Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 438
  • 227
  •   1
Отговори
# 210
Лично аз не рекламирам нищо.
За себе си правя, каквото ми харесва и съм решила.
Грам не ме интересува мъжа какво ми казвал.
Не съм хипохондрик и не се притеснявам от зарази.
Все пак затова има профилактични прегледи. Държа на половото си здраве, но и на удоволствието.
За толкова години след раничката не съм имала абсолютно никакви проблеми с нищо откъм женско здраве.
Да, презервативи ползвам с непознати, но грам не харесвам. Убиват тотално удоволствието и усещането. За мен пак казвам. Всеки сам си преценЯ. Smiley

# 211
  • София
Да, за нискофертилен, стар или откровено ялов мъж може и да работи, но за млади хора не е опция.

На мене един съсед ми се хвалеше как пазел жена си и го вадел навреме. Като тръгнаха да правят бебе се оказа, че има нещо като 5 сперматозоида в пробата, всичките полуживи, криви, без опашки, с глави колкото ноята, нещо такова. Нормалните мъже имат по 150 милиона (сперматозоиди, не долари 🤣) Та, не слушайте мъжете!
Ох, не мога

# 212
Кечър, просто нередно ми се вижда да тласкам мъж към кръц-кръц само заради пари и евентуални наследства. Ако се разведем или овдовее, нека си има дете, ако желае. Не ща игра на тронове. Животът си е негов, аз съм само една глава от историята му.

# 213
  • София
Повтарям се - много си добричка.
Без капка ирония Simple Smile

Това с наследствата беше шега. Все пак и жените масово раждат от повече от един мъж. Иначе сериозно - зависи си от двойката, пак казвам. Има жени, на които други методи буквално не им понасят, вредят им на здравето, влошават им качеството на живот и ако и двамата са на една вълна без планове за още деца, им остава или презерватив, като при вас, или мъжът да се подложи по свое желание, разбира се.
Познавам няколко такива двойки, но общото между тях е, че са живели дълго време в чужбина. Едните в Канада, другите 2 в Западна Европа. За нашите ширини не е характерно действително.

Всеки си решава, но важното е човек да е в баланс с решенията си, а не да бъде притискан или манипулиран, каквато е и темата. Демонстративно видяхте, че само с 3 поста по вазектомията се стигна до "не си добре с главата", "искаш да ми отрежеш всичко" и то на непозната, все едно съм тръгнала с клещите или някого съм принудила. Мъжете са много изобретателни във вменяването на вина и да те изкарат нещо недобре, ако си държиш на границите. Така че младите момичета да си опичат акъла. Край на днешния урок.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 20:18 от The Catcher in the Rye

# 214
  • Out of the Mix
Босилека, като я чета все едно слушам за една от бившите, и като поведение и мнения...а в много отношения и аз така процедирам, не само за секса и половото здраве, въобще...
Иначе да чукна на дърво никога не съм имал никакви проблеми за всичките години и аз.
Партньори се подбират, не си лягаш с всеки.

Невена, задавих се. Smile

На мене един съсед ми се хвалеше как пазел жена си и го вадел навреме. Като тръгнаха да правят бебе се оказа, че има нещо като 5 сперматозоида в пробата, всичките полуживи, криви, без опашки, с глави колкото ноята, нещо такова. Нормалните мъже имат по 150 милиона...
Joy

# 215
  • София
Невена я искам като преводач за един познат, който е на 45, няма деца, пие, но обича да повтаря на приятелките си, че са стари и ще родят деца с увреждания.

# 216
Аз не виждам нищо лошо 25-30-годишен мъж да е решил, че не иска деца и да направи нещо по въпроса. Виждам лошо 25-30-годишен мъж да зареже бременната си или току-що родила приятелка, защото е осъзнал, че не е готов за дете/семеен живот и да праща 200 лв с триста зора, а майка му да ти обяснява, че детето не е от него. Около мен в момента 60 % от двойките се разделиха след появата на детето.

# 217
Абе, вие как живеете с толковa страхове от болести, бедност, инциденти, катаклизми? Егати мизерния животец, дето постоянно трябва да се ошмулваш като баба на пешеходна пътека. Определено не бих искал да съм на ваше място.
Отделно се вижда, че никакви ви няма в планинарството, върховете и изкачванията Wink.
Или повечето сте от типа хора, които действат според максимата: Целта оправдава средствата?
На такова мислене му казват - троцкистко. На името на Лейба Давидович Бронщайн Wink
Като цяло - доста неприятно явление, трудно се живее с хора с подобно мислене, все се опитват да ви поучават и вкарват в релсите на тяхното "добро". Силом.
Будизма учи, че пътят е по-важен от целта. Върхът е важен за туристунгерите
За катерача от значение е избора му на път и преминаването на същия.

# 218
Колко си различен и освободен, Bowerick. Ти не си като другите.

# 219

Добро начало, но ако добавиш колко силен, умен и красив съм, ще се доближиш още повече до истината.

# 220
Или повечето сте от типа хора, които действат според максимата: Целта оправдава средствата?
На такова мислене му казват - троцкистко. На името на Лейба Давидович Бронщайн Wink

Их, ама как реши, че сме тука бели лебеди всичките! Да вземеш да си подредиш знанията правилно!
"Целта оправдава средствата" е израз по-скоро на на Николо Макиавели. Интерпретирана през Троцки тя би звучала по-скоро "ВЕЛИКАТА цел би оправдала строги средства" /акцента е на ВЕЛИКАТА и там вече всички знаем уклона/.

# 221
  • Paris, France

Добро начало, но ако добавиш колко силен, умен и красив съм, ще се доближиш още повече до истината.

И като добавя какви хубави вицове разказваш и каква хубава музика ни пускаш, направо трябва да се смилиш над мене и да ми пратиш каса от френската напитка, която оня ден спомена в темата. Може и името да дадеш. Ще си я търся. Полезната информация е най-голямата ценност в информационния свят, където качествен плодов продукт все по-трудно се намира. 🥂

Постовете ти ме кефят. Факт, не комплимент.

# 222
  • Out of the Mix
Неве, Манди беше иронично-саркастична.

Ти си "радателка", знаем. Simple Smile

# 223
  • Paris, France
Какво значи "радателка"? Търсих в Google и нищо не излиза. Сигурно е нов форумен жаргон.

# 224

И като добавя какви хубави вицове разказваш и каква хубава музика ни пускаш, направо трябва да се смилиш над мене и да ми пратиш каса от френската напитка, която оня ден спомена в темата. Може и името да дадеш. Ще си я търся. Полезната информация е най-голямата ценност в информационния свят, където качествен плодов продукт все по-трудно се намира. 🥂

Постовете ти ме кефят. Факт, не комплимент.

Сериозна четка ми удари, обаче цяла каса нямат даже в ликър стор-а на Уилфрид Лорие (центъра) в Отава.
Ето ти я крушата Уилиямс, ма и по-евтино се намира, да ти кажа под секрет. Този сайт май е американски и вече са си качили митническите тарифи. Са ше го карат на царевичак - бърбън местно производство.

https://caskcartel.com/en-ca/collections/other/products/g-e-mass … eau-de-vie-brandy

Скрит текст:
Ако си любителка, ето ти нещо, което си струва, а и вероятно по-лесно ще намериш във Францията. Освен ако моллите не са ви ударили вече фатва по алкохолеца - последна радост на пролетариата.

https://lamaisondu-foie-gras.com/les-digestifs/160-la-vieille-pr … ve-imperiale.html

Общи условия

Активация на акаунт