Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 16 518
  • 318
  •   1
Отговори
# 300
Рекламите този сезон са у ж а с н и!
Само тази за 25 години БТВ ме кефи и тази с красивата мацка на Гинексид е хубава.
На дъното този сезон е DM заради тъпата песен "егати, гати, гати, гати, гати...", пфуй!

# 301
Коя е красивата мацка на Гинексид? Аз виждам само една много грозна

# 302
От нея ме е гнус чак.

# 303
Коя е красивата мацка на Гинексид? Аз виждам само една много грозна

Оо, страхотна е, тази първата. Те май мацките в рекламата са различни. Но първата, която се цупи е страааашно секси. Все пак рекламата е за...Гинексид. Wink

# 304
На мен пък повече ми харесва втората девойка. Тя май се появява отново и накрая на рекламата.

# 305
Лелеее, току що попаднах на тази, нз дали се нарича точно реклама относно новият сезон на шоуто "Пееш или Лъжеш".
Ужасна е. Особено финалът където Рачков и зяжда муха!!! ... Цялата идея е просто отвратителана .. "ОТ - ДО"

https://fb.watch/BSfAwpZo83/

*от ФБ само с линк става

# 306
Сега гледам световното по лека атлетика. На паузата пуснаха реклама на Найки. Ми то да ти е кеф да я гледаш, как е изпипана, как е замислена... Как да я сравниш с рекламите простата или вагинална сухота?

# 307
Дразни ме една много дълга, където пеят за някакви марсианци. В първия момент си викам - това е само реклама на Джъмбо. Оказа се, че е на витамините "Марсианци":
https://www.instagram.com/reel/DOZVOYcDXIx/

Прекалено дълга и в един момент песента започва да дразни.

# 308
  • София
Според мен е цялата песен. Няма край рекламата. Певицата Вики от Мастило ли е?

# 309
Да, Вики е.

# 310
Е, аз пък тъкмо влизам да похваля рекламата на Марсианците Simple Smile
Защо си мисля, че преди ден-два я мернах /чух/ в по-кратка форма, а днес наистина направо цяла песен, но мен ми харесва, весело, забавно, закачливо, далечно от газове, диария и проста:sweat_smile:ни проблеми

# 311
Е, аз пък тъкмо влизам да похваля рекламата на Марсианците Simple Smile
Защо си мисля, че преди ден-два я мернах /чух/ в по-кратка форма, а днес наистина направо цяла песен, но мен ми харесва, весело, забавно, закачливо, далечно от газове, диария и проста:sweat_smile:ни проблеми

Днес попаднах на нея. Еми писна ми по едно време. Тя не свършва?! Толкова дълга реклама в ефир не съм виждала. То започва да става досадно по едно време. Едно и също продължително пеене, и танцуване. Нямах търпение да приключи.

# 312
И аз да се оплача от Марсианците.
Дълга реклама, тъпа песничка, която се забива в мозъка.

# 313
  • Враца
Аз сега харесах една реклама и бързам да я похваля- рекламата е на пробиотици Синкванон и е реплика на сцената "Ще ме цакат с топла бира". Много изпипана реклама- и персонажите, и начинът на снимане (състарен и с ниска резолюция), задният план, гласът на участниците... абе, супер реклама!

# 314
На мен пък ми е малко нелепа, защото рекламата е на пробиотик.
Как са навързали тази култова сцена и репликата за топлата бира точно с пробиотик, не знам, но за мен не е сполучливо.

Сега, ако рекламираха някоя бира, щеше да е яко, да.

Общи условия

Активация на акаунт