Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 741
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 945
Ох, за талията е голяма борбата 😃

Омръзна ми студ, искам да си облека новата черна рокля от Дика, разших и гайките за колана че ми идват високо, с колан от рафия стои супер.
Море, море ми трябва за нея 😃

# 946
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз си сложих в куфара новата рокля от Денина. Запланувала съм обаче да си купя нови и трябва да оставя малко свободно местенце за покупки.

# 947
  • Велико Търново
Гадамер, страхотни снимки!Благодаря ти, че ни ги сподели!
mtz, аз нали пазарувам по снимки и правя тук -там някоя грешка, обаче тази рокля още на снимката разбрах, че не е моя.
Днес ми е първи ден само в една аптека и естествено отидох на спининг.
Скрит текст:
Мими, за такива ансамбълчета ти говорех като търсеше, ама пусто като нямам време да ги извадя и снимам.
Снимките са след тренировка и на нищо не приличам.
Скрит текст:
Хубав ден, момичета!

# 948
Сиси, да, разбрах те..за мен искам модел и с леко стесняване в колената, иначе краченцата ми ще изглеждат като дереци!

# 949
  • Велико Търново
И такъв имам, лилав.Ако ми остане време ще ти го снимам.Сега да разбирам, че краката ми приличат на дереци ли?Със сълзи се смея!

# 950
И такъв имам, лилав.Ако ми остане време ще ти го снимам.Сега да разбирам, че краката ми приличат на дереци ли?Със сълзи се смея!
Твоите, не естествено, защото ти си слаба! Heart Eyes И без бастички разбира се, те не се вписват в дебелите ми бедра!
Чакам лилавия модел!

# 951
  • В заешката дупка
Аз само да вметна нещо, и приключвам с Исландия, че узурпирахме темата. Дивото къмпингуване принципно е забранено в Исландия и може да се отнесат солени глоби. Може при разни условия - примерно, като получиш разрешение от собственика на замята, но като цяло - само по къмпинг сайтовете. Иначе и на мен най-най-преживяването ми беше обиколка с кемпер по време на ковид. Но беше юли месец и времето беше чудно (за Исландия).

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 20:04 от ЧеКа

# 952
За Исландия облеклото ме притекнява, но ще го планирам за юли. Wink Студове много не мога да понеса аз, а и нямам подходящи дрехи!

# 953
  • Sofia
Момичета, чудесни сте всички - придобивки, постижения, пътувания - на който и етаж да сте! Надничам и ви чета, макар и със закъснение, но напоследък стилът се свежда до удобство и няма какво толкова да се снима. Имам доста нови придобивки, но не им е дошло времето. Очаквам с нетърпение месец май, чакат ни поредица от хубави събития. Пътувания засега не сме планирали, освен традиционното море, но обмислям дали да не посрещна РД в чужбина.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 11:45 от Vesana

# 954
Моят естествен цвят е студено тъмно кестеняво и ползвам безамонячна Олиосета като  смесвам  4 и 5 по равно. Като израснат корените нямам разлика в цвета, освен някои светещи бели. Joy Гарваново черно отдавна не нося, то е за младо лице с правилни черти, защото подчертава като рамка. В по-светъл нюанс ставам много размита и губя индивидуалност.
Карен, искрено завидях за подчертаното... Не знам какво стана при мен, но на 30 имах "тук там светещо бели", сега преди боя се загледах... На линията на пътя имам тук там тъмни косми CloseCold Sweat На пректика вече съм бяла Astonished

# 955
Май месец започва утре Simple Smile
И се замислих, че можеше да се качим на някой самолет за няколко дни....
Сега ще гледам

За Исландия и дрехи има, и желание има, но нещо времето работно не можем да нагласим
Да се узурпира темата с пътешествия е повече от добре Heart

# 956
  • София
Ние преди малко изпратихме девера към самолета за Испания. Ще има танцувални партита.
Чак му завидях. А ние ще работим и следващите дни.
Но поне скоро и тук ще става ежедневно за рокли и поли.  Relaxed

# 957
Родива, в Гърция ли си?
Пенева и аз почти нямам бяла коса, единичните косми покривам все още успешно с къна! 😃
На петия етаж какво да ви кажа...по добре беше по надолу. 🤣
Дивото къмпингуване къде ли е разрешено...то и у нас не е, но няма контрол. Напоследък се ограничи, само по Ираклито и Вромос останаха диваците, дето мърсят всичко и ползват храстите за тоалетна! Imp

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 12:28 от mimi.7299

# 958
  • тук-там
В Ирлания и Шотландия съм била много пъти. Но в Исландия още не. Разказвайте, дами! Ще ускоря плановете за тази дестинация Simple Smile
Както Карен каза, кафявата рокля е за жена с талия. За това я предложих на Сиска. Тя и преса има! Същевременно ще скрие краката, както се чувства комфортно. На живо я гледах. Материята е пълен разкош. Ако имах талията на Сиска, нямаше да се колебая грам!

# 959
МТЗ, ти имаш дълги крака, не е да си ептен без талия, ще ти стои. И преса имаш, знам те. А и това е цвят за светли коси!

Общи условия

Активация на акаунт