Звездни Компромати- Април'25

• 291 622
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 195
Ралица ми изглежда кофти човек.

# 196
За това бая бой трябва и ритане.

# 197
Е сценичен грим.Сигурно е искала да покаже ,че всеки може да качи кадър от сценичен грим и да обвинява в побой.Тъпо е каквото и да е искала да каже/покаже.

# 198
Колко е миловидна Харпър, много хубаво момиченце
Бекъмови
Скрит текст:

# 199
Много грозно от страна на Ралица. Дори да не харесва Диана, това ли е начинът? Да се гаври с нарисувани синини.
Да, красива е Ралица на визия и явно има ОГРОМНО самочувствие, заради визията си и заради това, че е била в клас на Данаилов. Но заслужава Кенсъл, заради тая си публикация. На красотата да й се радва съпруга, драгия зрител може да намери и нещо по-качествено.

Мерси, Жокер.

# 200
Вергов го подкрепиха, ама някак вяло в сравнение с пияната Белослава. Нещо тъмно и грозно има в разпрата му с Диана.
Много ми е фалшив в Аз обичам България.

# 201
Е не е само това от Паскалева
Скрит текст:

На мен снимката на Диана също ми е доста сценична.

# 202
  • софия
Сашка със сина си:

Скрит текст:
Сашка е много добра душа. Радвам се, че е преодоляла здравословните проблеми и стискам палци да е добре.

# 203
Паскалева е много красива и адски неприятна. По-неприятна ми е и от Стрина, което е трудно за постигане. 😆
Личи й, че е дребно човече. Като нищо е била от най-злорадстващите за ситуацията на Диана. Чак да пуска осмиващи снимки с грим... смятайте, колко й е парело под лъжичката да я досмаже, а на Юлката да се подмаже.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 19:43 от Tess d`Urberville

# 204
Интересно защо, на Бекъм най-големият син, не е присъствал на партито по случай РД баща си. Толкова много звезди има там.

# 205
  • софия
Починал е Георги Марков - барабанист на "Щурците" 🌹🌹
Остана само Пеци Гюзелев.

Кактус, 🌸🤍

# 206
Пеци Гюзелев не почина ли преди доста години?
Георги Марков да почива в мир!
Валди Тотев е жив. И нека бъде жив и здрав!

# 207
Паскалева е много красива и адски неприятна. По-неприятна ми е и от Стрина, което е трудно за постигане. 😆
Личи й, че е дребно човече.
Като чета коментари във фейса, много хора мислят така. За първи път я видях в клип на някаква българска група, даже не знаех, че е актриса.

# 208
  • Пловдив
Пеци почина още 13-та година. Само Валди е жив.

# 209
Е сценичен грим.Сигурно е искала да покаже ,че всеки може да качи кадър от сценичен грим и да обвинява в побой.Тъпо е каквото и да е искала да каже/покаже.
Точно това казва и показва Ралица Паскалева - колко лесно е да обвиниш някого в нещо. Чакаш години, нямаш категорични доказателства, показваш една снимка и готово.
Може и да преминава някаква тънка граница, но е напълно права.

Валди Тотев остана единственият Щурец.

Общи условия

Активация на акаунт