за да я води Мартин на срещи..
Голям зор да наклепат Росица всички...
+1. Тази, която най-много гледа от високо на Виктор, сега му дава бъди-стайл юмруци. Много лицемерие тази вечер, и за пореден път Роси е на прицел.

Жал ми е за Виктор. Той има травма, свързана с това, че единият от родителите му е избрал друго семейство, други деца, пред него, и отлика на "момичетата му" към Васил според мен разчовърка много силно раната му, свързана с отхвърлянето.
[/spoiler]
Това е прекалено,какви травми,той е голям мъж,отдавна трябва да ги е превъзмогнал,не е на 5

Че то масово хората си живеят до края на живота с травмите, без да са ги превъзмогнали. Скриват ги или ги подтискат с алкохол, цигари, комплекси, работохолизъм, злоба и всякакви други вредни навици.
Уязвимостта на Виктор, която показва, е разпространена в младото поколение и за мен е нещо хубаво, стига да не остава извинение за лоши постъпки.
Мартин е къде къде по-токсичен, като нито си е осъзнал травмите и една и някога ще го направи. Вместо това си избива комплексите и травмите на други хора, подтиска ги, изневерява, играе игри и тн.

Общи условия

Активация на акаунт