Прекратяване на връзка

• 2 781
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Пак ще кажа, защото не ми отговори първият път – подозирам ревност и насилие. Майка на малко дете, финансовозависима от мъжа си не го гони просто така. Натякването за финансова зависимост, дори тук дразни, ако на някого му е в къщата не знам как ще издържи. Пък описанието на общуването с детето звучи като на 90 годишен дядка от старата генерация, който е виждал дете два пъти и то по случайност.

Имам чувството, че един и същи мъж тук през седмица пуска различни теми с едно и също звучене, в което той е жертва, като обстоятелствата варират, но основната драматична линия на повествованието си е една и съща.

# 61
От какво по точно да й мине? За какво беше скандала?
Скандал става от най малкото нещо и като кажа извинявай се започва със старите неща за които сме се скарали преди.Молил съм я да не връщаме вретемо назад.Казвам и знам какво искаш правя го в момента да гледаме напред.Детето се залее примерно аз му се скарам тя ми отвръща с така не му се карай или нещо подобно тя контролира как да го накажа ( спирам му телевизията) и като кажа че аз съм решил така да направя и се почва пак същото, връщане на проблеми които са отминали но не ги е преодоляла.

# 62
АМ тя май си те прави на мамун да ти кажа. Щото е наясно, че няма пара за сметките. Може и ти да не си цвете, но и тя те мята по върбите.
Също се замисли и какъв ви е сексуалния живот? Като жена с теб как се чувства?

# 63
Пак ще кажа, защото не ми отговори първият път – подозирам ревност и насилие. Майка на малко дете, финансовозависима от мъжа си не го гони просто така. Натякването за финансова зависимост, дори тук дразни, ако на някого му е в къщата не знам как ще издържи. Пък описанието на общуването с детето звучи като на 90 годишен дядка от старата генерация, който е виждал дете два пъти и то по случайност.

Имам чувството, че един и същи мъж тук през седмица пуска различни теми с едно и също звучене, в което той е жертва, като обстоятелствата варират, но основната драматична линия на повествованието си е една и съща.
Не натяквам нищо за финансите, само тук го пиша и се чудя и аз без да е решила как да се оправя поне да се подсигури директно превърта и ме гони.
Тоя апартамент е нейн но от болчето до зъвършин вид аз съм го направил и занимавал.Посягане е имало от нейна страна, 4-5 пъти ми е мятала чаши и тенджери и почупва всичко.Никога не съм писал в този сайт а само съм се смял на откачени хора но ето че и аз писах тук и потърсих мнение от всички хора и аз да си изградя и помисля и да взема решение.

# 64
Пич, тая не може да те диша, не разбрам защо се тъпчеш така. Ясно заради детето, ама не е тва начинът и ще стане по лошо с хилядите обяснения и извинения. Ако си по твърд и я пратиш на майната си, по може да те затърси. Просто си личи, че няма грам уважение към теб, а тва е краят за всяка връзка

# 65
АМ тя май си те прави на мамун да ти кажа. Щото е наясно, че няма пара за сметките. Може и ти да не си цвете, но и тя те мята по върбите.
Също се замисли и какъв ви е сексуалния живот? Като жена с теб как се чувства?
От ден едно тя не е толкова активна, аз винаги съм натискал но не е да сме правили кой знае колко в месеца.След като роди имаше период в който хептен не искаше но и това отмина.Последно да съм бил с нея е било малко преди да се разделим за първия път после като се върнах не сме правили нищо та като цяло реши че иска да се разделим за да и мине и не сме правили нищо.

# 66
  • София

Не натяквам нищо за финансите, само тук го пиша и се чудя и аз без да е решила как да се оправя поне да се подсигури директно превърта и ме гони.
Тоя апартамент е нейн но от болчето до зъвършин вид аз съм го направил и занимавал.Посягане е имало от нейна страна, 4-5 пъти ми е мятала чаши и тенджери и почупва всичко.Никога не съм писал в този сайт а само съм се смял на откачени хора но ето че и аз писах тук и потърсих мнение от всички хора и аз да си изградя и помисля и да взема решение.
Ти не чувстваш ли някаква отговорност към това как ще се оправя? Или се разделяте и повече не и даваш и лев? Защото познавам мъже, които се грижат за бившата жена и децата и след раздялата, и това е повече от нормално, когато тя е финансово зависима. Отговорностите не свършват с раздялата, все пак това е майката на детето ти. Притеснително е, че не виждаш никаква своя грешка в историята, а е невъзможно да си света вода ненапита.

# 67
За парите ще ти кажа - просто толкова и е писнало от теб, че по скоро би яла сух хляб отколкото да е с теб. И не си мисли, че не е пресмятала и гледала кое, как, колко, какво. Ако пък има помощ от родители съвсем я забрави. Това е тестов период, да види как ще се справи без теб. Няма жена финансово зависима с 3 годишно да изпусне мъж, като това, което описваш. Дори да има друг, ще си го крие, ще си трие чата и ще ти слага рога, даже ще те убеждава да работиш повече, а не обратното.

# 68
Не ми прилича като да предпочита да яде сух хляб.

# 69

Ти не чувстваш ли някаква отговорност към това как ще се оправя? Или се разделяте и повече не и даваш и лев? Защото познавам мъже, които се грижат за бившата жена и децата и след раздялата, и това е повече от нормално, когато тя е финансово зависима. Отговорностите не свършват с раздялата, все пак това е майката на детето ти. Притеснително е, че не виждаш никаква своя грешка в историята, а е невъзможно да си света вода ненапита.

Аз съм видял моите грешки е съм написал възможно най много, изобщо не съм света вода.Тя може и да разчита финансово аз не казвам че ще спра но и няма как да знае дали няма да спра.Детето е облечено нахранено ,но ако разбера че има друг човек как да постъпя да им платя сметките ли.Тя ако иска да е с друг да си прави семейство само не искам детето да се облъчва или да го карат да казва татко на другия защото ще превъртя.

# 70
Чакай малко да не би да казвате тук, че той трябва да продължи да я издържа, нищо че го гони, а преди това се държи с него като с куче?
Сори ама не става така, или да не хапе ръката, която я храни, или да се потруди в посока да не е финансово зависима. Детето е отделно, за него си има издръжка, а и автора като гледам би давал много повече от минималната

# 71
Разбират се за детенцето и кой откъде е.
Тези драми са излишни тук в случая. Сексът зле, любов няма, битът е постоянни караници и замеряния с тенджери. Кошмар! Горкото дете.

# 72
Има и друг вариант, да не ѝ плаща сметките, а да вземе детето при него, докато тя си стъпи на краката финансово, но май на него не му минава през ума такъв вариант.

# 73
Има и друг вариант, да не ѝ плаща сметките, а да вземе детето при него, докато тя си стъпи на краката финансово, но май на него не му минава през ума такъв вариант.

Аз работя а и все пак не е полезно да е в движение непрекъснато.Взимам го винаги когато мога.Няма как детето да го взема от детска да остане при мен  и сутринта да го будя в 5 защото трябва да го дам на майка му и тя после да го води на детска.Детето ми каза че мога и месец и колкото искам да е при мен.

# 74
Сам не искаш да приемеш ситуацията. Гарантирано има намесен и трети човек!
Какво ще излезе от тази афера, по-скоро ще приключи след като ти се разкараш😉.
Но запази си достойнството, грижи се за детето и забрави за тази жена като за съпруга. Уважавай я като майка на детето ти!

Общи условия

Активация на акаунт