Живот на кантар - тема 5

• 37 801
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Ани и Марто ядяха киви и бадеми,явно това им беше снака.Не мисля,че тя лъже за храненето си,по скоро го отдавам на големия минус преди две седмици като беше навън и на лошия режим на Дейра.Аз май съм единствената която не я харесва,нито ми е миличка,нито ми допада подхода и,да не забравяме и режима и,който е очевидно еднакъв за всички,несъобразен с индивидуалните особености на участниците.Разбирам че са търсили млади и атрактивни лица,но с Рори и нея си вкараха автогол,едната некомпетентна,другата некадърна.Толкова се смях на Рори като отговаряше на Нанси,защо не сваля Сонай-Не знам,всеки път излиза мокър от фитнеса 🤣.Ами 100+ килограма човек,каквото и да го натовариш,много ясно че ще се поти след час.Как не намериха жена с капацитета и знанията на Ванко не знам.Мен Нанси не ме дразни,ясно е че чете сценария.

# 466
  • ПАЗАРДЖИК
Моля, нека коментираме предаването! И аз имам потребител, чийто постове не чета, защото не харесвам “философи” и раздаващи щедро съвети без някой да им ги иска. Всеки си има приоритети и начин на живот, който харесва или не харесва и променя. Дълго време и аз мислех за външния си вид като за опаковка и бях отдадена на развитие отвътре. Човек не може да има всичко, все нещо ще е на опашката и ще куца- деца, съпруг, семейство, кариера, социални контакти, роднини, самоусъвършенстване, финанси и т.н. Денят е само 24 часа и те не стигат за всичко. Всеки сам има право да подрежда приоритети си и след това си носи последствията от изборите

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 20:23 от petjah

# 467
Петя, кажи си го в прав текст, че тълкуването не на всеки се отдава. Да знаем, не за друго. Hug Wink

# 468
Те казаха с Мартин, че ядат снак. Едва ли е в нарушение на режима. Съмнявам се да са на стриктни 3 хранения на ден. Пък и едно киви има сигурно 50-60 калории, ако е дребно - още по-малко.
Не е нарушение на режима, щото е много миличка и любезничка и знае че ще я оставят...
Явно не е било само едно и само киви и само един път... +1.200кг и все пак остана. Не е справедливо.

# 469
  • София
И какво не е справедливото, затова има гласуване, не е с директна елиминация. Който им е по-симпатичен и помага на другите да постигнат целите си, остава. Гледат с кого ще им е приятно, а предвид, че Сонай ги предаде, никакъв шанс нямаше да решат да гласуват различно. В момента, в който смени отбора, беше ясно, че остане ли срещу син, е аут.

# 470

"Тъпа овца си.Стой си дебела тогава.Дразниш с твоята простотия и оправдания."
Изводите оставям на вас.

Потрес.
Как лъсват характерите на някои хора Confused
Интелигентен човек такова лс не би пратил.

---

Изгледах вече цялото.

Сладкото Вили е смалила краката. Помня и какви бяха. Има още работа де.

А Ани да не би повече снакове да е похапвала. Примерно да има еди колко си по меню, а тя да увеличава.

Аз пък не разбрах как Сонай е сменил отбора, нещо съм изпуснала.
Това Русото е много дразнещо. Не разбра ли че няма отбори ма.
Дразнела се, че Сонай бил добър с всички.
Трябва да ги обижда и бие ли? Joy

# 471
  • София
Естествено, че няма нищо несправедливо, такива са правилата. Винаги бих предпочела да остане Ани. Кивито и бадемите явно са им следобедната закуска по на Деря режима.
Да не говорим, че при жените хормоните ни винаги играят и сме все с един недостатък от това.

# 472
Радвам се, че има корективи в темата, за да може тя да се саморегулира. Радвам се и за тези, които така уверено твърдят, че поддържането на форма е много лесно.

# 473
О да, хормоните си играят.
Гледам интрото за следващия път, голяма драма ще става Joy
Марто, Тошко и Славко на нож.

# 474
  • София
Радвам се, че има корективи в темата, за да може тя да се саморегулира. Радвам се и за тези, които така уверено твърдят, че поддържането на форма е много лесно.
Лесно е, зависи обаче от формата. На мен кръглата ми е по-лесна 😅

# 475

А извън личните квалификации забелязах, че само един от участниците изпитва удоволствие и му харесва да тренира...
... на всички други е тормоз.
Ето защо нищо няма да им се получи след време...
А пък защото всички слаби умират да тренират и обожават да се потят във фитнеса.
Движението може да има много форми.Ани например иска да катери планините.Може да е плуване,разходки,с куче,копаене на домати.
.
Обаче, опъни пеша едни 10 км. на ден, тичай поне 5-10 км., карай колело няколко часа и то всеки ден и ефект ще има и ще е видим дори след месец. Иначе е малко отбиване на номера, ако има поставен цел. Така го разбирам аз.
Говорим за обезни хора.Те и затова са се записали в предаването.Целта е да свалят килограмите и да го запазят колкото могат.
Вече всеки си знае дали иска да прави мускули,плочки и тн,но като била слаба-дебела-слаба и сега пак дебела след раждане,мога да кажа ,че не искам изобщо тяло като от списание и не го търся.Искам да съм здрава,доколкото може,да съм в нормата за килограми и да правя неща,които са ми приятни.Имам малко дете и излизаме в природата,колкото се може повече.Като цяло гледам движението да ми е приятно -колело,разходки,плуване.Само че хора с работа и деца не ги виждам да карат колело всеки ден по няколко часа,да ходят по 10+ километра и т.н.И е абсолютно нереалистично да се иска.Активност през деня,леки упражнения и активен уикенд са напълно достатъчни,ако и храненето е балансирано.
Така е. Затова казвам, че всяко движение извън тренировките ще им е плюс. Има и друго, те започнаха с толкова килограми (някои от тях особено), че и да искат, не могат да тичат на пътека, в парка и т.н., защото не само теглото пречи, но и стъпалата не биха издържали.Неслучайно предизвикателството за километри беше на колело, т.е. по-щадящият вариант за тях. Но вече е друго и много се радвам.

# 476
Всеки е различно.
Кръглата форма на мен ми струваше много, ама много мъка.

# 477
Всеки е различно.
Кръглата форма на мен ми струваше много, ама много мъка.

Защо, във физиката сферата е най-малко енергоемка Wink

# 478
  • Ню Йорк
Най-логичното обяснение за покачванията тази седмица е това, че некадърната "диетоложка" им е сменила режима. Като цяло режимите, които тя изготвя са абсолютно абсурдни. Вероятно им е увеличила въглехидратите, задържали са вода и резултата е налице. Много ми е мъчно за Ани. Момичето се старае и наистина има огромно желание за промяна, но и трябва истински специалист с който да работи. Като цяло избора на въпросната Деря ми мирише на връзкарско пробутване.

# 479
И според мен има фактор режима. Главното е, че не е индивидуален.

Дери не е за там, писах преди няколко поста, за такова отслабване трябва лекар диетолог, не само диетолог.

Плодовете не пречат на отслабването, даже напротив (като изключим банана, гроздето, крушата и други високозахарни). При тях обаче е важно да има монотонност, тоест да ядеш един вид плод цял ден. Кивито със сигурност не е било причината Ани да е на +.

От въглехидрат до въглехидрат разлика иа голяма, освен това те няма начин да не приемат въглехидрати превид физическата активност.

Общи условия

Активация на акаунт