ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 216
  • 810
  •   1
Отговори
# 450
Ох, стига, че ми накърти чак. Joy
Хич не обичам да ми сладни.

# 451
  • Out of the Mix
Ох, стига, че ми накърти чак. Joy
Хич не обичам да ми сладни.
Laughing Joy
Това ми е любимото да го чуя, както и "не мога повече", "уке Цветко", от форума още две - "oh, мър божкеейй" "бебожемой, бее".
Принципно нагарча малко са ми казвали...така че няма да "сладни". Joy

Close

# 452
  • Далечният изток
Revoker, жена си, нали?!
Даже имам идея коя точно си Grinning

# 453
  • Обран бостан ;)
Ооох, ох,ох. Безнадеждна раЛта.

Айде, ще ви дам жокер - фор фрии Wink :

Ако искате да спечелите "вниманието" на един мъж - помолете го да ви каже как ви стои бельото.

# 454
  • Пловдив
Цитат

Ако искате да спечелите "вниманието" на един мъж - помолете го да ви каже как ви стои бельото.

Още преди няколко страници им казахме ,че докато се събличат и говорят сме най възприемчиви ............ама не  вярват SatisfiedSatisfiedSatisfied

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:04 от Sun2000

# 455
А що мислиш, че не вярваме? Laughing
Сигурно, щото много слушате какво ви се обяснява? Laughing

# 456
  • София
Ако някой си мисли, че ще обяснявам нещо, докато се събличам...

# 457
  • Обран бостан ;)
Цитат

Още преди няколко страници им казахме ,че докато се събличат и говорят сме най възприемчиви ............ама не ни вярват SatisfiedSatisfiedSatisfied

Повтарям, че белкем фане дикиш. Wink

# 458
  • По света и у нас
Като се събличаме първия път сте възприемчиви, и то за 10 минутки макс докато тече танца, после всичко ви е ясно завинаги.

# 459
Вниманието първо се печели с дрехи.
После по бельо се ползва за закачане.
А без – вече бетонираш.
JoyJoy

# 460
Аз въобще не слушам кво ми се говори в процеса на събличане, така че тоя номер при мен няма да проработи

# 461
  • Обран бостан ;)
Вниманието първо се печели с дрехи.
После по бельо се ползва за закачане.
А без – вече бетонираш.
JoyJoy

Топло, топло.

Абе възприемате, ама тр'ебе да се повтаря Trollface

# 462
  • София
Кетч, някои хора просто се наслаждават на сексуалността си. Разбирам, че за хора, на които не им е в натюрела, може да е дразнещо, но не винаги има и е нужно да се търси някакъв комплекс или дефицит. Защото в даден момент започва да изглежда, че точно "търсещият" е този с дефицитите...

# 463
  • Out of the Mix
Абе възприемате, ама тр'ебе да се повтаря Trollface

Викаш по някое време ще станат изкусни дресирани танцьорки и още нещо... People DancerRolling EyesJoySunglasses
С глас се смея.

Кетч, някои хора просто се наслаждават на сексуалността си. Разбирам, че за хора, на които не им е в натюрела, може да е дразнещо, но не винаги има и е нужно да се търси някакъв комплекс или дефицит. Защото в даден момент започва да изглежда, че точно "търсещият" е този с дефицитите...

Това, което описваш е повече от естествено, няма по нормално нещо от мъжки и женски индивиди да флиртуват, да си правят намеци, да се шегуват и т.н. То си е казано, че отношенията около това се въртят преди всичко друго. Може да имаме много допирни точки, интелект с дадена жена, но ако това го няма, никаква връзка не може да има. Природа. Пробвал съм с нетолкова сексуална, не е моето, не говоря на изуст.

# 464
  • София
По твоите думи, палавия натюрел Wink

Презумпция, че който не се докладва, не му е в натюрела, няма. Такава, че който го прави, казва истината, също няма. Единствено, че не всички, които го правят (изразяват палавия си натюрел тук по-показно), имат някакви комплекси и дефицити, което мисля не беше презумпция, а дирекно изказано.

Общи условия

Активация на акаунт