Флиртуване с колежки

• 7 767
  • 192
  •   1
Отговори
# 150
Ами съжалявам, но приятелят ти флиртува много просташки и мазнишки с колежките на работа. То и затова си трябва акъл. Сигурно и те са един дол дренки, щом му се връзват и го отразяват. Или е много красив. Аз съм забелязала по себе си че мъже, които не ми харесват, или които флиртуват тъпо, фамилиарничат, ми стават направо противни. Иначе и аз съм се включвала във флирта на студентски работи лятото, примерно, без намерения ей така за спорта и да става веселото, но е малко по-различно.

# 151
  • Обран бостан ;)
Анонимният доста обърка нещата... В темата се говори за обвързан мъж, който сваля колежки, мазни им се и им се лигави. Първо, аз на това не му казвам флирт. И второ, анонимният пише за природа и инстинкти, среща между мъж и жена и инстинкт за създаване на поколение. Извинявай, обаче мислиш ли, че гаджето на авторката, предполага се, че е мъж във връзка, с колежките му се задейства инстинкта за създаване на поколение, докато вкъщи с авторката е борчлия?
Мне, тоя "флирт" в темата няма нищо общо с оня флирт...

Ама тя му е била колежка, доколкото помня. Значи като е свалял нея е било "инстинкт за размножаване", а сега вече трябва да си оставя "инстинкта" в къщи и тогава да ходи на работа.

Четете ли изобщо каквото пишете, или просто трупате мнения ?

# 152
Виж, Ал, гаджето й е поел ангажимент да бъде само с нея, тя иначе не би се навила да му е гадже. Той е направил този избор. Естествено всеки от тях може да го преразгледа и да се откаже от връзката, ако вече не му е приятно с другия, и да търси нови хоризонти.

Ти например сигурно ще имаш против, ако на жена ти й се задейства инстинкта за размножаване с колегите й, ама си спориш просто за спора. Simple Smile

# 153
  • Далечният изток
Да де, като е свалял нея, е бил свободен и е търсил жена, гадже, партньорка. Намерил е, уж, ама продължава да се сваля напред назад. Не виждаш ли разликата или ти пишеш само колкото да се покажеш, че си тук...?

Уж намерил нея за размножаване, а не прави нужното за целта... Ми... Добре да си помисли авторката...

# 154
  • Обран бостан ;)
Виж, Ал, гаджето й е поел ангажимент да бъде само с нея, тя иначе не би се навила да му е гадже. Той е направил този избор. Естествено всеки от тях може да го преразгледа и да се откаже от връзката, ако вече не му е приятно с другия, и да търси нови хоризонти.

Ти например сигурно ще имаш против, ако на жена ти й се задейства инстинкта за размножаване с колегите й, ама си спориш просто за спора. Simple Smile

Леле колко патетично го каза.

Общо профличе с мъжО ли делкате, а ? Trollface

# 155
  • Out of the Mix
Ами съжалявам, но приятелят ти флиртува много просташки и мазнишки с колежките на работа. То и затова си трябва акъл. Сигурно и те са един дол дренки, щом му се връзват и го отразяват. Или е много красив. Аз съм забелязала по себе си че мъже, които не ми харесват, или които флиртуват тъпо, фамилиарничат, ми стават направо противни. Иначе и аз съм се включвала във флирта на студентски работи лятото, примерно, без намерения ей така за спорта и да става веселото, но е малко по-различно.
Трябва акъл за всичко.
Идеята е, че като попаднеш на някого, когото харесваш, и той те харесва, усеща се химията, нищо друго няма значение, дори ако щеш какво си казвате, просто нещо се казва и разговорът тръгва. Да, има чар, има присъствие, привличане, хора около които на повечето им е приятно да бъдат, но ударили ви мокрият парцал, дори дебелашки, скучен, или какъвто искаш да е хуморът, приказката, вие ще се свалите, ако сте на такава вълна.
Не е важно в очите на околните какво си, а обектът на желанието ти какво смята по въпроса, и как действа, как се държи. Не става дума да се буташ, където не си желан, то си личи.

Замисляйки се и връщайки се назад, винаги така са се получавали при мен нещата.

П.П. Не визирам само на работното място, а като цяло.
Гаджета от мястото ми на работа съм нямал, нарочно, но служебно, разбира се, други фирми, офиси и т.н.
Флиртове и закачки, хумор, не се броят, те са за спорта, стиковане между персонала, като граници не се прекрачват, особено като се знае, че някой е обвързан.
Иначе по банкети и годишни конференции в хотели, ясно е, че има от всичко и всякакви.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 08:49 от Revoker

# 156
  • Далечният изток
Съгласна съм, но някои не правят разлика между флирт и закачки и инстинкт за размножаване.
Може би някои флиртуват, въобще обръщат внимание на другия пол само с цел размножаване, затова не могат да разберат, че има и друг вид общуване между хората.

# 157
Много се объркаха нещата тук. Аз не съм ревнувала гаджетата си, нито мъжа ми, не ревнувам, но не го приемам това поведение да се излага партньора по този начин. Щом е налице сериозна връзка, тръпките трябва да са вътре в нея, не да се създават лиготии навън. Това е неуважение към другия. Дори да са безобидни подмятания, не флирт, хората ги виждат, всеки разказва, доукрасява и стават проблеми във връзката от нищото, има и такива случаи. Не става въпрос за ревност, а за това, че когато държиш на някого и го обичаш, нямаш необходимостта да се закачаш и да флиртуваш с други. Ако сте добри си поддържате химията и обичта и други не ви вълнуват. Ако двама души не успяват да го направят трябва да се разделят и да си търсят хора, с които могат да го направят. Едно е флирт, заради природния инстинкт и желанието за обвързване, друго е да излагаш себе си и човека до теб. Едно е да го прави свободен мъж/ жена, друго обвързан.

# 158
  • Out of the Mix
Rumi, много е наивно да се мисли, че за целия ден всеки седи и мълчи, като риба. Просто е пределно ясно, че има всякакви разговори, всякакви домогвачи, и мъже, и жени от всякакво естество. От теб си зависи да слагаш границите, и да си категоричен и ясен кое какво. Точно с колежките, с които си говорехме всичко, без задръжки, разбира се не някакви лични подробности, бяхме най-стиковани и работата вървеше гладко и в срокове. Създава се приятелска обстановка, сговор.

С бившите ми дори не сме и говорили такива разговори кой какво в офиса.
Изляза ли от от него, свърша ли си работата, всичко остава там, не мешам лично със служебно.
По същия начин и тя, въобще не ме интетесува с кой какво са си говорили, както и с колежките й, то е ясно, че се обсъжда всичко, вкл. и личният живот, секс и т.н., оплакват си се дамите, други се хвалят. Има случаи сами споделяли, примерно доволен клиент, партньор решил и ги почерпил нещо. Ми, чудесно, отваряме скъпата бутилка вино, която донесла вкъщи, скъпото бутиково мезе, и прекарваме още една хубава романтична вечер. Имало е моменти, в които сме се смяли много.
Като има доверие и яснота, прозрачност в отношенията, другото няма значение, всеки запазва уважението си, както личното, така и към партньора си.

# 159
то е ясно, че се обсъжда всичко, вкл. и личният живот, секс и т.н., оплакват си се дамите, други се хвалят.
Откъде е ясно.
Не всички са тип махленска клюкарщина.
Личният живот затова е личен.
Колегите не са приятели.
Не понасям хора, които си размятат личния живот или ровят в този на другите.
Нито е професионално, нито интелигентно.

# 160
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
то е ясно, че се обсъжда всичко, вкл. и личният живот, секс и т.н., оплакват си се дамите, други се хвалят.
Откъде е ясно.
Не всички са тип махленска клюкарщина.
Личният живот затова е личен.
Колегите не са приятели.
Не понасям хора, които си размятат личния живот или ровят в този на другите.
Нито е професионално, нито интелигентно.

Еееее, ама значиии. Ти направо закри форума. Wink

# 161
  • Out of the Mix
Босилек, не търси драма или спор, или да наложиш нещо, което го няма.
Аз не казвам нещо различно в случая.
Казвам, че имам презумпция ясна, че по принцип допускам и ми е ясно всичко, какво се говори, какво потенциално може да се случва, какво се случва, и не се тормозя или да го мисля и ровя грам. Сега стана ли ти ясно, мисловният ми процес? Wink

Ами с някои колеги сме приятели и в момента, 10+ години.
С една дама даже сме бизнес партньори в съвсем различна сфера.
Сексуални намеци или флиртове не сме имали с нито една от тях.
Визирам съвсем различни отношения.

Личният ми живот е неприкосновен, това отдавна си го разбрала.

# 162
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Босилек, не търси драма или спор, или да наложиш нещо, което го няма.
Аз не казвам нещо различно в случая.
Казвам, че имам презумпция ясна, че по принцип допускам и ми е ясно всичко, какво се говори, какво потенциално може да се случва, какво се случва, и не се тормозя или да го мисля и ровя грам. Сега стана ли ти ясно, мисловният ми процес? Wink

Ами с някои колеги сме приятели и в момента, 10+ години.
С една дама даже сме бизнес партньори в съвсем различна сфера.
Сексуални намеци или флиртове не сме имали с нито една от тях.
Скрит текст:
Визирам съвсем различни отношения.

Личният ми живот е неприкосновен, това отдавна си го разбрала.

Демек, са грозни. Wink

# 163
  • Out of the Mix
Недей зачеква тази тема...
Не съм ги и мислил, важни са другите им качества, на дами извън възрастовия таргет за нещо по-така.

# 164
Ето, че пак дойдохме на или са грозни или са стари….

Общи условия

Активация на акаунт