Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 89 (м. април)

• 19 240
  • 653
  •   1
Отговори
# 270
Какво мислите за чай Yogi Tea, woman's balance.  Съдържа сладък корен. Това проблем ли е при ИР?

# 271
Явно това е много популярна марка. Във фитнеса гледам, че няколко човека употребяват такива. Цената е Шок, БоНба! Joy
Тръмпоний задържа митата за 90 дни с изключение на Китай, така че 3 месеца ще може да поръчваме от iHerb  на старите цени. То, обаче, не се знае откъде им идват суровините, де. Ако са от КНР, може да ни изненадат. Sad

# 272
Бе не знам, бая излишества са нахакали в тоя протеин. Сигурна съм, че вкусът му е топ, но...

# 273
Бе не знам, бая излишества са нахакали в тоя протеин. Сигурна съм, че вкусът му е топ, но...

Вкусът е Топ, наистина Simple Smile и консистенцията плътна и вкусна... харесва ми...
Ще пробвам да го направя на сладолед!

Обаче тези подсладители.... 3 часа в устата ми се вее сладникаво-горчив вкус!

Харесва ми, че е качествен, по мнения и ревюта, и има добро количество BCAA

# 274
Супер звучи този чай, благодаря Simple Smile  Кауфланд не ми е хич наблизо но ще го имам предвид че все пак имам вариант. Чист розмарин има на 1-2 места насипен и в пакетчета на Лечител в техните магазини и туйто. Всичко друго е с някакви вкусове и аромати добавени...
Нати, розмарин за какво се пие?
Леле, това не знам как е минало метър, уж не давам на редактора ми да прави каквото си иска, явно нещо много съм се разсеяла Joy
За ройбос съм говорела, разбира се Grinning

Navi, те за вкус ще ти го направят вкусен, разбира се. Обаче този траен сладък вкус от каквото и да е не ми звучи добре, аз такъв съм имала ако се излъжех за някоя глътка от диетичното Пепси на бившия ми. Представи си какво е за някой който не обича сладко кой знае колко, а сладка напитка ми е още по-голям потрес...

# 275
2 кила е, пени се не пени, ще се пие...

# 276
Ако не друго, може и да ти подобри апетита - нали се оплакваше че малко ядеш Joy

# 277
Ей този послевкус от подсладителите е отврат. То не само в устата ми на гърлото са ми залепвали понякога преди като не подбирах.

# 278
Супер звучи този чай, благодаря Simple Smile  Кауфланд не ми е хич наблизо но ще го имам предвид че все пак имам вариант. Чист розмарин има на 1-2 места насипен и в пакетчета на Лечител в техните магазини и туйто. Всичко друго е с някакви вкусове и аромати добавени...
Нати, розмарин за какво се пие?
Леле, това не знам как е минало метър, уж не давам на редактора ми да прави каквото си иска, явно нещо много съм се разсеяла Joy
За ройбос съм говорела, разбира се Grinning
Гугълнах и ето какво излезе за чай от розмарин:
"Макар че е известен най-вече като подправка за храна, розмаринът се използва широко и в традиционната медицина [1].

В тази статия ще разгледаме някои от ползите за здравето, които чаят от розмарин носи.

Има антиоксидантни, антимикробни и противовъзпалителни свойства"

Все пак имало приложение като чай, който "Помага за понижаване на кръвната захар", но все пак повече тук:

# 279
Ей този послевкус от подсладителите е отврат. То не само в устата ми на гърлото са ми залепвали понякога преди като не подбирах.
И на мен ми става много гадно в устата, то пиеш вода и чай и пак седи. Само от еритритол не ми става така.
Нави, купил си го, ще го изпиеш. Другият път търси неовкусен и си го смесвай с кефир или кисело мляко

# 280
Мисля си, че мога и така, овкусен да го смеся с кефир Simple Smile
Я да пробвам едни 5 грама и ще кажа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Но за сладолед се е утрепал! Ще тествам....

# 281
Предишният ми протеин, от който е останало известно количество, е тъкмо ванилия със сукралоза. Синът ми сега го потребява, ама как... Скоро направи един бананов сладкиш, подобен на Елориния от първа страница и го подслади с протеина. Хем протеиново, хем с ванилов аромат. Мога да каже, че се получи добре.

# 282
Бин-гоу!

С кефир напитката става досущ като плодовите млека на Активия Simple Smile
Разбивам го с един фротхенер, бъркалка на батерийки за капучино, млечни щуротийки... много добре го смесва!

Усещането е страхотно. Горчиво-лепкавият послевкус не е толкова силен... трае се... тия 2 кила прахоляк някакси ще трябва да се погълнат....2 месеца и кусур ще се изтраем Simple Smile

... до тогава ще се оглеждам за нещо друго, но все пак толкова чист изолат на тази цена... не беше за изпускане Simple Smile

# 283
Аз не усещам гаден послевкус с часове след подсладители, нито пък ми лепне устата. Обаче "моментният" послевкус, така да се каже, особено ако нещото е подсладено повече, ми е доста накъртващ и неприятен. Относно подсладени протеини, пробвала съм само на две марки, те са ми ок в печива и с кисело мляко или кефир. Ако си ги дозирам добре според моя вкус, разбира се. Ако трябва да си приготвя доза протеин според указанията, брррр.😆
Струва ми се, че показаният протеин доста неща има в състава си. Или пък са описали за всичките вкусове добавките, но много ми се видяха.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 17:54 от dolce miele

# 284
  • София
Сигурно и със сметана протеинът ще стане лесен вкусен десерт.

В какви печива го слагаш, Долче?

Общи условия

Активация на акаунт