🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 430
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 110
Аз се възхищавам на хора, които умеят да запазват хладнокръвие и да отговарят спокойно, дори когато са на разстрел. Това Даниела го направи, макар че беше доста плашещо. В любовта обаче човек е уязвим - първо, тези ''игри на ходове'' са ми отвратителни. Аз ще направя така, а той онака, и каква е точно целта, неясно - игра ли ще играем или отношения ще градим.  Когато си влюбен, не казвам да си тотално загубен, трябва да имаш смелостта да си изплющиш сърцето пред някого. Може и да ти го разбият. Това частично има общо със самоуважението - в любовните отношения понякога, да, може да се държиш като идиот, дори в собствените си очи. Това го наричам смелост за свързване с другия.  Аз лично мисля, че Мартина е привърженик на тази философия също - тя е простодушна, за мен печели бонус точки в тази посока.  Хората са супер различни и подходждат според различния си бекграунд, минал опит, травми, характер и др.
Ана - Мария трябва да признае пред себе си, че бая надежди е възлагала на Мартин и се е подвела по '''вниманието му''. Тя не е видяла обаче как се държи той с Даниела, за да направи разликата. Затова беше и цялата злоба вчера - наранена жена, която организира шайка срещу конкурентката си. Видимо беше разстроена. Такъв тип корави жени крият много слабост в себе си и смятам, че тя категорично ще си тръгне, дори може и повече да харесва Мартин от Мартина. ''Чак пък да съм влюбена'' - думи на жена, която се страхува да признае. ''Да, влюбена съм'', Даниела, на която не й пука толкова.
Не знам защо чак сега разбираме, че Виктор е имал нещо повече с Бранимира 8 месеца? Ми то затова са тези hot and cold отношения, нещо е имало явно.

# 1 111
  • Glasgow
Тя роклята сигурно от 'шопинга', този шопинг беше като от алеята със сергиите на Слънчев бряг

# 1 112
Да се изкажа и аз-Мартин, тотал щета, към момента съм сигурна, че много съжалява, че се е излагал така.
Даниела-нагла.
Това с графологичната екпертиза-няма да го направят.
Това за гаджето на Даниела-според мен нямат инфо дали има гадже или не, но вероятно си говорят кой как живее и според мен те са наясно, че ако няма спонсор ,тя не може да живее така.

# 1 113
  • Обран бостан ;)
Накратко за вчера:

Въпросите, честно казано, не бяха кой знае колко интересни.
По-интрересни ми бяха отговорите, особено на Даниела. Не усещаше ли как си противоречи ? В общи линии Даниела обясни, че за нея чувствата са на първо място и няма значение какъв цвят е Вейрона на мъжа, както и колко милиона има в банката. 
А как пък най-провокативния се оказа последен ? Мистика. Wink
Наумчо вместо да мрънка седнал на възглавницата трябваше да стане, да удари по масата (или по каквото има наоколо) и да кресне: "Кой ! Кой питам аз ! Веднага да си признае ! Аз водещ ли съм или на мушкатото листото !"
Като цяло комична ситуация. Искаха анонимност - получиха я. Искаха провокация - получиха я. Интересно какво ще покаже анализа на графолога. По-интересно е как ще се докаже, че Даниела наистина не е във връзка. Но най-нтересно ми е как е доказала, че не е във връзка жената, която официално беше в брак, когато влезе в предаването.

Както и да е.   

Лично аз, за себе си, намерих отговор защо Виктор така се държи с Гретхен. Излиза, че 6 месеца преди предаването е правил опити за сближаване (най-общо казано) и се е надявал, че като я покани в Шри ланка, ще клекне. Всеки мъж, включително и аз, е научил по трудния начин, че да се натискаш на жена, която не те харесва е кауза пердута. Сега и той ще го знае. Радвам се, че се намериха с една от моите фаворитки, а именно Любомира. Все повече ми харесва това момиче - непринудена, с чувство за самоирония, скромна (донякъде). Ще им се получи според мен.   

Иначе пак старата песен. Куин Диди при всяка възможност си рекламира книгата и кара всеки да я чете. Останалата самореклама не я броя, 15 пъти отказвала брак, всички я хейтили защото ги превъзхождала, трябвало Мартин да и предложи, защото иначе щяла да си тръгне. Ами да тръгва - кого чака ? Апропо - срещата на Ферай и Васко само доказа това, което всички знаем, а именно, че съветите в книгата не струват пукната пара, камо ли милиони. 

Истериите на Ана Мария взеха да ми идват в повече. Да си вдига дърмите ако не и харесва Защо трябва всички да и търпят словоизлеянията ? Има си бизнес(и) - да го/ги развива. Защо си губи времето там не знам.

Другото сте го коментирали.

# 1 114
Тя роклята сигурно от 'шопинга', този шопинг беше като от алеята със сергиите на Слънчев бряг

От там беше. Аз се чудя- изпрала ли е това бутиково изделие въобще преди да го облече? Твърдо залагам на НЕ.
Може пък да пази етикета, за да го върнат от продукцията?

# 1 115
  • ВАРНА
Вчерашният монолог на Ферай показа,че поради едностранчивото заснемане и неясни правила от продукцията,ние зрителите загубихме потенциалната забава и развлечение от този формат.Ферай снощи валидира триъгълника си на 360°.

# 1 116
Наум драматично и категорично заяви, че е абсолютно недопустимо обвързани хора да влизат в предаването и това ще се накаже с цялата строгост на закона. Ще наемат графолози и следователи, за да установят кой разполага със строго секретна информация и не е информирал властите за нея. Същевременно Ива влиза през парадния вход официално, тръбейки наляво и надясно, че е омъжена. Същият Наум се кара на Виктор, че не я е избрал, защото тя също има право на любов.

# 1 117
Момичетата на Виктор и Васил защо да й завиждат за Мартин? На тях не им дреме за него. Явно е толкова фалшива и отблъскваща,  че дори обикновените силиконки не могат да я понасят.  А тя обяснява, че не е със стадото. Много е дразнещо ч, когато лъжата и фарша излизат напред и се толерират.
От момичетата на Виктор и Васил й се дразнят 3: Клаудия, която си е злобна от ден 1 и към Роси и не я слуша главата по принцип, Любомира, която си е усойница по природа, и Адриана. Но, ако Адриана я бяха питали за Анна Мария или Косара интересно дали нямаше да каже, че и тях не харесва.
Косара не я броя от отбора на Васил, камо ли на Виктор - тя харесва Мартин отначалото. Това е точно типът мъж, който търси. Просто вътре се преструва.
Аз мисля, че Ади ѝ се дразни, защото Даниела я е подминала без да поздравява, без да говори и се е правила, че не съществува. Такива поведение дразни.

# 1 118
Аз съм от хората, които не харесваха Елена, ама да я сравнявате по акъл с Данка…това са две различни измерения. Grinning

Даниела буквално казва “изневяра се плаща с подаръци”, вие тук обяснявате колко е читава и как няма да стои с всеки…ъх.

# 1 119
Умната и умела жена с финес ще подскаже на мъжа как сам и с радост да похарчи парите си за нея. И не ми казвайте, че одобрявате просешките и елементарни методи на ниво Факултета. Това не е заявяване на позиции и валидация, това е просташко мятане на цената на тезгяха... със замах. Бърка понятията госпожата за милиони (и момиче вече не е).
Отдавна казах, че единствената, която си пада истински по Марто е Ана.
Ами тя точно това направи, накара го да си изхарчи парите с радост Joy.
 Колко тъпа трябва да е една жена, за да се влюби истински в мъж, който дори не и е намекнал за симпатия.(визирам Ана Мария) Чисто комплексдарско увлечение , на принципа, ти не ме искаш, аз сега ще лъжа мажа тука, ще плюя по другите, само и само да докажа на егоцентричната си натура, че съм по-стойностна. Точно на шизофреник ми прилича , който използва думи , които му харесва по звучене или асоциация . Тайната вечеря - юда , ефекта на пеперудата- пеперудите се разлетяха(дори не е оригинално) . Добре , че беше този спор между нея и Мартин, за да му се изясни, че зад думите и няма нищо загадъчно и не са никакъв таен жокер, а просто празни неаргументирани словоблудства. Не зная какъв собственик , на дигитална агенция е , но да не можеш да се аргументираш пред булевардна писателка и местен пияница ...да вземе да си намери един богат

# 1 120
Ох, сетих де за бисер  на Ферхундето  от снощи.
Нещо от типа на “…искат да подражават, но ЕГОто им пречи” 🤣🤣🤣. Айгюл по- добре на нея да подари тълковен речник. 😄

# 1 121
  • София
И двете фаворитки на първите ергени имат дразнещи гласове, макар и в съвсем различни диапазони - едната стържеща, другата лигавка. Мда, от завист го казвам, защото са избрани от тези прекрасни мъже, пък аз не съм Tired Face

# 1 122
Анна-Мария каква бизнес дама е с три фирми с капитали по 2 лева. А преди това поставено лице- управител във фирмите на баща си, който пък бил осъден за източване на средства и даже си загубил къщата в Банско. А брат й и майка й - на общинска работа. И наградата, и статиите в списания са продуктово позиционирани и платени. И тя ми е един фалшив образ. Не е от мен въпроса и обяснява какво точно значи и какво е имал предвид авторът..

# 1 123
Пуснах си пак частта с въпросите.
И, закусвайки, се стреснах
Скрит текст:

Извинявам се, като седна на компютъра ще ги сложа в скрит текст.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 14:43 от Лятo

# 1 124
  • У Диспансера ...♥♥♥
За мен Мартин играе игра за да е в устите на всички, знае че с Даниела ще е най-коментиран и затова го прави. Това е точно както каза и бившата му Емануела, той обича да е в центъра на медийното пространство. Затова влезе при нея в брадъра, затова влезе и в игрите, затова и се е кьофнал в това предаване. Кой сериозен бизнесмен ще отиде в такова реалити, толкова е и бизнесмен той с някакви нищожни проценти в заведенията.
И всички ергенки са погрознели, не знам как е възможно това 😄 Ралаксираш по цял ден, излежаваш се и накрая повяхваш.
Всички са там за да се валидират 😄 навън и в социалните мрежи, да не ми се правят.
Косара според мен най ще изкяри от цялата работа, доста мъже ще има желаещи след предаването, нея няма да я мисля поне 😄

Общи условия

Активация на акаунт