🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 264
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 845
Ана Мария е тартор на женските отбори,когато Косара се заяде с Росица, Ана Мария с голям авторитет спря скандала. Тя не се забавлява точно от това да си намери някой и да си го обижда, хей, така, защото е там.
Езикът и е такъв, защото сигурно е общувала с такива хора. Тези мъже, с които се е разделила, ако са  съществували, сигурно са били доста обиждащи. Логически тип, които  и книги не четат и изпозват потенциала за битовизми. Тя говори като мъж. За Мартинчо е интересна, защото точно такива типажи няма в неговия контингент, а и той вижда себе си в нея. Груба, безпардонна. Свалки на ниво,  ти ме бутна в басейна и сега и аз ще те бутна. Това е детска игра, Мартин и го каза даже. Едно голямо дете, което се кефи да играе...'шах', докато Даниела, която не е чувала за такова нещо, се замисли какво "символизира конят"?

# 1 846
Ако са рекламирали нещо е по- скоро, че в магазините има постерминал Sweat Smile

# 1 847
Бивш и е момчето , Бачорски са другите
Тоя пич има късмет,  оттървал се е Joy
Мартин да му мисли

# 1 848
Ана Мария е тартор на женските отбори,когато Косара се заяде с Росица, Ана Мария с голям авторитет спря скандала. Тя не се забавлява точно от това да си намери някой и да си го обижда, хей, така, защото е там.
Езикът и е такъв, защото сигурно е общувала с такива хора. Тези мъже, с които се е разделила, ако са  съществували, сигурно са били доста обиждащи. Логически тип, които  и книги не четат и изпозват потенциала за битовизми. Тя говори като мъж. За Мартинчо е интересна, защото точно такива типажи няма в неговия контингент, а и той вижда себе си в нея. Груба, безпардонна. Свалки на ниво,  ти ме бутна в басейна и сега и аз ще те бутна. Това е детска игра, Мартин и го каза даже. Едно голямо дете, което се кефи да играе...'шах', докато Даниела, която не е чувала за такова нещо, се замисли какво "символизира конят"?
Глупости, Дени от ИВ е също толкова безпардонна, просто на външен вид е по-женствена, иначе с баш такива си дружи Мартин. Grinning Емануела е същата.

# 1 849
  • Stockholm
Щеше да е интересно, ако Даниела се беше паднала с Маги в един сезон. Контрастът щеше да е жесток Grinning

Да, няма подходяща конкуренция. Мартина е прекалено лека, Ана Мария - странна. Липсва дама със стил. Не че Даниела е такава, но има приятен глас и  умее да комуникира. Вместо американките или Анита и Алекса, можеха да вкарат стилно момиче, за да станат обрати. Даниела е де факто без реална конкуренция и затова предаването не е интересно. А най- смешното е, че Даниела си е селянка и във визията, и в манталитета. И след като тя е предпочитана, значи нивото на кастинга като цяло е много ниско. Но какво да очакваме от Маги на Слави, ако тя ги е подбирала Joy

# 1 850
Роклята на Даниела е от някаква страница в инстаграм, която е тагнала. Може да ги рекламира, нали всички са инфлуенсъри вече.
Поне й стои добре.

# 1 851
Е, че то на коя от участничките няма да и стои добре някаква рокля.
На Мартина ще стои още по-добре тоя модел за изкуствени "дини"

# 1 852
И за Маги в миналия сезон се обсъждаше непрекъснато, че търси парите, стандарта, разпитваха я за дрехите й, кремовете й, пък кой й ги е купувал, пък тя не си била изкарвала сама парите и ходила на почивки... в сходна ситуация беше, но не същата.
Аз толкова мразен/ненавиждан човек, колкото Даниела е в момента, не съм виждала в интернет пространството. Нито за престъпници, нито за политици се говори толкова- хората, които действително правят лоши неща и засягат големи групи от хора.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 18:55 от BobbyDyl

# 1 853
Мен ме дразнеше , че Маги им мълчеше .

# 1 854
Попаднах в ТТ на Даниела. Много прилична визия, ако изключим червилото, което май рекламира. Видеата са структурирани като отговор на въпроси от фенове - как си прави косата, как би реагирала в дадена ситуация с мъж... Говори с апломб на знаеща, с модулиран лекторски глас, сериозна, сипе ли сипе мъдрост и знания.

# 1 855
Да, ама разликата е, че Даниела изглежда като жена, която няма стандарта, който иска и се опитва да ни убеди в обратното, а Маги горката прегракна да обяснява как живее в малък апартамент, как дрехите 'и са от Зара и т.н. и не е богата. Та, човек или си го излъчва, или е не го. Grinning

# 1 856
Така е. Даниела го предизвиква това, понякога е много нагла с изказванията си. Но за сега само говори, нищо не е направила. Това, че иска еди какви си пари, не означава, че ще ги получи. Това, че иска да е в еди какви си среди не значи, че ще стане. Това, че говори врели-некипели за отношенията между хората, не означава, че ще създаде някакъв култ или ще разврати народа. Grinning

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 19:01 от BobbyDyl

# 1 857
Да, Маги си изглеждаше и се държеше, като скъпа държанка. Даниела, обаче е много далече от тази визия, макар, че упорито се опитва да я докара.

# 1 858
По въпроса за картата:
Аз се загледах, защото помислих, че е точно реклама на банка, но беше замъглена или дадена много бързо, за да не се видят лични данни. Реших, че акцента е върху това, че картата беше ЗЛАТНА, със сигурност беше жълта поне хах...

# 1 859
Е, разбираемо е фенките на Данчето да нямат против, че носи рокли от Али Експрес 😂 Но, нейната “женска енергия” не би ли трябвало да я е издигнала на друг левъл, а не с тоалети по 40 лева макс? Например, роклетата, с които виждахме Алековата Царина са в хилядите.

"Другият левъл" е да живееш живота си свободно и да можеш да ходиш където искаш и когато искаш, както и да носиш каквото поискаш, вместо да парадираш само с марки. Важното е да се чувстваш добре, бонус е да изглеждаш добре, етикетите нямат значение.
Нали говорехме за Даниела, къде отплесна сега? Ти описваш противоположните на нея жени, тези, които наистина са свободни и не зависят от ничии дебел портфейл.

Общи условия

Активация на акаунт