🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 252
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Out of the Mix
Не им знам живота, не ме и вълнува, но ми звучи много странно, ако наистина Емануела го е издържала буквално, а майка му и баща му да са "спрели кранчето", както казвате. 1 г. е безумно много време.

Изключително несериозно ми звучи мъж на тези години да не е изградил нещо негово си, независимо от никого, ама абсолютно никого и нищо - родители, фамилии, политическа конюнктура, ако щете "ретроградния Меркурий", като не е нужно да е нещо фрапантно, но нещо, негово. По тази логика и язък за образованието.

Ако това е истина, изключително жалко ми звучи, при всичките ресурси и контакти да не си развиеш и то няколко свои ниши, не една.

Разбира се гадая и просто разсъждавам, защото може и да не е така.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 16:35 от Revoker

# 1 261
Мартин е потвърдил, че Емануела го е издържала? Кога? Аз знам само, че е казвал, че е имал кратък период, в който е имал финансови проблеми. Но чак да е бил издържан? 😁

В едно старо интервю беше. Май беше при Венета Райкова, но може и да бъркам. Като имам време ще го потърся и ще го кача. Ако не забравя Grinning

# 1 262
При Емануела е един и същи сценарии- все не я харесват родитете на мъжете , все им спират парите 😬 реално са се разделяли и събирали сто пъти

# 1 263
Рейтингът е само ако се гледа по официалните канали в момента на излъчване или??
Повечето хора от чужбина , а и в бг го гледат като някой го качи в ЮТ неофициален канал. Със сигурност те не се отразяват?
Който знае да обясни.

Има ли къде да видим рейтинга?
Според мен повечето хора от коментиращите , само четат темата тук или гледат откъси по ЮТ и СМ, но не гледат пълни епизоди,  вкл.и аз. Затова рейтинга ще ми е много интересен.

Това дали гледаш, или не.Дали цял епизод или никакъв не влияе по никакъв начин на рейтинга.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 16:46 от Labubu8

# 1 264
Е, дори и тя да го е издържала пак стигаме до това, че той пари не е имал… за какво ѝ е на нея да дондурка мъж на 40+. Изобщо не вярвам той нея да е зарязал, а по-скоро обратното.

# 1 265
Според мен снощи направо й изписаха вежди на Даниела за пред Мартин с всичките тези въпроси и нападки, а Косара се усети, че точно така стана чак накрая. Joy А и както сте писали, много е двулично от тяхна страна да я обвиняват каква е материалистка, като повече от половината там са същите, а не си казват. Joy

А и за мен най-двулично е като почне Косара да обвинява Даниела, че искала да си продава книжката, но аз още не съм забравила първия им (май) разговор в началото на сезона. Не е дословно, но беше нещо подобно на:
Даниела: Аз съм писател, имам книга "момиче за милиони"
Косара: Да, знам, аз съм я чела
Даниела: Ти си я чела???
Косара: Да, два пъти. Много ми помогна тази книга. JoyJoyJoy

И само да кажа, че не защитавам Даниела, но цялата тази ситуация е просто абсурдна. Joy

# 1 266
Доколкото аз си спомням Емануела не е казвала, че го издържа, а че е живля в нейния дом.
Причината за раздялата според Емнуела са изневери от негова страна, за това са в толко лоши отношения.

# 1 267
Също е смешно да му “отварят “ очите , че е материална , при положение че тя си го казва в прав текст .

# 1 268
Някой и чел книгата ДВА пъти?
Е, има характер на куче този човек!!!

# 1 269
Е, дори и тя да го е издържала пак стигаме до това, че той пари не е имал… за какво ѝ е на нея да дондурка мъж на 40+. Изобщо не вярвам той нея да е зарязал, а по-скоро обратното.
Не вярвам да го е издържала по простата причина, че тя твърди това за всичките си бивши. Към Динев и онзи от “Къртицата” обвиненията бяха абсолютно същите - женкар, пияница, без пари и т.н.

# 1 270
Да , техните много против тяхната любов , към днешна дата човекът си има дете от бръмчалка и си живее в хармония с техните 😬

# 1 271
Също е смешно да му “отварят “ очите , че е материална , при положение че тя си го казва в прав текст .
И на мен ми е много смешно.
Даниела : аз съм материалистка , искам мъжът да ме издържа изцяло , ако фалира ще избягам
Момичетата : тя е фалшива , лъже те и манипулира. Навярно искат да му намекнат , че всъщност е тайна кариеристка под прикритие , вероятно , ще му забрани да рботи , дори ще иска той да ражда децата:satisfied:

# 1 272
  • Glasgow
Емануела май по време на локдауна го издържа. Или тогава е разбрала, че не си пасват, защото е мързелив ли, помня че пандемията беше повратна точка

# 1 273
Емануела е пълно куку! Където се появи тая жена и става погром. Само си спомнете последните ѝ изяви в Денсинг старс... Щеше да разтури семейството на момчето. Смениха го зорлем, за да го спасят. С другия се държа като простачка (каквато си е) и си показа лекия пролетен характер. Та тя като каже нещо, винаги го подлагайте на съмнение и най-вероятно изобщо не е така.

# 1 274
Емануела си е куку и токсична , при нея винаги има драма .

Общи условия

Активация на акаунт