Добре дошли на новите момичета!

Стискам палци на Гъбчето!

ЯГЕ, явно си настинала! Писа, че си работила на двора, оранжерията! Времето още е студено.
Пий си лекарствата, чайчета, слагай капки в носа, а знаем че и съня лекува. Бързо оздравяване!

ЕНИСА, аз също харесвам Пловдив, а с Альоша ми върна спомени. Като съвсем млади с ДС всяка година, мисля че през м.Септември-Октомври ходехме на Есенния Пловдивски панаир.
Първия ден оставахме "без крака" докато обикаляме палатите, ДС техничарските, а аз тези на Леката промишленост. Там за първи и единствен път видях изложено манто от крокодилска кожа, до него ботуши от крокодилска кожа и до тях дамска чанта от същата кожа!!! Красота!
Видях също и до манекен с изложена плетена много красива жилетка, казваха им "либаде", една жена с две куки и кълбо прежда да "захваща" модела! Хората край нея вървят като на манифестация, а тя брои от разстояние бримките и заплита плетката! Луда работа!
Вторият ден обезателно се качвахме до Альоша. За първи път в Пловдив ядохме риба сом.
Мили Боже, какви работи помня от преди 50-сет години, а как не мога да се сетя някои неща от вчера!!!

КЛЕЧИ, твоите първи целувки при Альоша ме върнаха още по-назад в годините!

Отивам да си доспя!

декорация пред входа. Не е уау ама си го харесам
За това в момента си мечтая, ама няма шанс. Отлитам към родителите ми, само да си допуша нездравословната цигара. Много съм прозаична. А, и ако може някой да ми почисти къщата, че съм позанемарила.