Термин Декември 2025 👶

• 31 956
  • 710
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, от няколко дни през нощта ми изтръпват ръцете, даже леко отичат. Някоя друга с този проблем? Ще пускам сутринта изследвания и тогава ще се свържа с АГ, но вече трета вечер се будя и трудно свивам пръстите си.

# 706
Здравейте, от няколко дни през нощта ми изтръпват ръцете, даже леко отичат. Някоя друга с този проблем? Ще пускам сутринта изследвания и тогава ще се свържа с АГ, но вече трета вечер се будя и трудно свивам пръстите си.

Имам този проблем с пръстите от някоко седмици, няма да те плаша, по -зле става 😅 Кажи какво е казал АГ. Аз не съм се консултирала, според мен е нормално от бременността, бебето дърпа калции.

# 707

Имам този проблем с пръстите от някоко седмици, няма да те плаша, по -зле става 😅 Кажи какво е казал АГ. Аз не съм се консултирала, според мен е нормално от бременността, бебето дърпа калции.

Имах този проблем с първата бременност до степен да не мога да си взема сутрин телефона и да извадя зарядното, не можех да си отворя врата. Пускаха ми някакви изследвания за артрит нямаше нищо, веднага след раждането се оправи

# 708
И аз го имам това с ръцете. При мен се случва при лежането. Като стана през нощта и докато отида до тоалетната, вече е доста по-добре.

АГ ми каза, че било нормално, заради засилената периферна циркулация 😀 краката ми са като леко порастнали, но така да са ме заболяли или да са се схванали, поне на този етап не. Нямам оттоци там сякаш.

Иначе като усетя, че са се надули ръцете си рвзмърдвам пръстите един по един и китките също, ако не ми се ходи до тоалетна.

Питайте все пак, зная, че в такива ситуации е добре да се проверява кръвното за всеки случай.

# 709

Значи излезнаха изследванията -при кръвните всичко е в норми, като изключим общия белтък (но аз приемам протеин още от преди месец, явно ми е слабо място). При урината също всичко е чисто. Според доктора няма нищо притеснително, нямам високо кръвно, не съм качила много килограми, околоплодните води са в норма и бебето в окей,  и че ще следим изтръпванията. Кръвното ми е в нормите, но ще трябва да го следя по два пъти на ден за всеки случай. Така че, явно ще трябва да се търпи и следи. 🤷🏼♀🤷🏼♀

# 710
Здравейте! Мисля да ходя да пазарувам количка и легълце за бебка.
Препоръчайте ми магазини , които да посетя в София ?

Общи условия

Активация на акаунт