ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 094
  • 810
  •   1
Отговори
# 780
Те жените попринцип са доста по-критични една към друга. Никога не съм разбирала тази нужда да се намери и изтъкне дори най-малкият недостатък на иначе супер изглеждащи жени.

Така е защото нямате полов нагон, тоест не ги виждате като полово-привлекателни.

И малко женска завист за вкус. Имам една колежка - краката ѝ само са 1,20, като облече някой панталон и е като излят. Колко кусури мога да намеря - ще стигнат и за книжка. Grin

# 781
На мен ми стана по- интересно критичните към себе си така критични ли сте? Забелязвате ли си недостатъците от-до?
Много интересен въпрос.

Ако на някой вече не е станало ясно, да, самокритична съм. И имам този проблем, че обикновено първо тръгвам да търся вината в себе си, а не в другите, защото себе си мога да променя, другите - не.

Но в случая предполагам, че говориш за външността само. Да кажем реалистично самокритична съм. Знам, че няма как да съм най-най в очите на всеки, че няма как завинаги да остана млада и толкова привлекателна, колкото бих желала да бъда, кое мога и искам да подобря, но много добре и виждам къде са другите спрямо мен.

Аз май нямаше да говоря за себе си Flushed

# 782
  • По света и у нас
Боже цял живот слушам за бричове,  къси краченца и за крака кютуци, чак имах фиксация на времето, защото майка ми само това повтаря и до ден днешен и мъжът и също.
На Памела и били къси краченцата, а тя световна красавица, че и готина като човек, НЕ не ставала…  Няма какво друго да кажат от завист - критикуват неща които всъщност не зависят от човека,  а от модата в телата…тези кокалести задници бяха модерни 2000 та, сега са модерни дупарите. Честито на печелившите.

# 783
Прими, трябва да ти харесва или не ти харесва нещо, което е модерно ли? Simple Smile
Памела я харесвам. Има сексапил в нея и също ме кефи като човек.
Иначе лично аз си имам критерии за женска естетика и харесвам строго определено излъчване женско. Без оглед на дупари и сиси. Силно съм повлияна от моделките от 90-те години като визия и ги намира за изключително балансирани и хармонични като тела/кила/пропорции/лица.
Разбира се, всеки има право на лош вкус.
Лошо няма.

# 784
  • София
Ама стига сте притискали хората да харесват вашите идоли. И се почва с едни тъпи подмятания.
Не ми харесва и това е. Изобщо не се вписва по нито един мой критерий за красива. Красиви са ми е Катрин Зита Джоунс, Моника Белучи, Карен Мълдър и т.н. Харесвам друг тип излъчване и пропорции.

# 785
С Кечър ще се окажем с един и същи вкус за жени Joy освен Карен, но аз по принцип не харесвам русоляви.
Моника Белучи  за мен е една от най-красивите известни жени и остарява добре.

# 786
  • София
Аз също не харесвам руси и русоляви жени. Тази и Чарлийз Терон са от малкото, които ми допадат и то като черти на лицето. Има някаква елегантност, а не като краварка.

# 787
  • Далечният изток
Русите жени ли са като краварки?! Thinking

# 788
  • София
като черти на лицето. Има някаква елегантност, а не като краварка.

Не бързай да се палиш, а и май си боядисана, не руса. Wink

# 789
Аз бих дала като пример за сексапилна жена Приянка Чопра.
Иначе смятам, че няма как да има единен стандарт за красота.
Много са ми смешни малките девойчета във фитнеса как се пънат всички да правят кардашянски дупета на ковейер. Като клонирани са, но милите хич не се сещат, че не на всяка отива такова. Зависи от височина, пропорции, излъчване, структура и т.н.

# 790
  • Обран бостан ;)
Дупарите тип Монро са били на мода по нейното време.
Ето една рекламна снимка на автомобил от онзи период.
Скрит текст:
Аз обаче съм бил млад по времето, когато за красиви се смятаха такива жени :
Скрит текст:
Впрочем, докто търсех снимки ми попадна тази:
Скрит текст:
Най-обикновена средностатистическа женица, ама знаела на кого да се пусне, иначе казано - златотърсачка. Такава да ми хареса - абсурд. Аз да се харесам на нея пък още по-малко.

А какво харесват мъжете сега, честно казано, малко ме интересува.

# 791
Жените, пуснати от Бънди в гръб, имат формите на 9-10 годишни момиченца. Предполагам повечето сме били с подобни фигури тогава.

Неслучайно за децата в тази възраст дрехите се шият стандартно с 10 см разлика талия - ханш, а за жените скача вече на 20-25 см.

И тези неща нямат нищо общо с моментната мода.

# 792
Няма такова нещо.
Повечето деца днес са с преливащи форми.
Има си жени и слаби, и по-пухкави. Според структура и телосложение е.
Има мъже с всякакъв вкус и предпочитания. Няма смисъл от надскачания. А и както казах – мъжете слабо ги вълнува дали аз или ти ще харесаме жената, която той ще лупка или харесва.
Така че...

# 793
  • София
Те жените попринцип са доста по-критични една към друга. Никога не съм разбирала тази нужда да се намери и изтъкне дори най-малкият недостатък на иначе супер изглеждащи жени.

Така е защото нямате полов нагон, тоест не ги виждате като полово-привлекателни.

Така е, но не е само това. Жените прекалено много се сравняват. И с другите, и с някакъв измислен макс/стандарт. При мъжете също го има, но за конкретни неща (височина, пари) и най-вече ги избива на яд към жените, вместо към тези, които ги "превъзхождат".

# 794
  • София
Жените се фокусират върху правилността и естетиката, докато мъжете върху сексапила и излъчването.

Нека всеки си харесва, каквото иска. Особено пък жени жени. Сякаш ще се женят за тях. Мен само ме дразни някой като каже "ох, ама тя е харесвана от еди- кого си, как може да не я харесваш, значи завиждаш". Много елементарно логика и освен това в зависимост от човека може да отрича цялото ни народно творчество, когато се величае жена - "висока, стройна, със снага еди- каква си, пухкави устни, бяла гладка кожа" и т.н. А не "ниска, набита и късокрака". Примерно.

Общи условия

Активация на акаунт