Живот на кантар - тема 5

• 37 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Направо ще ме накарате да си пусна ексклузивно Марияна и дъщеря. Grinning

# 541
  • София

Аз не бих си го причинила. Grinning

# 542
  • Някъде там
Извинявам се, но с този стайлинг преди зорлем се е докарала на Любо Нейков като асистентката Ненка.
Точно за Ненка си помислих като я видях.
Щом ще има нов сезон, ще е готино да покажат тези сегашните как изглеждат след година да мотивират новите. 😉😆

# 543

Аз не бих си го причинила. Grinning

Grinning

Потвърдено е, че ще има нов сезон ли? Аз лично се радвам и не намирах сезона за такъв провал, за какъвто повсеместно се спряга. Нанси малко трябва да се поошлайфа, може би да мине един- два курса по актьорско майсторство, надявам се и хора от екипа да четат темата тук и да си водят бележки. Grinning

# 544
На това предаване най-малкият кусур му е Нанси. На мен пък тя ми харесва Simple Smile

# 545
  • София
Нанси ми е окей и на мен, само като й дават реплики, с които сдухва участниците не й се получава, защото си й личи, че не е от сърце Simple Smile Ако четат сценаристи, спокойно можете да минете и без такива, не носят никаква добавена стойност на предаването.

# 546
Точно, на Нанси просто ѝ личи, че няма опит с излишни килограми и не може да се постави на мястото на участниците.
Не прилича на лош човек, но просто не е за това предаване.

# 547
Абе, те и две торти изядоха тази седмица, нали рождени дни.

Защо две? Не беше ли една?
Едната я спечели Мариана и на играта я даде на Тодор.
Но ако Ани е хапнала торта явно това също може да стопира.
Даже не са и кг, а просто е задържала вода.

От 1-2 парчета торта няма как да качи килограм при условие, че тренира двуразово 6 дни в седмицата и то с Ванко... моля ви се. Причината най-вероятно е хормони и задържани течности. Или нагласен кантар, което както знаем го правят - пример с Барби. В седмицата, в която взе имунитет и бам червена линия.

# 548
Да де, вероятно не, ама хапнаха две торти най-вероятно - тази от Нанси и онази, която нощуваше на терасата, ако не са я изхвърлили. Аз не се чудя как се качва килограм от задържане на вода. Те и преди да задържали, но е имало по-голямо отслабване. Вече не свалят чак по толкова много и все по-малко ще свалят. След като слаб човек може да задържи 2 кила от рода, по-обемен човек има потенциала да напълни телесните се и тъкани и с повече от това.

# 549
  • Наблизо
Не ми пречи Нанси,личи си,че гадните коментари не са нейно дело.Някакъв тъп опит са за интрига и може би надъхване?
Ако се поошлайфа малко Нанси,няма да е зле.Не е лошо момичето и е ново лице за телевизията.Човек да му писне от Натали Трифонова,Зейнеб,Рачков и Геро.
Може би добър водещ би бил Керана,тя е много спортна натура.

# 550
На мен Керана ми е много натоварваща и шумна, не бих я предпочела  пред Нанси.

# 551
  • Наблизо
Но пък ще раздвижи предаването,което е доста статично.

# 552
Ще създаде олелия по-точно. Въпрос на вкус.

# 553
Охааа Вили изглежда доста добре.

# 554
За мен водещият, трябва да е някой, свалил килограми. Така ще е много по-легитимен и на мястото си от бивша манекенка. Геро е естествен кандидат, въпреки, че на много хора омръзна (той е име другата ТВ де). Аз си мислех, че Руслан Мъйнов ще пасне идеално Simple Smile

Нанси все още е симпатична, но си личи, че хал хабер си няма от отслабване и режими. То всъщност май и диетоложката и част от треньорите също хал хабер си нямат от дадените им задачи, но... Все пак предаването е с бюджет 7-8 лева, не ги съдя.

Не ме интересува дали на Нанси ѝ подават реплики в слушалката, тя може малко повече да се съобразява какво излиза от устата ѝ. Натрапването на "перфектното" ѝ семейство също ми е в повече, още от Фермата го слушаме едно и също, не се виждали 2 седмици и вече сълзи и сополи. Не ми е сериозно някак.

Общи условия

Активация на акаунт