Как да продължа с приятеля ми

• 3 242
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
  • Out of the Mix
Абсолютно изключвам, ако е наличен постоянно трезв разум, акъл, нормална пълноценна връзка, отношения, любов с партньора ти, уважение.

Всичко се изговаря в началото и всеки си знае.
С абсолютно всички сме се разбирали, че ако нещо не ни е ок, изобщо няма смисъл просто да се седи във връзката. Не си щастлив, излизаш с достойнство, и въобще не става дума само за секса, защото колкото и да е в топ 3 изискване за мачване, може би и 1, има и други неща.

Прелюбодейсвото/промискуитетът, слабият ангел, трудното държане на тирантите на гащите, са слабост на психиката, неуважение, подигравка, не на последно място нехигиенично.

И изобщо не става дума затова какъв е партньорът ти, че да се "изкушаваш".

Има един лаф: Двама приятели си говорят, единият казва на другия, че изневерил на жена си. Оня му вика "ми да си беше взел готина".

По същата логика, неможейки да си контролираш нагона, за мен си нефелен, неразвит, не може да ти се има доверие от никакво естество, мъж, жена, все едно.

Толкова по въпроса. Peace

# 46
  • София
Добре . Приемам,че аз съм повреден,а вие въобще не сте заблудени наивници. Всичко е розовко и партньорите ви никога не са ви изневерявали.
Бедни ми,бедни Македонски . Защо не умря при Гредетин..

# 47
Не търси сега оправдания, моля. Simple Smile
Нищо не изключвам, именно затова ти казах (от позицията на изневерил), че е неуважително и гнусно в една сериозна връзка. И, да, аз човекът после пак си го обичах, налЕ, но за да стъпя встрани, този човек вече беше загубил уважението ми. И после отношенията са всичко друго, но не и същите.
И, не, това не е пълноценна връзка.
Виж, ако сте се разбрали двамата – в отворена връзка сме, ще пробваме суинг, муинг, там каквито са вариантите, но искаме да сме си заедно, но допускаме и други, добре, давайте.
Но единият да смята, че обича другия и зад гърба му да поебва, надявайки се, че нямало да разбере, и всичко е ок, ами НЕ е наред.

# 48
  • Out of the Mix
Богат съм, и духовно, емоционално, физически, всякак.

# 49
Тва разделяне и връщане звучи малко като "знам си стойността, просто понякога се пускам на промоция"

# 50
Хора, не съм се разделяла и после връщала. В началото го конфронтирах, като прочетох съобщенията във фейса, вбесих се и казах "Край", но после премислих дали не е било крайно. РАЗДЕЛЕНИ сме в момента. Пауза. Време за размисъл. Да се разделим е най-лесното, но не мога да прекъсна окончателно на този етап. Той постоянно ми пише, звъни, на думи го докарва доста, кани ме у тях, в неговия роден дом, имал страхотна разширена вана, в която можело да се развихряме. Ако отида, ще трябва да се запознавам и с техните, като той и преди скандала им беше казал за мен, баба му напираше да се виждаме преди два месеца още. Но на този етап не искам такива неща.
Не е изневерил, не да не може да си го държи в гащите или да му е слаб ангела, да си го слага с всяка шукаритетна за удоволствие. Това, което е направил, не е против принципите и ценностите ми чак толкова, защото и аз съм флиртувала без умисъл и други намерения с мъже, но при него има и предистория с въпросната приятелка. Не знам да изискам да прекъсне контакт с нея, или да не пише с други приятелки ми изглежда прекалено.

# 51
  • София
Ти вече си тръгнала по пътя на самоубеждаването. Това е само началото, но успех.
И да, имаш право да поискаш да прекъсне контакт с нея. Но ако не го направи, трябва да знаеш точно как би постъпила.

# 52
Всички сме хора и флиртуваме, но си има допустими граници.
Не го познаваме твоя човек. Може да си пише с тази жена и нищо повече да не се случи, нищо, че са спали заедно. Може и да се запали пак интереса. Кой да ти каже. Simple Smile
Ако го харесваш толкова, дай му шанс, ще си покаже.

# 53
Ти вече си тръгнала по пътя на самоубеждаването. Това е само началото, но успех.
И да, имаш право да поискаш да прекъсне контакт с нея. Но ако не го направи, трябва да знаеш точно как би постъпила.

Ако той сам не се сети и не реши да го направи от само себе си, и не вижда причина да го прави, за мен е безсмислено да му забранявам. Не съм човек който да ограничава, от него трябва да дойде, аз съм говорила достатъчно.

Ами харесвам го, повече от харесване е иначе изобщо нямаше да го умувам. То като се разбра, че сме се разделили двама от неговото обкръжение ми писаха във фейса, единия ми каза директно, че ме харесвал и ме пита каква кухня обичам на ресторант да ходим, другият иска да сме играели един спорт заедно. Най-лесно ми е да го зарежа моя и няма да остана без внимание, но не мога, не мога, то в това е проблемът. Него ако го питаш все едно нищо не се е случило и аз преигравам, двамата света вода, то нищо не било да каниш някого в голямото си легло. Опитват се да газлайтва, но и вие казвате, че не е нормално поведение във връзка па макар и на 3 месеца. Друго, което ме притеснява е че той не ми беше казал, че са спали, знаех, че са излизали веднъж след като той се раздели с предишната си, но нищо не се било развило и останали приятели. Аз даже не съм ревнувала толкова от нея, защото тя е и грозновата, освен че е лека и лесна, обаче явно аз съм се лъгала и съм била заблудената.

# 54
  • Out of the Mix
Ама кажете, че става дума за селска идилия.

Някакво познанство измък-примък на 3 м.

Изобщо не сте се приели насериозно, поне той теб не.

Какви вани, какви баби, па рода, па запознавания в още неустановени трайно-ясно отношения с перспектива.

Явно неговите искат да се валидират, че довел снаА.

В кой град/село се развива драмата?

Не ти ли светкат лампи, или просто искаш вече да се видиш наденала хомота?

# 55
Аз даже не съм ревнувала толкова от нея, защото тя е и грозновата, освен че е лека и лесна, обаче явно аз съм се лъгала и съм била заблудената.

Е, стига де. Теб те кани във ваната, нея на широката спалня - абсолютно същият табиет и отношение. Смята ви и двете за равностойно привлекателни, що се отнася до секса.

# 56
Значи моята на същият етап от връзката ни, 3-4 месеца от началото, не знаеше за намеците на най добрата ми приятелка, не знаеше, че бях влюбен в нея дълго време, може би се е досещала, но не съм го издавал по никакъв начин. Просто ми каза, че няма да може да приеме да имам такава приятелка и ако искам да ни се получи трябва да се раздалеча от нея. В последствие действията на приятелката ми показаха, че трябва наистина да прекратя всичко с нея. Съветвам те да приемеш такъв подход, без задушвени разговори с часове и интимни подробности, без виждания насаме с часове и т.н, ако има нещо да става, ще си проличи. Ако всичко е наред, приятелката му не би трябвало да направи голяма драма от това раздалечаване.

# 57
В друга тема във форума има тема от момиче, чийто приятел не свършва, Може да си разменят гаджетата и да се решат и двата въпроса

# 58
Ама кажете, че става дума за селска идилия.

Някакво познанство измък-примък на 3 м.

Изобщо не сте се приели насериозно, поне той теб не.

Какви вани, какви баби, па рода, па запознавания в още неустановени трайно-ясно отношения с перспектива.

Явно неговите искат да се валидират, че довел снаА.

В кой град/село се развива драмата?

Не ти ли светкат лампи, или просто искаш вече да се видиш наденала хомота?

Ама каква селска идилия? Действието е в четирите най-големи града на страната, откъде накъде село!
Познаваме се от години от първа година в университета, бяхме в една компания и сме излизали заедно. А бабата я спомена мимоходом един път като се бяха чули с техните, стана ясно, че са говорили за мен и тя ме е харесала задочно и искала да се запознаем, какво толкова странно има? Вие колко години ходите с приятелките си, преди да ги запознаете със семейството? В моята първа връзка нашите от 2-я месец познаваха момчето, интересуваха се с кого се виждам, нормално.
Защо да не сме се приели насериозно? И той пък мене не? Без скандала сме нямали други конфликти, излизаме, забавляваме се, опознаваме се имаме много общи неща и интереси, сексът е супер, как да е на 3 месечна връзка?
А пък за брак и деца не си и помислям в момента.

Значи моята на същият етап от връзката ни, 3-4 месеца от началото, не знаеше за намеците на най добрата ми приятелка, не знаеше, че бях влюбен в нея дълго време, може би се е досещала, но не съм го издавал по никакъв начин. Просто ми каза, че няма да може да приеме да имам такава приятелка и ако искам да ни се получи трябва да се раздалеча от нея. В последствие действията на приятелката ми показаха, че трябва наистина да прекратя всичко с нея. Съветвам те да приемеш такъв подход, без задушвени разговори с часове и интимни подробности, без виждания насаме с часове и т.н, ако има нещо да става, ще си проличи. Ако всичко е наред, приятелката му не би трябвало да направи голяма драма от това раздалечаване.

Ами то и аз нямаше да разбера за намеците, ако един път не бях влязла в неговия фейсбук и не бях прочела някои съобщения. Не съм имала цел да го следя, от любопитство стана и ми беше дал паролите си, но сигурно е било шесто чувство от моя страна сега като се замисля. Той не е влюбен в нея, а в мен, поне така твърди и настоява, а тя е просто приятелка, с която един път си били легнали и сега приятелски си говорели за секс. Според теб да му поставя ултиматум ли или прекъсва контакта с нея или приключваме?

# 59
Слагай картите на масата и каквото трябва да стане, ще стане.
Ама да се оставиш да те прави на балама,  в никакъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт