Звездни Компромати- Април'25

• 291 635
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 210
Шут в главата не е имало със сигурност.
Наистина ли? Не знаех. Веднага ще си прехвърля неприязънта от Вергов към Диана.

Не видях някой да е писал, че Ерик Клептън стана на 80 години на 30 март. Между другото, и той е женен за доста по-млада от него жена, но май рядко се появяват публично, не можах да намеря скорошна снимка, тази е стара. Жена му е 31 г. по-млада, имат 3 дъщери и са все още заедно, женени са от 2002 г.
Скрит текст:
Може би най-известната му песен – Layla
Скрит текст:

# 211
Пеци почина още 13-та година. Само Валди е жив.
И първият барабанист на Щурците, Пепи Цанков, е жив.

# 212
Хилария и Алек Болдуин се развеждат според не много достоверни източници.
Ще се разбере скоро
https://radaronline.com/p/alec-hilaria-baldwin-divorce-red-carpe … on-pain-marriage/

О, дано не е вярно!!! При цялата им абсурдност и нелепост, са прекрасна двойка с много и красиви деца. Той винаги ми е изглеждал много влюбен в нея.

Гледах документално разследване за случая с Алек и загиналата операторка и ми стана много жал за него  ( за загиналата най-вече, разбира се). Но той не е имал никаква вина, а трима други души са виновни с небрежност, мърлявост и опит за укриване на следи, и въпреки това го разхождаха по съдилищата години...много тъжно ми стана.

# 213
Сашка Васева е икона, чаровна и прекрасна по своя фрапантен начин. Simple Smile)

Може, деф, може, ако снимаш сцена и стреляш с дадено ти от отговорното лице, оръжие, което трябва да е обезопасено, а вместо това е заредено с истински патрон, който даже е забранено да присъства по време на снимките, си невинен.

# 214
  • софия
Пеци Гюзелев не почина ли преди доста години?
Георги Марков да почива в мир!
Валди Тотев е жив. И нека бъде жив и здрав!
Да, така е. Дори не знам защо написах Пеци Гюзелев. Мир на праха му! Мислех за Пепи Цанков. Скоро беше в "Моят плейлист".
Жив и здрав да е Валди! Само той остана.

# 215
Аз веднага се сещам за Tears in heaven, като най-известната песен на Ерик Клептън.

# 216
Аз също не харесвам Паскалева - много кофти човек ми се струва, да не говорим за огромното й самочувствие, което чак пък толкова..иначе е красива, поне засега. Виждам, че е започнала с интервенциите - филър тук, там, дано не се напълни повече.

Ерик Клептън за мен е велик, легенда!

# 217
Няма как човек натиснал спусъка на пистолет и убил човек да е невинен...
Има, ако мисли, че държи пистолет с капси... Алек не се е намирал на улицата и да си играе с някакво намерено пистолетче. Снима сцена, за пистолета и доста други неща отговарят хора. Виновен е този, който не си е свършил работата и по някакъв абсурден начин на мястото, на което трябва да има фалшив пистолет има такъв, който може да причини случилото се!

# 218
Мишел и Бионсе:
Скрит текст:
Галена на почивка в Египет, дано не я объркат за някоя от техните мумии Trollface
Скрит текст:

# 219
Ухото и на Галена да не живее собствен живот?

# 220
А на нея много неща й живеят собствен живот. Зъбите, скулите, устните ....

# 221
Галя от "Каризма", много добре изглежда:
Скрит текст:

# 222
Скрит текст:

Изглежда наистина добре на живо, но снимката е обработена определено. Скоро бяхме в клуб, тя беше много близо до нас и имах възможност да я видя доста отблизо.

# 223
Аз веднага се сещам за Tears in heaven, като най-известната песен на Ерик Клептън.
Да, може би повечето хора го свързват с тази песен заради огромната трагедия със сина му Конър, който умира само на 4 г. Майката е италианска тв водеща, с която Клептън има кратка връзка.

Иначе има още една дъщеря, тя е най-голямото му дете, но дълго пази съществуването ѝ в тайна, защото и тя от извънбрачна връзка, ражда се, докато е женен за Пати Бойд.

# 224
Скрит текст:

Изглежда наистина добре на живо, но снимката е обработена определено. Скоро бяхме в клуб, тя беше много близо до нас и имах възможност да я видя доста отблизо.
И как беше?
Защото моето ‘на живо’ впечатление беше за много хубава и чиста кожа

Общи условия

Активация на акаунт