Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 090
  • 865
  •   1
Отговори
# 45
  • Телиш/Плевен
По принцип домашна дадена за ваканция се пише последният ден Simple Smile Не мога да разбера този зор.
И вкъщи е такова положението, най-рано в предпоследния ден се пише. Satisfied

Лято, здрав и дълголетен да е татко ти! Birthday Party Time А на теб - сили и спокойствие, че много ти се насъбра. Hug

Селесте, потекоха ми лигите... Heart Eyes Yum Браво на теб! И на хлебопекарната! Grinning

# 46
  • София
Ени, ако бях прочела по-рано щях да заръчам да минат през вас да вземат козунак за насам. Чудни са!
Нашия юбиляр преди няколко дни минал да види родителите си, докато беше болен и сега свекърите лежат вкъщи - пъшкат, охкат болни. Дано се оправят бързо, че свекъра ще влиза планово в болница на 8ми.
Малкия и той има доста неща да преговаря и пише от школата, но понеже няколко дни е при баща си, в момента по-важната му работа разбира се е да играе на плейстейшъна.

# 47
Роди, Селесте е майсторката, не аз! 🤭😁 Браво, Селесте! 😍 Аз вчера обмислях да правя, но беше свършило маслото и се разминах. Искам да съм си вкъщи, че си иска време козуначеното тесто.
Домашни се пишат когато им дойде музата. Моето от петък ми е запоказвало разни тетрадки и учебници, чак я скастрих, че е Ваканция! 🤣 Да не ме занимава. На следващия ден си беше започнала сама да си ги пише.
Спря да вали при мен. Обаче е стуууд и мрачно. 😓

# 48
  • Бургас
Ени, то ако знаеш аз колко неща спестих по моята рецепта, чак и захар нямах достатъчно за тестото Joy, та между втасванията ходих да купя за поръсване.

Роди, бързо да оздравяват свекърите!

Тук поне не е студено, пръска си някакъв дъждец, мрачно е, но става за ходене напред-назад. Направихме с майка една разходка двете, ходих и да си изненадам най-добрата приятелка на работното ѝ място по повод днешния ѝ рожден ден, ама тя ме изненада с това, че е отпускарка Joy

# 49
  • София
Селесте, страхотни козунаци! Много ми се дояде козуначе...
Не мога да правя, не съм и опитвала. За мен това е висш пилотаж. Затова си ям и купешките.

# 50
Всяка година по Великден правя опити за козунак.
И всяка си казвам, че е за последно, понеже не ми се получават.
Тази година наех вила за празниците, така че мисля да не се мъча;)
Ще се радвам на вашите.

# 51
Благодаря ви, момичета!
Голяма опора ни е той, мило и драго дава за нас.
Смяхме се днес със съпруга, че той не разбрал, че днес има РД и ще го празнуваме утре. В понеделник ходихме до Перник да си взимаме колата и оставихме децата на нашите, тогава говорихме, че ще го отбележим на деня, понеже всички сме в отпуск/ваканция и не ни пречи, че е делничен ден. Та, днес звъним да питаме кога ни искат и татко: "Ама днес ли?" Rolling EyesJoySunglasses. А дъщеря му пече торта до 23:30ч...
Селесте, чуден козунак! Аз не съм се вдъхновила да правя още тази година.
А за това, което споделих вчера, много се надявам да сте прави. Не ми се иска да споделям, но е голям шамар за нас.

# 52
  • при моите деца .....
А, момичета, той Митето е само 3 клас и аз съм в отпуск, да не мислите, че по цял ден учи...
Събира му се около час - два, но всеки ден, разделено....
Не искам стрес в неделя преди работа...
Ходих на танци....
Беше спряла да вали, та отидох пеша....
Кантарът ме зарадва....
2 кг под теглото, което ми е цел до РД.
Значи може да хапна 1 път козунак на Великден 🤣
Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:02 от * Боби *

# 53
  • Бургас
Значи може да хапна 1 път козунак на Великден 🤣
Богоугодно е и повечко Wink
И аз от танци се прибирам.

# 54
Сега се оказа, че за Велик ден няма да си ходим до Варна. Та да не сме капо- ще имаме гости за Великден.
Сега сядам да мисля менюто,козунак няма начин да пека ( имам един единствен опит- ухаеше страхотно, консистенция- на тухла)
Калин е на училище (нямат ваканция, на всичко отгоре на 15,16 и 17 ще има изпити). Той от сега се е спекъл, да не кажа, че почти денонощно решава задачи. Ако някой иска, да му събирам задачи (произвеждам неограничено количество вариации). За всяка сгрешена задача получава по 3 нови. Не знам той, но аз съм на прага на изтощението.

# 55
  • Бургас
Лелеее,горкият Калин... 😥❤️Стана ми мъчно за него!
Моите не се трогват изобщо за училище... Ни за оценки, ни за матури, ни за кандидатстване...за нищо! Иде ми да им покажа Токата и Фуга !

Мен вече ме завъртя въртележката на работа и времето ми е яко кът! А влезем ли в сезон, времето липсва.

# 56
Добро утро!

Нищо интересно при мен,  чакам си петъка 😁

Спокоен ден, банда!

# 57
  • някъде другаде
Добро утро!
Титина , Калин ще успее. Положения труд се визнаграждава.
Карз , моята малка дъщеря така беше миналата година. Н есе трогваше. Аз само мъмлех , но тя ми казваше , че си знаела , какво прави. Успя , изкара много добри оценки на матурата. Приеха я , каквото иска. И сега не си дава много зор , но нали взема изпитите. Голямата като се готвеше за изпитите за университета не можех да я изпратя на проба на роклята. По едно време мислех , че няма да стане готова роклята за бала. Тя все ми казваше , че бала не и е толкова важен и я интересуват само изпитите. Така беше и като студентка. Децата са различни. Всички да са ни живи и здрави.
Днес поне за сега не вали. Сложих да се готви една леща да има за детето , че аз заминавам при Боби.

# 58
Добро утро!

Титина, браво на Калин за усилията, сигурна съм, че ще се възнаградят накрая.

Селесте, чудни козунаци видях вчера, това мога да го ям за закуска, обяд и вечеря и няма да ми омръзне 😁. Аз само една година правих, не бяха лоши, ама не бяха и уау.

Изобщо не спах добре тази нощ и ми е много смотано. 100 пъти заспивах и се будех от ужасното бягане и тропане на децата отгоре и това до към 00:30 😒. Бях на кантар да се качвам, знам, че са деца и едното е колкото Михаела, ама поне малко от малко да им се прави забележка. Явно само моето дете ляга в 21:30.

# 59
  • Бургас
Добро утро!
Тони,Боби, весело да си изкарате двечките!
Забравих да похваля козунаците на Селесте! Много добре изглеждат!
Чудя се, дали да правя тази година.
Все още не съм купила готов.

Общи условия

Активация на акаунт