🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 243
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 860
  • софия
Още нещо от Надкаст. Обсъждаха мнението на Мартина, че Даниела слуша и гледа как действат другите и като гъба попива и приема държанието им. Аз в началото се усъмних, реших, че Мартина в ревността си търси под вола теле, но Туджаров подсети за друга подобна случка. Елвира я разказа, когато им гостуваше. Как с Даниела водили разговор и Елвира и споменала за инвестиции в имоти. Даниела я попитала да и разкаже повече, защото нищо не знаела по темата. А после в предаването Елвира я е чула да обяснява на Марто и е повторила думите и.
 Според мен, тази особа е дълбоко сбъркана. Толкова е искала да заличи това, което е, че сама си вярва на образът, който гради. Направо е плашещо.
 Името, лицето, миналото, действията и са направо психопатски. Книгата преведена дословно, без да си направи труда да подмени поне някои думи. Не Васил е роботът, а тя.

# 1 861
На публикуваните снимки назад, на Данчето с Бачорски, пак е хванала едно шотче твърд алкохол, но сигурно само позира за снимката, не го е изпила. 😜 За красота и гъзария, наоколо пръснати банкноти, дано не е бакшишът й.
Още е с естествените си скули и устни, но носът вече е направен. Много по-съразмерна е без тия скули, които правят лицето й приматско, а устните й вместо да станат пухкави с филър, са станали дълги. Направила е една широка уста.

# 1 862
Носът не е точно същия,  сигурно е след първата ринопластика.

# 1 863
И Косара вече позлати участитието. Гледам си уoutube  за фон.. и изведнъж един познат диалект промотирa winbet. Вдигам глава и май точно тя. Сигурно така планира да прави Виктор милионер...  със залагания.

# 1 864
Коя е книгата, която Айгюл е превела и представя за своя?

# 1 865
  • София
Е, разбираемо е фенките на Данчето да нямат против, че носи рокли от Али Експрес 😂 Но, нейната “женска енергия” не би ли трябвало да я е издигнала на друг левъл, а не с тоалети по 40 лева макс? Например, роклетата, с които виждахме Алековата Царина са в хилядите.
Може, може, трябва да си ги носи с етикета а цената обаче. На малкото снимки, на които съм я виждала прилича на парцалана.

Grinning

# 1 866
Даниела много се е впрегнала от масовото неодобрение, каквото и да говори. Сторитата й са почти само скрийншотнати одобрителни мнения за нея, от типа: "Браво, Даниела, вие сте кралица! Показахте им на ония лицемерки, какво значи класа и стил! Вашата хубост и интелект са неземни...".

# 1 867
Даниела много се е впрегнала от масовото неодобрение, каквото и да говори. Сторитата й са почти само скрийншотнати одобрителни мнения за нея, от типа: "Браво, Даниела, вие сте кралица! Показахте им на ония лицемерки, какво значи класа и стил! Вашата хубост и интелект са неземни...".

Това сериозно ли е? JoyJoyJoyJoy

# 1 868
В този дух са, иначе тук проявих творчество. 🤪 Ето, шотнах специално за вас, дами!

Моето красноречие бледнее пред това на феновете й!

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 20:15 от Tess d`Urberville

# 1 869
Е, разбираемо е фенките на Данчето да нямат против, че носи рокли от Али Експрес 😂 Но, нейната “женска енергия” не би ли трябвало да я е издигнала на друг левъл, а не с тоалети по 40 лева макс? Например, роклетата, с които виждахме Алековата Царина са в хилядите.
Може, може, трябва да си ги носи с етикета а цената обаче. На малкото снимки, на които съм я виждала прилича на парцалана.

Grinning
Специално тази рокля като second hand я видях над £500. Сравни я с Данкината за £15. Май, май друга е баш парцаланата в ергенското блато 😂

# 1 870
  • София
Щом е скъпо значи е хубаво викаш. Аз продължавам да виждам сбирщина от няколко покривки на китки.

# 1 871
В този дух са, иначе тук проявих творчество. 🤪 Ето, шотнах специално за вас, дами!

Моето красноречие бледнее пред това на феновете й!

Големи хвалби, голямо чудо. Щях да ѝ повярвам на комплиментиТи, ако нямаха едни и същи грешки. Ядец! Trollface
Греда, Данке, измисли нещо друго. Trollface

# 1 872
    Grinning
    [/quote]
    Специално тази рокля като second hand я видях над £500. Сравни я с Данкината за £15. Май, май друга е баш парцаланата в ергенското блато 😂
    [/quote]https://

Роклята е над £ 500 ?!?!?!?!
    В такъв случай обявявам, че роклята на Даниела ми допада повече, нищо че е само £ 15.

# 1 873
    • Stockholm
    Някой питаше за снимка Валерия от сезон 2, разхубавена  с 1 ампула хиалурон в устните. Да, наистина много ѝ отива. Само да не залитне и тя да прекалява. Представяте ли си да си сложи и  скули като Данка Joy

# 1 874
    • Street of Dreams
    Скрит текст:

"Другият левъл" е да живееш живота си свободно и да можеш да ходиш където искаш и когато искаш, както и да носиш каквото поискаш, вместо да парадираш само с марки. Важното е да се чувстваш добре, бонус е да изглеждаш добре, етикетите нямат значение.
    [/b]
    Нали говорехме за Даниела, къде отплесна сега? Ти описваш противоположните на нея жени, тези, които наистина са свободни и не зависят от ничии дебел портфейл.
    Принципно говорихме за роклите от Алиекспрес, не знам ти къде отиде. Но да речем, че си права - друго си е свободата да ходим на работа от 8 до 5, а за забавление да пишем в мамата и да оплюваме всичко Simple Smile

Не ми харесва как са станали устните на Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт