Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 682
  • 512
  •   1
Отговори
# 345
Ооооо не може да бъде! Точно такъв мултикукър искам😍😍😍
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Един комбиниран уред за мен, моля!
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Вашата марка е това, което търся, тъй като има много положителни отзиви. За мен е важно и какъв е размера на вътрешния съд, малко семейство сме и голям обем не ми е необходим.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Само да го спечеля, всичко ще сготвя вътре! Дроб сармата, агнешкото, козунака. Хайде и зелената салата ще си я направя в него, само че без да го включвам.

# 346
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Комбинирания уред пести място и разходи- купуваш само един продукт
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Най-важното е да е безопасен и неръждаем, след това да има и следгаранционен сервиз, после лични препоръки,
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
С еърфрайър готвим много продукти : месо, риба

# 347
Имам и ползвам Instant Vortex PLUS ClearCook & OdourErase Air Fryer, така, че бих предпочела да добавя мултикукър и да са два отделни уреда. Освен това са много различни уреди, всеки със своите специфики и не бих избрала комбиниран уред.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Със сигурност бих изисквала всичко от изброеното.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Както писах, имам еър фрайър Instant Vortex PLUS. Ще го включа в много от празничните дни- за картофки, за пилешки крилца, пържоли и други. Дори и за варене на яйца. Но за празничната великденска трапеза ще ползвам класическата фурна. Четвъртинка агне няма  да се побере в  Instant-а.

# 348
Едни комбиниран уред е по-добре според мен, за да не заема място. Неръждаемият вътрешен съд е много важно и гаранционния сервиз. Нямам мултикукър и се надявам това да е следващата ни покупка!

# 349
Бих избрала комбиниран уред. Да е без тефлоново покритие. С удоволствие ще го ползвам за приготвяне на празничната трапеза.

# 350
  • София
Бих избрала комбиниран уред, за да не заема място.
Най-важното е да няма тефлоново покритие, да е наистина здравословен и да има голям обем.
Бих приготвила агнешка супа в него.

# 351
  • Елхово
Едни комбиниран уред е по-добре според мен, за да не заема място. Неръждаемият вътрешен съд е много важно и гаранционния сервиз.
Ще ползвам мултикукъра за вкусно агнешко!

# 352
Бих предпочела комбиниран уред, защото вкъщи има все по-малко пространство. Неръждаемият вътрешен съд е важен. Бих сготвила свинско месо и козунак.

# 353
  • Монтана
Бих избрала комбиниран уред, защото ще ми спести място.Неръждаемият вътрешен съд и гаранционният сервиз са много важни.Ще направя агнешко с картофки.

# 354
Колебая се кое бих избрала,защото и двете имат предимства .Комбинираните заема по-малко място,но два отделни уреда можеш да приготвяш две ястия едновременно. Вътрешният съд от неръждаема стомана е здравословният начин на готвене. Бих сварила яйцата за Великден, както и бих приготвила дроб сърма.

# 355
1.Комбиниран уред би спестил място в кухнята ми, но въпреки това бих предпочела два отделни уреда, защото предлагат възможност за едновременно готвене на две или повече ястия.
2.Важно е да е здравословен.
3.Да, бих го използвала за приготвяне на част от нещата за празниците- картофи, ориз, месо, защо не и за яйцата или козунак.

# 356
1. Предпочитам два отделни уреда, защото бих ги ползвала едновременно за различни ястия.
2. Най-важно за мен е безопасността на уреда.
3. Да, ще приготвя пуешко руло, понеже вкъщи не сме любители на агнешкото и дроб сърмата.

# 357
  • Там...
1. Кухнята ми е много, много малка, така че предпочитам комбиниран уред.
2. Важно за ме в избора на уред е безопасността на готвене, бих избрала неръждаем съд. Също от значение е, да е херметичен.
3. Не притежавам мултикукър или еърфрайер, но ако имах, бих ги включила в приготвянето на празничната трапеза!

# 358
  • София
- Бих избрала комбиниран уред, с оглед спестяване на място в кухнята.
- На първо място са безопасните материали, след това големина на съда, функции, гаранционно и извънгаранционно обслужване
- Да. Бих приготвила дроб сърма, но защо не и по-дребните неща, като да си приготвя яйцата?

# 359
1.   Бих избрала един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото ще спестя място в кухнята.
2.    Най-важното за мен при избора на мултикукър е да е с неръждаем вътрешен съд.
3.   Бих включила мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза, ако имах такъв уред. Щях да приготвя печено месо, дробсърма.

Общи условия

Активация на акаунт