Термин Декември 2025 👶

• 40 304
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм 17+3 и имам много енергия вече. Постоянно ми се излиза, обаче трябва да лежа повече заради шийката.
Започнах да си позволявам по едно слабо кафенце дневно и също допринася за енергията ми Grinning вие пиете ли кафе?

За килограмите - аз съм +1, обаче краката и ръцете сякаш са ми изтънели. Може би съм в калориен дефицит, въпреки че ям през 2-3 часа.

Имам фетална морфология утре и нямам търпение да видя как се развиват нещата. Дано да ми се е стегнала шийката и да започна да излизам поне вечер с детето.
Някоя от вас ще прави ли ФМ 16-18гс?

# 436
Аз съм 17+5 и също вече съм в болнични. Много ми е жега и не ми се ходи в офиса, честно казано.
Викат ме на преглед чак края на Август, имам фетална началото на Август. Не е ли странно да нямам никакви изследвания за близо 2 месеца? Не попитах, после се замислих...

Иначе аз съм на фетална в 21 г.с. 17 седмица не е ли прекалено рано? Каква е идеята на ФМ в този период, за първи път чувам.

# 437
Аз съм 17+5 и също вече съм в болнични. Много ми е жега и не ми се ходи в офиса, честно казано.
Викат ме на преглед чак края на Август, имам фетална началото на Август. Не е ли странно да нямам никакви изследвания за близо 2 месеца? Не попитах, после се замислих...

Иначе аз съм на фетална в 21 г.с. 17 седмица не е ли прекалено рано? Каква е идеята на ФМ в този период, за първи път чувам.
Аз също съм 21-22 седмица на фетална и аз също щях да попитам как така в 17та ,това първата ли ще ви е или втората?

# 438
Според мен два месеца без преглед са доста. Аз бих си направила един междинен, най-малкото за да се проследят шийка и околоплодни води.

ФМ 16-18гс се води ранна. В Надежда обикновено правят 4 морфологии за бременността. Тази ще ми е втората. Следващата ми е 22гс. После живот и здраве ще правим късна в 28-32гс.
С предната бременност пак имах 4, а наскоро говорих с приятелка раждала две деца в Надежда, та и при нея са били 4.

# 439
И аз за първи път чувам за четири фетални, което пък е много хубаво. Явно е нещо специфично за Надежда.
Моята също е началото на август, но края на юли си записах час за ехокардиография и освен това от време на време ходя и частно при лекарка, която има кабинет много близо до вкъщи.
Започвам много да се притеснявам като минат повече от 2 седмици и не съм имала преглед и предпочитам да ходя повече.
Относно болничния, най-вероятно живот и здраве мисля да работя до края на август, началото на септември, но едва издържам на жегите и за жалост нямам никаква мотивация за работа.

# 440
Днес бях на преглед най-накрая в България .
Всичко е наред и съм спокойна до началото на август и Феталната ще се радвам на бремеността си .
Премериха ми шийката 35.7 мм ,което е било окей според докторката .
Малкия юнак така шаваше и риташе ,но съм отново с предна плацента и ще го усетя по-късно Simple Smile
Решихме да не започвам Фраксипарин а да продължа на три седмици с изследвания и да си пия Натаспин ,2 пъти на ден .
Дай боже всичко да е наред до финал . Heart Heart

# 441
Така е в периода между четвъртия и шестия месец - почти нищо не се случва откъм прегледи и изследвания. Аз си следих нещата сама. Веднъж на 2 месеца пусках желязо, б12, д3 и фолиева киселина и коригирах, ако има дефицити.
Същото правя и с МЖ сега. Водя я да пуска кръвни изследвания през 2 месеца, пие витамините, които ѝ давам. Дори не ме пита кое за какво е, а аз се скъсах да проучвам и чета.

# 442
Всичко е наред и съм спокойна до началото на август и Феталната ще се радвам на бремеността си .
Малкия юнак така шаваше и риташе ,но съм отново с предна плацента и ще го усетя по-късно Simple Smile
Решихме да не започвам Фраксипарин а да продължа на три седмици с изследвания и да си пия Натаспин ,2 пъти на ден .

И аз по същия начин пия само натаспин и пускам изследвания за куагулацията всеки месец . С каква тромбофилия си?

# 443
PAI 4/4 но не съм изследвала другите фактори свързана с нея .Водят я нискорискова за съжаление не случих на хематолог и сега не знам да търся ли нов или да си пращам изследванията на Аг-то както се разбрахме Simple Smile 

И аз по същия начин пия само натаспин и пускам изследвания за куагулацията всеки месец . С каква тромбофилия си?

# 444
Момичета, притеснявате ли се от втората фетална? Мен някакви черни мисли са ме обзели и сърцето ми прескача като се сетя. Има ли от какво да се притесняваме изобщо за нея..

# 445
Момичета, притеснявате ли се от втората фетална? Мен някакви черни мисли са ме обзели и сърцето ми прескача като се сетя. Има ли от какво да се притесняваме изобщо за нея..
Аз съм същата три дни мисля за нея и ми е притеснено, а е чак другият месец,сега на 15ти съм на преглед и дано всичко е наред ..

# 446
И аз съм така и се притеснявам за всичко. Уж първата ми мина добре и си казвам, че всичко ще е наред, но все пак много ме е страх и го карам от единия преглед до другия. Не смея да мисля за имена или да пазаруваме.
Надявам се като започна да я усещам да се поуспокоя.
Вие с каква плацента сте? Моята е задна и лекарката ми каза, че по-рано съм щяла да започна.

# 447
Аз вчера бях на преглед, уж всичко е наред, ходя през две седмици, но някак от самата фетална ме побиват тръпки. ☹️ Опитвам се да се разсейвам, но имам цял месец до тогава. Ще я правя в 21 седмица, днес даже черох, ако има някаква находка, има ли време за реакция. Абе, полудяла съм.

Моята плацента е предна, вчера ми казаха, че скоро трябва да започна да усещам.

# 448
И аз се притеснявам при всеки преглед. И като мине и ми кажат, че всичко е наред, минават 5-6 дни и отново започвам да се притеснявам.

Втората ми ФМ ще е в началото на август. От няколко дни като че ли започвам да усещам някакви движения, не знам дали си въобразявам. Втора бременност ми е, но все едно всичко ми е за първи път. Изобщо не помня първия път да съм се притеснявала така.

# 449
Абсолютно същото е при мен.
Толкова се притеснявам, че даже за първи път пиша във форума, че чакаме бебче... А следя от толкова одавна темите за проблемно забременяване.
Към този момент, сигурно и защото е рано, толкова ме е страх да не би нещо да се обърка... че само повтарям на мъжа ми, че нито от раждане ме е страх, нито от нищо друго, само да "доставя" едно здраво бебе!!

Общи условия

Активация на акаунт