Звездни Компромати- Април'25

• 292 513
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 800
Ехх Рагнар ми е тръпка, но остарява вече. Следя го в един форум, но е много private. Няма изцепки, няма гаджета последните години (чак започвам да си мисля някви работи). Направи си марка бира човека и си обикаля да я промотира. Препоръчвам Black Snow, австралийски сериал с него.
Той междудругото беше в злопулучния филм с Алек Болдуин rust много зле му се отрази тогава
Ето и две по-актуални снимки.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 801
Започнах да гледам Yellowstone
Добавям Кевин Костнър като млад, и сега на 70 - страхотен!!!

# 1 802
Започнах да гледам Yellowstone
Добавям Кевин Костнър като млад, и сега на 70 - страхотен!!!
О ,да!Ние го изгледахме .Костнър е чудесен.Сега гледаме Йелстоун- 1923.Също страхотни актьори има.

# 1 803
Червенкова от над 100 кг. ще става 60. И то на немалко годинки. Следя й сторитата - интересен живот има, и приема един шкаф добавки и суперхрани. Клиент на докторчето на Цветка - Маламов. А това мунджаро гръмна в Щатите, тя поне е диабетик, а онези повечето са здрави хора без воля..
Скрит текст:

# 1 804
Гледам, че сме стигнали до италианците, давам и аз своята лепта.
Джак Саворети:
Скрит текст:

Дали е красив не се наемам да кажа, но е страшно харизматичен на живо. Жалко, че все такъв кахърен го снимат по фотосесии.

# 1 805
# 1 806
Скрит текст:

Французинът Albert Delègue роден в малко селце в Пиринеите, става ски учител до момента, в който негов приятел не го въвежда в модните среди, където за отрицателно кратко време се превръща в официално лице на Армани. Оприличават го на Пол Нюман.
Умира през 1995 на 32г от СПИН, но родителите му крият истинската причина за смъртта му, разпространявайки, че е загинал при инцидент със ски в планината.

# 1 807
  • Наблизо
Оо миличкия.Да почива в мир.И то на Великден.

# 1 808
Да почива в мир Папата!
Благослови хората на Великден и си замина.

# 1 809
Да почива в мир Папата!

Точно. Вчера или онзи ден го гледах и си мислех, че не е никак добре, изглеждаше много болен.

# 1 810
Elizabeth Hurley и Billy Ray Cyrus били двойка
Скрит текст:

# 1 811
Да почива в мир Папата!
И това, ако не е божия промисъл ❤️ Да почива в мир душата му!

# 1 812
Точно вчера го гледах, викам си, много зле изглежда, Бог да го прости.

# 1 813
За мен по-големи чаровници от тези двамата НЯМА!
Пол Нюман (1925 - 2008)
Скрит текст:

Робърт Редфорд, роден през 1936, на 88г
Скрит текст:

И двамата заедно
Скрит текст:

Спрягаха Брад Пит (от когото всъщност тръгна целия този репертоар на красавци тук) за достоен наследник на Редфорд.
Дори играха заедно в Spy Game през 2001.
Но…Брад е далече, много далече от безсрамната хубост на Редфорд, едно от малкото руси изключения за мен❤
Скрит текст:

P.S. Не е по темата, Светъл Път на Папата🙏

# 1 814
А вчера където сте го гледали на живо ли беше или запис? Щото той може и по-рано да е починал, а да го обявяват сега. Както направиха с Елизабет втора

Общи условия

Активация на акаунт