Поработих, предремах и сега при вас.
Започва да ухае на козунаци в къщичката ни, хубаво е.
Говорих с момчето на ГЪБКАТА. " Едно оправим, друго се появи". Така ми каза. Все повече думички използва. За сега не проявява интерес към компа. Крампите още я мъчат, но поне са по-нарядко. Кръвното са овладяли, но от няколко дни е имала много ускорен пулс, над 100 - 108, та са й дали лекарства, от които почти по цял ден е спала. Нормализирал се е пулса, но пък рехабилитаторката все още не може да работи пълноценно, защото тя е в полубудно състояние. През седмицата са й правили ЕЕГ - електроенцефалограма. Резултатите са сравнително добри, няма сериозни поражения в мозъка. Дано се кротнат всички показатели, та да започнат раздвижването. Павката геройски понася всички тегоби. Семейството е задружно, но оснавната грижа за нея е негова - миене, хранене, тоалет, лекарства, мерене на кръвно, принеси, отнеси...Не случайно народът казва - болен ли си лежал или болен си гледАл. Чакат да мине април и в началото на май ще дойдат на контролен преглед. Казах му да я поздрави от нас, да я целуне и да й каже, че има книга със стихове. Ще си я получат, когато дойдат в София.
Имам покана за следобеден чай - отивам.

Сблъскахме се с ЕНИСА. Поздрави на Филибето. Много го харесвам. Може би там съм зачената, та затова.