🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 404
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Stockholm
Аз не мога да разбера тези скули защо си ги правят? Направо изглеждат ужасно, Дана като истинска индианка. Скулите освен че не подмладяват, а и тотално сменят визиономиата.

# 2 176
Кой носи собствената си книга, да си я чете на почивка?!? Не помни какво е писала или???
На Даниела претенциите ѝ са за 50-60 хиляди, а поведението и визията ѝ за 5-6 стотинки...

Според мен единствената книга, която е чела Joy
Не е сигурно дали и нея е чела.

# 2 177
Аз правилно ли разбирам, че цялата философия на Данка е някой да те финансира , за да направиш успешен модерен кифленски бизнес ала бутил или бюро салон, или да си купил имоти, които после да даваш под наем и да имаш доходи без много зор ( тя си го и каза директно де Simple Smile Велика е, честно.е май и го проповядва в т.нар книга. Тя даже и държанка не иска да е , защото си има цена и ще е зависима. Такава наглост и загуба на връзка с реалността не бях виждала досега.

# 2 178
Положението е двама мъже и половина откакто Васко го нахендриха да утешава отхвърлените. А на мен ми писна да гледам във всеки епизод Любка и Данка. Колкото и кусури да имаха предните ергени, поне даваха шанс за по една индивидуална среща с повечето момичета. И нещо положително, което забелязвам тази година -девойките не се прекъсват по време на срещите. Поне това махленско поведение се спести.

# 2 179
  • Stockholm
Аз правилно ли разбирам, че цялата философия на Данка е някой да те финансира , за да направиш успешен модерен кифленски бизнес ала бутил или бюро салон, или да си купил имоти, които после да даваш под наем и да имаш доходи без много зор ( тя си го и каза директно де Simple Smile Велика е, честно.е май и го проповядва в т.нар книга. Тя даже и държанка не иска да е , защото си има цена и ще е зависима. Такава наглост и загуба на връзка с реалността не бях виждала досега.

Не, няма за цел да прави бизнес, а просто да си съществува в лукс и охолство  и да не прави нищо Joy

# 2 180
Даниела с крадени снимки симулира, че е на Малдивите, то може и да е наистина там, но в някакви базови условия и затова така да качва чужди снимки от по-читаво място. Ако беше наистина на това място - щеше да си качи нейни си снимки, не крадени.

Нейното е fake it until you make it, иска да се позиционира като нещо, което не е. Тя дори не е успешна златотърсачка, тези се омъжват успешно, обикалят света по луксозни почивки, имат скъпи вещи, скъп тунинг, дори ежедневието им е изпълнено със спорт, заведения, поддържащи процедури. А при нея е най-евтините и некадърно направени нос, скули, зъби; няма луксозни почивки, щом се налага да краде чужди кадри, за да заблуждава, че е някъде на лукса.

Тази седмица беше качила стори, че си освежава пролетно апартамента и ни пита откъде си купуваме чаршафи, че тези в икеа не й били допаднали. Пълен смях. Но пък показателно къде е истинския й стандарт. Цели се към фретте чаршафи, ама е на ниво икеа Simple Smile

# 2 181
Аз правилно ли разбирам, че цялата философия на Данка е някой да те финансира , за да направиш успешен модерен кифленски бизнес ала бутил или бюро салон, или да си купил имоти, които после да даваш под наем и да имаш доходи без много зор ( тя си го и каза директно де Simple Smile
Не си разбрала. Тя иска кеш - 50-60К на месец и да си прави каквото си иска в женска енергия и да е муза на някой будала, дето трябва да печели по 120К на месец, за да ѝ дава безусловно половината.

# 2 182
Е, те много са така, но не са се изтипосали в ергена да се рекламират себе си, поведението си и книгата си, как да се продаваме качествено, да не вземем се мина нещо, да не излезем прости като можем да сме хитри Simple Smile Поне смирение имат, а не са малко такива момичета в бг, вече са си доста държанки, компаньонки, всякакви, но като нея да се рекламират, е не.

# 2 183
Не сте прави, прочетете страничката от Книгата Simple Smile Има си конкретни цифри и оак говори за инвестиции , като нали и на Мартин каза, че щяла да инвестира в имоти-чуждите пари Simple Smile)  Тя не просто е нагла и мързелива, но и много претенциозна . Затова точно това й е грандиозният план.

# 2 184
Всъщност да се отиде на Малдиви вече не е толкова невъзможно. Преди 15 - 20 години беше УАУ! Сега има много хотелчета на острови с местно население и цената е достатъчно ниска. Дестинацията вече е доста “конфекция“, ако не става въпрос за луксозен резорт. Но пък палми има и в Гърция, а и снимката с книгата може да е покрай някой фототапет Joy

# 2 185
Или си е нафотала към 1000 снимки в шИрилакнка да има материал за 5г напред 😂
Всъщност да се отиде на Малдиви вече не е толкова невъзможно. Преди 15 - 20 години беше УАУ! Сега има много хотелчета на острови с местно население и цената е достатъчно ниска. Дестинацията вече е доста “конфекция“, ако не става въпрос за луксозен резорт. Но пък палми има и в Гърция, а и снимката с книгата може да е покрай някой фототапет Joy

# 2 186
  • here and now
Не сте прави, прочетете страничката от Книгата Simple Smile Има си конкретни цифри и оак говори за инвестиции , като нали и на Мартин каза, че щяла да инвестира в имоти-чуждите пари Simple Smile)  Тя не просто е нагла и мързелива, но и много претенциозна . Затова точно това й е грандиозният план.
По-добре да похарчи, каквото може да изкрънка, че от бизнес начинанията си е на огромен минус до момента.

# 2 187
  • Stockholm
Е, те Малдивите са близо до Шри Ланка, може да е прескочила след предаването Joy

# 2 188
Шегата настрана, но имам приятелка, която много добре се оправя след развода с мъжа й, гледа дете, работи двойно и започна да действа всички много изкъсо, буквално от флиртаджийската енергия мина в мъжката.
Явно е в резултат от условията в съвремието ни, защото като се замислих, и останалите ми разведени приятелки са станали по- хард и някак си не могат да решат да са в Даниелената енергия изведнъж и да захвърлят и работа, и сметки, и наеми и да си четат лежерно на диваня.
Това се опита да я попита и Адриана как става от режим оцеляване да минеш на режим женска енергия и реципрочност към "силния мъж", но май Даниела не е стигнала тя самата до такава литература,  която да преведе и да я издаде като авторка.
А иначе от толкова приятелки в мъжката си енергия, често не им споделям, че си лежа в "женската си енергия", защото губя време според тях, а не правя пари да кажем, но това си е мое..

# 2 189
  • Варна
За една дума от някой Мартин подскача и почват разпити, изпити, а иначе два'йсе жени му казват, колко е зла Даниела и той пак на контра. Тц, не вярвам. Щеше да я разкости досега.

Общи условия

Активация на акаунт