🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 606
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 855
ФерайчитУ цитира менторката,но много нескопосано, първо заради диалекта и второ поради факта,че и липсват изразни средства, а и горката, е твърде тъпичка,за да осъзнае при кого какво минава и какво не! Е, като знам коя и е учителката,не се и съмнявам, че ако продължава да взима частни уроци за в бъдеще ще се усъвършенства!

# 856
Изключително ограничено, заблудено и объркано момиче е Ферай.
Средата и "кумирите" й са под всякаква критика.

Преди 15-20 г. 20-23 годишните млади жени не бяха така.
Пак си бяха така, но не ги излъчваха по телевизията. Материализмът не е от вчера или от днес. Идиотизмът - също.

# 857
Меркантилни вметки… все едно слушал Даниела, вЕрно ли, бе, Васе Joy
Шъ мъ обидиш, Васе, не тъй! Аз помня как пригласяше на кака Данка. Сега изведнъж не ти харесва. 😂

# 858
  • here and now
Не забравяла от къде била тръгнала?!?
Да я питам аз "Ти къде мислиш си стигнала?!?"

# 859
Ферай с тоя пластмасов ван Клиф, всичко в мен убива. Grinning

# 860
Като изключим настрана глупостите и диалекта е хубава

# 861
Аз се питам Ферай  до къде толкова си мисли,че е стигнала ,та каза че не забравя от къде е тръгнала Joy
Милото заблудено и глупаво момиченце ,явно има някакви постижения за които не подозираме или може би готви мусака която е топа на топа  Joy

# 862
За МИЕН е важно да ма ВАЛИДИРАТ. Точка.
Моля някой да ми обясни какво означава да ме валидират като жена?😅😅😅

Да ти купят фурла Joy..след секса.
🤣🤣🤣🤣

# 863
Иначе разбрах защо не пълнее, а яде нон-стоп. Така и се бият мислите в главата и напират да излязат, че харчи, като атомна централа.

ТОП! Joy

# 864
Грижата на мъжа според Даниела си в  покупките. Имала връзка година и половина с мъж, който не обичала ама той се грижел за нея, майка и баща и даже на кучето купувал краставички. Боже, в какво семейство е отгледана, че за нея всичко се свежда до покупки.

# 865
  • here and now
Обзалагам се, че мусаката е била от продукцията...

# 866
Много са ми странни твърденията, че А-М била влюбена. Според мен просто е възмутена, че Мартин се предаде толкова бързо. Всички са си представяли, че ще има повече заигравка от негова страна с момичетата, напрежение и неяснота до последно, което е и основната тръпка в това предаване.. А то кво, чичо Марто клекна още на 3-ти епизод. Чиста подигравка и с момичетата вътре и с нас, сеирджиите. Simple Smile)))
Абсолютно съгласна. Тя дори не искаше да назове какви са комплексите му, за да не го злепоставя в ефир. Разочаровна е от представата за него. Оказа се, че той си е ''бардак чичак''. На ниво тираджия. Язък за претенциите му!
Само си представете обаче, ако Мартин имаше carte blanche да й отговори тя каква е. Тя май си го представи и затова млъкна донякъде. Че там щеше да е много грозно. И докато нейните нападки са спекулации и на Мартин гърбът му ще понесе, особено че е мъж, отговорът на Мартин даже няма нужда да е догадки, а очевидни неща. На Анна Мария щеше да й се срине съвсем и малкото женски имидж -  грубовата, комплексирана, татуирана отгоре до долу, неуверена,  постоянно се сравнява с другите, явно понеже има хиляди корекции, интригантка, подмолна, озлобена от мъже, заради които чак си е местила три пъти целия бит в отчаян опит да е във връзка…. Абе много може да се каже с нейните камъни по нейната глава.
Малко трябва да си преценява наглостта.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 22:16 от Linda*kiss

# 867
  • ВАРНА
Васил няма да види мусака от Ферай.Като се сетя,как разтопи бъркалката при правенето на омлет.

# 868
  • Пловдив
Ферай е 🤐 стаж ѝ трябва и да не е толкова превъзбудена като кречетало.

# 869
Хора, усещате ли накъде върви сюжетът. Всички меркантилни жени ще бъдат изобличени и наказани. И народът ще пирува. Wink

Общи условия

Активация на акаунт