Звездни Компромати- Април'25

• 292 553
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 770
Сетих се - Ричард Чембърлейн като отец Ралф беше брутално красив!

# 1 771
Сръбският модел е готин.
Аръков е толкова анти. Виждала съм го наживо. Не особено висок, с едри бедра и обут с ластични дънки. Сега с новите зъби и прическа с бретон е още по-зле. Вергов ми е същия като усещане., барабар с щерка му. Блатечки поне е по-усмихнат, но запуснат. Любимец ми е Владо Михайлов, по-скоро като поведение. Страшно скромен, земен и талантлив.

# 1 772
За Антъни
Той е красавец, никак не е глупав, но определено го описват като мрънкалник заради несгодите с баща му, от когото доста се е оплаквал, защото много е патил.
Като съвсем млад не ми е хубав, но след 30-40, стана невероятен, възмъжа.
Сега на 60 - непрекъснато пуска сторита и споделя как се грижи за кучетата на Ален, за имението Души, където почива баща му, как си пие кафето сутрин при изгрев слънце, как кара колело. Харесва ми колко земни неща разказва. Никога не е бил грандоман. Има големи дъщери, с които много се гордее и е плътно до тях винаги, гледал ги е сам. Не се чува за никаква жена до него. В последната си книга, полу-биографична, пише с какъв зор се измъкнал от разрушаваща, токсична любов.

Полу-брат му Ален-Фабиен, с 30г по-малък, е съвсем различен. Игра в ТВ сериали, писа  за живота си, не можа да събуди интерес. В момента чака първо дете и пуска стори как взима частни уроци по пилотиране.
Съжалявам, но с нищо не предизвиква интерес у мен.

# 1 773
  • В Космоса
Седя и цикля и не мога да посоча един към днешно време, който да ме кефи. Преди от бг-то харесвах Руши, Ники Илиев и Орлин Павлов. От чуждите - Брад, Джони и Лео.
А, сетих се рус, по който си падам - Рагнар

# 1 774
Сръбският модел е страхотен!

# 1 775
Орлин Павлов наистина е много красив. Накъртва от хубост чак, толкова сладникаво идеален.

# 1 776
  • София
Аз пък никога не съм харесвала Стефан Данаилов като мъж. Не е мой тип.

# 1 777
  • София
Обожавам Travis Fimmel, но само като викинга Рагнар, в други сериали не ми въздейства по този начин.

# 1 778
  • София
На мен от италианските много ми харесва Габриел Гарко, страхотно излъчване има
Скрит текст:

# 1 779
Фр. актьори
Скрит текст:

Делон е на светлинни години, то е ясно.

# 1 780
Орлин Павлов наистина е много красив. Накъртва от хубост чак, толкова сладникаво идеален.
Чудесен е. Много красив.

# 1 781
На мен от италианските много ми харесва Габриел Гарко, страхотно излъчване има
Скрит текст:
Габриел Гарко беше УАУ, но но отдавна  не изглежда така. Пипал си е лицето и му личи, че е на другия бряг

# 1 782
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Темата се напълни с тестотерон и красота.
Да си постна и аз едни от фаворитите, от бг хайлайфа нито един
не ми хваща окото. Сърби, гърци и турци имат хубавци, но при нас
си е суша откъм привлекателни мъже.
Глен Пауъл Blue Heart
Скрит текст:

Скот Ийстуд
Скрит текст:

Рик Окон
Скрит текст:

# 1 783
Покойният Андрей Баташов беше хубав според моя вкус.
О, да! Андрей Баташов беше много красив мъж със силно излъчване, жалко че не успя да остарее 🙁. Като ученичка ходех на всичките му постановки и за мен до ден днешен няма театрален актьор, който да го е надминал като талант.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 00:45 от vita

# 1 784
  • Наблизо
Ай интересна тема Simple Smile
От българските харесвам само Орлин и Андрей Баташов,лека му пръст...ама той не беше баш българин или се бъркам.
Много красив,с присъствие..

От международните - Хенри Кейвил и Нико Хюлкенберг.

Общи условия

Активация на акаунт