Звездни Компромати- Април'25

• 292 262
  • 2 662
  •   2
Отговори
# 2 415
Теа не танцува. Тя просто има огромен задник и набляга на движения, които най-добре да го подчертаят, което съответно докарва мъжката част от публиката до екстаз.
Мисля, че цялата й музикална кариера се крепи на четирибуквието й🤣

# 2 416
  • София
Лоша новина за Ерик Дейн

Май не е нова новината:
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/20305627

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 21:15 от Rima

# 2 417
  • Down south
Хмм, новата на Момоа не е ли Адриа Архона, играе в Андор.
Тази не ми прилича на нея.

Това е Eiza Gonzalez, която пък от своя страна не прилича на себе си

# 2 418
  • София
Да, да, Ейса Гонзалес. Играе в Extrapolations и 3 Body Problem. Сетих се.
Гореща мексиканка. Няма да се учудя ако има някаква лека забежка с Григор. А може просто да е в компанията на Ева Лонгория по хиляди други причини.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 11:54 от Diavolo

# 2 419
3 страници минаха от Гери-Никол, но силикона в сисите ли е вадила? На тези снимки деколтето празно, а преди го пъчеше 😅

# 2 420
Тупозакова съща си е сменила лицето 😀
Скрит текст:

Ох, да направо не прилича на себе си, а какво сладко синеоко фино миньонче беше. Малко ми е тъжно за нея, че се разведе с Елин. Чела съм по интервюта колко много се е борила за тази любов още преди да се загаджат сериозно с него, а той я е разигравал с години и е развалила годеж с друг мъж заради Елин.

# 2 421
Като коментираме сменени фасони, попадна ми една неузнаваема в лице Християна Парова:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 422
Понеже днес погребаха Папата и доста се изписа кой присъства, защо и как, да споделя как още преди дни ми попадна коментар относно отсъствието на кралските (британски) особи в длъжност на погребение на Папата.
Препращам обяснението :
Скрит текст:

Мислех си как Елизабет е върховен монарх, който е над всичко и всички, ходи по сватби, но не погребва Папата. Така де.
Тя просто беше недосегаема, издигната до ранг на абсолютна светица.
Не знам дали сте били сред британци, пеещи в унисон God Save The Queen, но е уникално транспортиране директно в небесата където се предполагаше, че е тя. Приживе.
Такива страхопочитание и любов никъде няма.
Уилиям се готви да поеме щафетата.
Нека се учи.
Скрит текст:

А иначе това, което казах по повод на Мелания в упокойна молитва, не трябваше да се приема буквално, мислех, че е ясно🙃

# 2 423
  • Варна

Благодаря! Освен нос, друго има ли пипано, че винаги съм се чудила брадичката й дали има намеса. Джуките май не....

# 2 424
Наскоро видях Парова в Пулс. Доста добре изглеждаше, с пълен грим рано-рано. Честно казано, не изглеждаше толкова опъната и с изхвърчали вежди. Добре беше, с хубава кожа, нагласена.

# 2 425
Теа не танцува. Тя просто има огромен задник и набляга на движения, които най-добре да го подчертаят, което съответно докарва мъжката част от публиката до екстаз.
Мисля, че цялата й музикална кариера се крепи на четирибуквието й🤣
Е не така с лошо. Момичето е много работливо. Буквално си скъсва з@дника от работа Trollface

# 2 426
Мегън Маркъл го завлече в тая класация, преди да се забърка с нея, едва ли щеше да има място там.
Мегън е мразена заради огромното его и напън да е автентична, многострадална, дискриминирана.
Голям вой беше да се върнат в Щатите, да работела, е, върнаха се, освен безумни “кулинарни” излагации (реже краставици, отваря пликчета и изсипва в купички, в дом, който не е техен и е за милиони…), неуспешни брандове, актьорска кариера няма.
Но си яде десертчето с Гуинет Полтроу и качват клипове тип 4 клас съм…
Не знам как е омотала Хари, много жалко, че не си намери читава жена.

Да, глупав мъж е Хари. Естествено, че ще е мразен, заради една посредствена жена поруга и засрами семейството си, забрави вековните традиции и чест, чак книга написа да ги хули.. и това било принц!? Излагация!

# 2 427
Рускинята която обсъждате по-назад, ами като се загледах, това е момичето от Wake me up на Аviccii (не знаех че е известна). Още като гледах клипа на песента ми направи впечатление. Истинска красавица.
Скрит текст:

И аз не разбирам защо Хари е нехаресван. Родил се принц, ама брат му ще да е крал. Много ясно че ще избие нанякъде. Между чука и наковалнята е. Разбира се че една и съща травма в едно семейство ще повлияе по различен начин на членовете на това семейство. Неща които единият едва го докосват, може да бутнат другия буквално. Уилям има корона за унаследяване, на Хари му е писнало от дворцови глупости, предполагам.

# 2 428
Писнало му е, изнесе се в САЩ. Всичко е точно, но не, той книга писа, оплаква се на Опра..... Позволява на жена му да го води за носа! Аз съм средностатистическа жена и съпруга в БГ и също съм имала дрязги със семейството на мъжа ми, но той не е Хари и набързо ми обясни, че тези конфликти не са му по вкуса! "Резервният" явно не се справя по тази линия.

# 2 429
  • Down south

Скрит текст:

[/spoiler]

Благодаря! Освен нос, друго има ли пипано, че винаги съм се чудила брадичката й дали има намеса. Джуките май не....
На горната снимка е напълняла и за това изглежда различна.
По повод корекциите, злите езици твърдят, че трансформацията е цялостна, нос, брадичка, скули, бюст, талия и т.н.
Аз я помня от старите и новели, когато беше пухкава, след това се превърна в красива пеперуда, в началото чак беше почти неразпознаваема.

По повод класирането в заветната класация на принц Хари, разбираемо е, не е харесван, както той, така и съпругата му. Мрънкащи, неразбрани, смучещи.  Опра и Елън сред нелюбимите звезди също, но по други показатели.
Сигурна съм, че всички биха искали да са с друг рейтинг и в съвсем друга класация, но за сега се задържат в тази.

Общи условия

Активация на акаунт