Звездни Компромати- Април'25

• 291 609
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 180
  • Down south
Отново чудесно оформена тема, Летящ Кактус!
 Радвам се да видя първата дама на корицата на темата.
Аз съм сред почитателките и наистина се зарадвах, че темата започва с нея.

# 181
Ирина от стринка на баболеля е минала. Внимавай, леля, който е кръшнал, пак ще кръшка, ти не се лъжи, че се мазни по талавизура 😂

# 182
За Спас не мога да се съглася. Гледах го в един подкаст, много чувствителен човек. И честно да си кажа, успях да се абстрахирам от липсата на симпатия към майка му и да проява симпатия за него. Симпатизирам му, че се бори и че говори за това. Имал е проблеми с килограмите - свалил ги е, сега има чудесно тяло. Бил и е много чувствителен и много хора са го гаврили, видял е подкрепа в "Инстаграм" и това му е дало кураж да повярва в себе си.
Наистина му желая да запази доброто си сърце, да си добър човек е най-добрата ценност, която може да имаш в този живот. А всички, които са му се подигравали и са го гаврили ще си го получат - и това не е клетва. Просто в един момент всеки, който е бил мръсен си го получава.

Поставям подкаста, ако на някой му е интересно. В него споделя, че Иван му е най-добър приятел, но той има само един баща. Абе добро хлапе е. Водещият му е приятел и на моменти го "гаври по приятелски", което не намирам за забавно. На Спас уж не му пука, но се притесни, а не трябваше, нищо не беше казал засрамващо или объркващо... Водещия като му е приятел и го познава, защо го притеснява излишно, аз дето не го познавам виждам, че е чувствителен, просто можеше да му го спести...

# 183
Вергов е утвърден кадър с много връзки и стари приятелства в гилдията. Колегите ще си траят, то е ясно. Диана е някаква новоизгряла хубавица. Ще си траят, дори да знаят нещо повече, подигравателни снимки на пребити жени ще пускат и ще му викат евалата, бате!
За мен изобщо не е показателно, че никой не я е защитил. Хората не обичат да си разбутват рахата.

# 184
  • Glasgow
Ами нали видяхме "С теб сме, Бубе". Там имаше доказателства и пак никой, освен Кулагин гък не каза.

# 185
Вергов харесвах някога ,млад, със Стефания  Колева ли беше нещо. Сега  и двамцата с Диана са ми противни. Има нещо гнило и мога без тях.

# 186
За мен гилдията реагира, сякаш знае защо точно Вергов й се й се вбесил.
Със Стефания май не е имал нищо, играеха в "Тя и Той", готино сериалче .

# 187
Съвсем бях забравила за тъпата реакция на Ралица Паскалева , ужасно грозна постъпка .
Диана е хуабва жена , но ми е някак много “зряла” , не мога да го обясня , по-възрастна ми изглежда .

# 188
  • София
Дъщерята на Ирина я наричат красавицата в семейството, постоянно я сравняват с младата Кейт Мос, не знам Ава, как се чувства.

# 189
За мен гилдията реагира, сякаш знае защо точно Вергов й се й се вбесил.
Със Стефания май не е имал нищо, играеха в "Тя и Той", готино сериалче .

Именно него имам предвид, не помня заглавия  и имена. не връзка или скандал.

# 190
Да, Диана има зряло излъчване, прабългарски тип. Аз лично не я харесвам много, напомня ми на братовчедка на майка ми, но за мъжа ми е много красива жена.

Никак не изключвам и злорадство да е имало - новоизгряла, хубава, забила Вергов, освен това и художничка с изложби. Изведнъж много внимание й се събра и падна от високо. Сто процента е имало потриване на ръце от някои, които са все шесто борче вляво или някоя изместена прима.

# 191
На мен дъщерята на Ирина не ми е красива, ма то и Кейт Мос не ми е красива.
Гууд Мууд да й покаже задника, ако обича Joy Пък в лице ми е както мразите да се казва " като измита чиния".

Диана я харесвам визуално, не е типа красота, който е баш по моя вкус, но определено не ми е като Кейт Мос - никаква.

Какво е направила Ралица? Пропуснала съм.

# 192
  • Пловдив
Сашка със сина си:

Скрит текст:

# 193
  • София
На Ирина обаче явно и харесва Кейт Мос, защото с абсолютна гордост обявява, че Джиджи е нейно копие.

# 194
  • Glasgow
Шугър, ей това публикува с някакъв тъп коментир
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт