ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 275
  • 810
  •   1
Отговори
# 195
  • София
...
А даже и вкъщи може да ви заведе и да скрие четките за зъби.
Само четките? А обувките? Парфюмите?
Не, че не вярвам, де. Всичко има на този шарен свят.
Не се хващайте за думата "четки", "бира".... То е ясно за какво става въпрос. Или е свободен, или не е.
Хич не обичам да ме лъжат. А пък комплиментите вече си ги пускам като "бял шум".

# 196
Между другото, адски много внимавайте с обвързаните. Много са мили и много лъжат.
Скрит текст:
Може да ви завъртят и да изкарате няколко месеца, да се влюбите, преди да усетите за какво става въпрос.
То е...цяло тесте с лъжи. Като се започне от "ние не правим секс и живеем в отделни стаи", до - "разведен съм, живея временно при родителите ми."
Абе, Джани Пинизи.

Е, нали обичате да ви лъжат. (за малко да объркам "ъ" и "и") Trollface

Там, какво беше - ти си най-красивата, най-умната, няма друга като теб  
А защо истината я наричаш лъжа?

# 197
Колко странно, за н-ти път жената трябвало да се лъже.
По подразбиране не може наистина да е красива и умна, та се налага да се преувеличава (най- най- на света) и да се измисля.
Срамът е голям мъжки блокаж, не му позволява да гледа и вижда нормално.

# 198
  • Обран бостан ;)
Колко странно, за н-ти път жената трябвало да се лъже.
По подразбиране не може наистина да е красива и умна, та се налага да се преувеличава (най- най- на света) и да се измисля.
Срамът е голям мъжки блокаж, не му позволява да гледа и вижда нормално.

Няма нужда да го мислиш - за всяка жена е едно и също. Както вярвате, че се пдмладявате с козметика, така се връзвате и на комплименти.

Лошото е после, когато вече сте в миналото да се тюхкате. "Ама той ми обеща да се оженим, да не поглежда друга жена, да ме носи на ръце. Как може така ?"

Нищо не ви е обещал. Казал го е колкото да ви свали гащите - също като комплиментите. Wink

Личен опит - ако съм на 100% откровен с жена, това означава, че никога няма да стигна до връзка с нея. По тази причина лъжа без да ми мигне окото.

# 199
  • София

Личен опит - ако съм на 100% откровен с жена, това означава, че никога няма да стигна до връзка с нея. По тази причина лъжа без да ми мигне окото.
Приветствам този подход. Лошото е, че когато един мъж е тъп или прост, или и двете няма как да излъже, че не е, за да бъде щастието пълно.

# 200
Излиза, че никой от мъжете не се жени и реално не харесва жена.
Това в твоя свят.

Да се чуди човек как останалите се женят, обичат и си казват хубави и верни неща всеки ден

# 201
  • София
...
Само четките? А обувките? Парфюмите?
Не, че не вярвам, де. Всичко има на този шарен свят.

Дик пикс не били за хвалба. Щом ги пращат съвсем в началото на запознанството, направо си ги смятат за реклама. Бъндиии, изоставаш от тренда сигурно с едно 15 години Joy
Крил съм всичко . Снимам преди това местоположението,слагам в един кашон и после подреждам. Вярно ,отнема време ,но работи безотказно

# 202
Хич не се тюхкам за нищо.
Мъж да ми каже истина и да е откровен, ехейй, ще му правя палачинки.
Е, ако е готин, много ясно.
 -
Трендът на дик пиковете мина.
Сега има друг.
--
Аз имам друг проблем. След чат 2 дни искат всички срещи, връзки, общо живеене.
Алоууу

# 203
Hazel, гладният никога няма да повярва на сития, така че напразно се мориш.

Ха-ха, PITP, благодаря че сподели в доказателство, че няма невъзможни неща Joy

Бази, недей подхвърля недомлъвки, казвай тренда, да сме в тренда Simple Smile))

# 204
  • Обран бостан ;)
Хич не се тюхкам за нищо.
Мъж да ми каже истина и да е откровен, ехейй, ще му правя палачинки.
Е, ако е готин, много ясно.

Това ми се случва с жени, които вече живеят в реалния свят. Wink

Тези, които все още са в облаците се отнасят с откровените мъже така, както се отнасят с мен тук, а именно, макар да  съм 100% откровен ме наричат "редпилър" и "женомразец" .
После - ама що ги лъжат. Ами това искат - това получават. Wink

# 205
  • Пловдив
Като се досвалите и стане време за основната дейност, ме включете и мен в разговора така де (действието). SmileSmileSmile

# 206
Какви са тези минималистични жени, на които вещите им се побират в един кашон, не в камион? Големи фантасмагории тук от мъжете..

Иначе Бази чатъри, с които не сте се виждали дори, а говорят за връзки, живеене заедно и други празнословия, са точно тип Бънди, та не знам защо си хабиш времето с подобни, ако търсиш качествени взаимоотношения.

# 207
  • Обран бостан ;)
Иначе Бази чатъри, с които не сте се виждали дори, а говорят за връзки, живеене заедно и други празнословия, са точно тип Бънди, та не знам защо си хабиш времето с подобни, ако търсиш качествени взаимоотношения.

Точно за това говоря. Trollface

# 208
  • Somewhere far away
След като 10 човека смятат че си женомразец, значи е време да се замислиш дали не са прави.

# 209
  • София
Аз лично, имам достатъчно самочувствие да вярвам на комплименти.
Дразнят ме лъжи от типа: Къде ще ходим за Великден? /Като въобще няма такива намерения/
Да де, и вие го казахте.

Общи условия

Активация на акаунт