🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 619
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 480
Даниела не я виждам с тези парцали.
Аз пък не съм забелязала, че се облича "марково", каквото и да означава това. Все конфекцийки и онлайн "бутици".

Не е лошо облечена, но все пак това е супер субективно. Марките са нещо, което обикновено не личи при истинските марки. Иначе е облечена наистина конфекционно, има някои по-инфантилни роклета, но тя си знае. Но тези дрешки вчера не ми се сториха в неин стил.

# 481
Аз не съм гледала други сезони на Ергенът и ми е интересно имало ли е други жени с толкова внимание като Даниела? То колие, индивидуален шопинг, претенциида не целува друга... много обидно спрямо останалите.

# 482
Марките са нещо, което обикновено не личи при истинските марки.

Дори да не личи марката, личи кройка, изпълнение, качество.
Айгюл си е парцалана от- до. Соринотсори.

# 483
Всяка година раздават гердани на Алтънбаш, ама досега на пазар не ги бяха водили. Grinning

# 484
Аз не съм гледала други сезони на Ергенът и ми е интересно имало ли е други жени с толкова внимание като Даниела? То колие, индивидуален шопинг, претенциида не целува друга... много обидно спрямо останалите.

Според други зрители в другите формати на "Ергенът" при заформила се вече двойка ги вадят от предаването и вкарват нови, за да не "затъпява" самият формат.
Понеже обаче гледаме БГ продукция до края на шоуто ще гледаме Данка и Мартин и Виктор и Брана.

# 485
Всяка година раздават гердани на Алтънбаш, ама досега на пазар не ги бяха водили. Grinning

На коя ѝ бяха подарили обувки? 🤣🤣🤣
А Капитонова с ролекса? 😄

# 486

Според други зрители в другите формати на "Ергенът" при заформила се вече двойка ги вадят от предаването и вкарват нови, за да не "затъпява" самият формат.
Понеже обаче гледаме БГ продукция до края на шоуто ще гледаме Данка и Мартин и Виктор и Брана.

Да. Аз откога казвам, че е време да влиза другия резервен ергенин...То моми вкараха, две дори, обаче ерген?

# 487
На коя ѝ бяха подарили обувки? 🤣🤣🤣
Дениз

# 488
Някой няма ли да пусне гифчета с Данка как се поклаща като луда от краче на краче ентусиазирана, че Мартин ѝ е купил някакви парцалки за 50 лева? Joy

# 489
Е, как ще вадят Данито от формата, те са го създали са нея специално...

# 490
В магазините в Шри Ланка няма ли пробни? Как така Д-то грабеше бели дрешки на закачалки и всичките супер и по мярка... Но най-готиния момент дойде като се прибра с хартиените торбички и нахилена почна да разказва...и така "грабна" публиката, че едните я гледаха с досада и пренебрежително, другите не спряха да ядат и даже не я поглеждаха...пък тя разказва ли, разказва щастлива, шопингована...Satisfied

# 491
Целта на целия шопинг кръжок беше да се предизвикат негативни реакции у другите участнички и да се покаже колко жалка и елементарна е Данка.

# 492
На Даниела вчера много й пролича, че никога не е имала нито пари, нито богат мъж до себе си. Никога няма да видите жена, която е свикнала да бъде до богати мъже, да се държи като нея. Беше смешна и жалка.
O, да. Контактувала съм с хора от "горната прослойка". Жената си носеше блуза от Ермес в селския пенсионерски клуб без да парадира или да се надува, мило, ненатрапчиво и земно поведение.
На хората с наистина много пари, в повечето случаи изобщо не им личи ,че са такива. Те сами си знаят колко струват и колко имат по банковите сметки, та не им е нужно да се доказват или показват. В близкото ми обкръжение имам такъв пример, в началото ми беше некомфортно да контактувам с това семейство защото един вид не съм им на нивото,но хората се оказаха толкова земни и приятни. За вече няколко години познанство не съм видяла  грам надувки и превземки ,както едната седмица могат да обикалят по екзотични дестинации , така на следващата седмица може да се съберем с кемпери на някой язовир и да си прекарат чудесно и с нас "бедните". Жената през месец два ходи на шопинг и почивка с приятелки където й скимне по света ,но никога не се е хвалила с това пред другите, които нямаме тези възможности и ако някой не я попита как е минала последната почивка и за интересни подробности, та самата дори няма до спомене ,че е ходила някъде.
Но това поведение карикатурата Данка, която скача и се радва на 3 парцала няма как да го разбере. За нея е важно "пликчето" да е лъскаво за да подскача и пляска с ръчички

# 493
Много съм сугласна с мненито, че Мартин и Даниела отдавна трябваше да са аут от шоуто.
На мястото на Мартин трябваше да вкарат друг и  това е.

# 494
  • Бургас
Даниела май искаше да каже нещо в смисъл, че децата са част от историята ти, а не "миналото", ама каквато е "писателка", такъв й е и речника. Не че я оправдавам, но е разбираем стремежа й да си задържи по- скъпите бижута, а както стана ясно тя си е продължила да ги носи. Те сигурно са единственото по- скъпо нещо, което е успяла да изпроси Joy
Мартин каза нещо от сорта, че "изхарчил 200 000, хората апартаменти си купували за тези пари, а той"...Не знам за рупии ли,  за рубли ли бълнува, та и си вярва, че някой ще му се върже на измислиците  Joy

Общи условия

Активация на акаунт