Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 89 (м. април)

• 18 548
  • 653
  •   1
Отговори
# 600
А щитовидната ти как е?
Защото при проблеми с нея има хора имат зачервявания.

# 601
  • София
А щитовидната ти как е?
Защото при проблеми с нея има хора имат зачервявания.
Добре, казаха. Пуснаха ми хормони и я гледаха на ехо.

# 602
Да нямаш розацея?

# 603
  • София
Би трябвало дерматологът да познае.Thinking
Днес ми попадна клип на шампионката ни по борба. Гледам и тя червена, кг ѝ видимо са повече от моите, ама по червенината си приличаме, макар че при мен не е така много.Thinking
Скрит текст:

# 604
Това много прилича на розацея поне при тази жена от видеото.

# 605
  • София
Това много прилича на розацея поне при тази жена от видеото.
При мен не е точно така изразено, но е подобно. Просто ми направи впечатление. Сега се вглеждам в лицата на хората. Но не би ли следвало дерматолог да познае?Thinking Smirk Розацея сърби ли?

# 606
О, това за което аз говорех е даже и много повече и плътно червено цялото лице, нищо общо с на Станка румените бузки, а ти казваш че и по-малко е твоето. Поне аз каквито снимки виждах, то беше все едно с вряла вода са заляли човека. Ако потърсиш снимки с histamine face или от сорта, ще видиш.

# 607
По-късно ще ви пиша какъв е моят хак за белене на яйца (че съм навън сега).😉
Ето го и обещаният хак.🙂 Чак ме е яд, че едва преди този Великден реших да пробвам. Колко съм се мъчила досега, особено с някои яйца...😂
https://m.youtube.com/watch?v=SdjHOnxWXIk
Всички яйца се белят лесно с лъжица, факт! Аз използвам една соц лъжица, която е с малко по-заострен връх, а като размер е по-скоро малка супена (просто с нея ми е удобно, но и с друга би трябвало да стане). Дори яйцата, на които не им се отделя лесно ципата от черупката по принцип, дори и те се белят лесно. Просто приплъзвам лъжицата под черупката, движа я наляво-надясно или напред и се старая да ми се пада под палеца (т.е. палецът на ръката, с която държа яйцето, е от външната страна на черупката, а върхът на лъжицата е точно под него).😀
Не помня вчера писах ли храната, т.е. за четвъртък, май не.🤔 Беше пушена скумрия (немалко количество) и салата от зеле с малки моркови и магданоз. Петък цял ден на едно кафе със сметана, после ядох чак вечерта- обезкостен пилешки бут и 200 грама салата от зеле, моркови, червена и зелена чушка, магданоз (някакъв готов микс) и три яйца върху салатата от великденските.
Утре ще се връщам да чета назад.🙂

# 608
  • София
О, това за което аз говорех е даже и много повече и плътно червено цялото лице, нищо общо с на Станка румените бузки, а ти казваш че и по-малко е твоето. Поне аз каквито снимки виждах, то беше все едно с вряла вода са заляли човека. Ако потърсиш снимки с histamine face или от сорта, ще видиш.
То при мен "пламва" и се успокоява, но сърби. Ще потърся сега в нет-а, да сравня.
Ще следя как и от какво се успокоява. Докторът ми даде антихистамин и за мазане вечер. Да видим.

# 609
Коментирали сте, че протеинът на прах мирише неприятно известно време, след като е изпит и шейкърът/чашата не са измити. Бебешкото адаптирано мляко също мирише така. Т.е. тази миризма не я намирам за странна. Мисля, че беше, защото формулата е
направена така, че да се усвоява/храносмила по-бързо. Вече, ако става въпрос за химическа миризма от разните добавки и овкусители, тогава е друго.

# 610
То при мен "пламва" и се успокоява, но сърби. Ще потърся сега в нет-а, да сравня.
Ще следя как и от какво се успокоява. Докторът ми даде антихистамин и за мазане вечер. Да видим.
Е, ако се подобрява от антихистамин, значи ясна работата. Но хистаминова непоносимост и подобни реакции на доста места ги свързват с пропускливи черва де, не само един автор да е. Но ти при положение че сега си променяш начина на хранене, плюс и берберина, ще имаш промени и в чревната флора така или иначе.

И в тая връзка да се оплача че новият пробиотик грам не ми е вкусен, има някакъв особен вкус дето нещо не ме кефи, а не знам дори как да го опиша. Омешах 1 лъжица от него с йогурта от Ройтери за да го пробутам, обаче не съм убедена че ще си станем приятелчета ако и следващите партиди са така. А от Ройтери е толкова вкусно, нищо общо нямат, не знам защо се надявах и това да е така. Не е някакво горчиво, реално и аз не знам от какво се оплаквам но не ми и харесва Grinning А миризмата му пък хич няма общо с кисело мляко, мирише по-скоро като дрожди, сирене и някакви печени ядки, абе странно е.

# 611
  • София
Скрит текст:
Е, ако се подобрява от антихистамин, значи ясна работата. Но хистаминова непоносимост и подобни реакции на доста места ги свързват с пропускливи черва де, не само един автор да е. Но ти при положение че сега си променяш начина на хранене, плюс и берберина, ще имаш промени и в чревната флора така или иначе.

И в тая връзка да се оплача че новият пробиотик грам не ми е вкусен, има някакъв особен вкус дето нещо не ме кефи, а не знам дори как да го опиша. Омешах 1 лъжица от него с йогурта от Ройтери за да го пробутам, обаче не съм убедена че ще си станем приятелчета ако и следващите партиди са така. А от Ройтери е толкова вкусно, нищо общо нямат, не знам защо се надявах и това да е така. Не е някакво горчиво, реално и аз не знам от какво се оплаквам но не ми и харесва Grinning А миризмата му пък хич няма общо с кисело мляко, мирише по-скоро като дрожди, сирене и някакви печени ядки, абе странно е.
Или е от антихистамина, или е от крема, който е кортикостероиден.Thinking Или от комбинацията от двете.

А, като писахте са пробиотик. Дадоха ми и фибри. Пробиотик ще пия на своя глава.

# 612
При мен не е точно така изразено, но е подобно. Просто ми направи впечатление. Сега се вглеждам в лицата на хората. Но не би ли следвало дерматолог да познае?Thinking Smirk Розацея сърби ли?
По принцип би трябвало, но не е непременно задължително.
Щом сърби, може и да е някаква алергия.
Ние тук само си гадаем, по описание, дори картинка няма, така че всички изброени варианти са в сферата на вероятностите, но дали е друг въпрос.

# 613
  • София
Скрит текст:
По принцип би трябвало, но не е непременно задължително.
Щом сърби, може и да е някаква алергия.
Така предположи и дерматологът, но така или иначе трябва да се захвана първо с ИР.

Ето, сега ми се доядоха варени яйца по никое време.Smirk

# 614
Яж тогава, яйца може Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт