Има друг на хоризонта

• 19 175
  • 663
  •   1
Отговори
# 255
Дарлинг, да си слагам шушоните и да идвам за лятоска?

Заповядай, само да спомена, че се изисква доста сериозно планиране - за момента информацията е, че лятото тази година ще се падне в третия петък от месец юли.
Но е възможно и да избърза с някой ден. Ето, кокичетата ми подраниха, има 2 пробили.

Крис,каква компенсация ще дадеш ...
Скрит текст:
на жена си,като дори не искаш да си поделиш времето с жена си за да отгледате децата? То много лесно,като не искаш да са при мен децата или като съда ще ги присъди на нея,взимай ги ти и се оправяй. Супер егоистично мислене,типично за мъж. Поредния мъж,който се развежда и с децата си.
Какво значение има причината за развода? Децата са и на двамата нали? Само,че като мъж ти е по-лесно да избягаш от отговорност и да ги дадеш на майката.

Знаете ли, че в България най-много спорове, свади, пререкания и даже престъпления са на имотна основа. Била тази основа движима или недвижима Simple Smile
Както ме похвали една съфорумка, аз съм различен Wink, ама се чудя на вас, сходните, не ви ли писнаха тия истории с компенсации, имàнета, вземания и давания? Форума почва да мяза на счетоводителски - дала съм, взела съм, баланс.
Аман.

И къде прочете, че искам нещо от мъжа си,освен да си гледа детето?

# 256
  • София
Крис, от мъжа се иска това, което е нормално да се поиска в отговор на неговите искания Wink Като искаш жена да ти ражда деца и да ги гледа, от теб също ще се иска. Същото, ако искаш да се откаже от собствен доход за да ти домакинства.  Децата са твои, жената не е. Затова дори да се разделите, ти оставаш отговорен за тези деца. Ако повече не ти пука за тях, това вече е съвсем друг въпрос.

Колкото до мен, аз съм намерила това, което съм търсила, и в това отношение съм доволна Wink

# 257
Че аз никъде не прочетох и че не си го гледа...
Любимото ви занимание от нямане какво да правите, е да си измисляте някакви истории и да ги докарвате до апокалипсис. Всеки път.

# 258
  • София
Не си ги измисляме. Живеем ги.

# 259
Че аз никъде не прочетох и че не си го гледа...
Любимото ви занимание от нямане какво да правите, е да си измисляте някакви истории и да ги докарвате до апокалипсис. Всеки път.

Гледа го,защото живеем заедно. Но ако се разведем,нямам никакви претенции към него,освен да полага грижи за детето ни. Това явно не се подразбира,а жената трябва да си го изисква.

# 260
А, ще се грижи той. Представете си, че ви преведе с пет лева повече за детето, а вие като бивша си купите обувки с тези пари. Или по-зле, купите картофи и новият ви мъж ги опита...

# 261
  • София
Ако един мъж е стотинкаджия, цял живот ще си брои стотинките, независимо на кого и за какво ги дава.

# 262
Естествено, че няма да си оставя детето,да не съм луда? Но,ако детето ми е по-голямо бих искала споделено родителство. Какъв е този баща,който си гледа детето 2 пъти в месеца? Това ли е да си баща Крис?
Че като искаш да си го гледа, стой си с него де - бие ли те, ругае ли те, пиянства ли? Не. Просто ти е омръзнал, или си срещнала Жоро от фитнеса. И сега казваш на мъжа си - изнасяй се от нас, купи още едно жилище с една/две детски стаи, че искам да вземаш децата 50/50, купи им по 2 от всичко, и ги разнасяй насам-натам на всеки две седмици. И той ако не иска, е длъжен? А децата длъжни ли са, тях ще питаш ли дали искат да си имат един дом или да се местят насам натам 2 пъти в месеца?

# 263
  • София
Много ниска летва е "не пие, не бие, не ругае". И защо го привеждаш като аргумент за жена, пък за теб хипотезата е, че ще си намериш по- млада и готина? Rolling Eyes
Да се чуди защо толкова мъже също се разделят с жените си, след като вероятността да пият и да ги бият е много малка.

# 264
Естествено, че няма да си оставя детето,да не съм луда? Но,ако детето ми е по-голямо бих искала споделено родителство. Какъв е този баща,който си гледа детето 2 пъти в месеца? Това ли е да си баща Крис?
Че като искаш да си го гледа, стой си с него де - бие ли те, ругае ли те, пиянства ли? Не. Просто ти е омръзнал, или си срещнала Жоро от фитнеса. И сега казваш на мъжа си - изнасяй се от нас, купи още едно жилище с една/две детски стаи, че искам да вземаш децата 50/50, купи им по 2 от всичко, и ги разнасяй насам-натам на всеки две седмици. И той ако не иска, е длъжен? А децата длъжни ли са, тях ще питаш ли дали искат да си имат един дом или да се местят насам натам 2 пъти в месеца?

В същата ситуация,ако е с Пенка от фитнеса пак ли така разсъждаваш?
И пак питам-децата ти какво общо имат с вашия развод? Като се разведеш не си баща ли?

# 265
За н-ти път виждам Криско да споменава Жоро от фитнеса. Ясно е къде го стяга чепикът.

# 266
  • София

А ако мъжът срещне Жоро от фитнеса? Или майката ти остави децата, за да не ги местите непрекъснато и не им се обажда, защото е заета с Жоро, и ти трябва и да ги издържаш, и утешаваш, и да ги водиш по психолози, за да разберат защо майка им не ги обича?

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 19:15 от Бoяна

# 267
На пръв поглед двойка, която много се обичаше се разведе след дългогодишен брак.
Мъжът забегна и остави жена си с децата си.
Сега жената опъва сама с децата, а оня се развява с новата си по почивки и екскурзии.
И такива неща са много често срещани особено, ако мъжът е някой с много пари.

# 268
  • София
Мъже тук, мъжчета вкъщи.
Давайте, още мачизъм трябва на всичкия тоя естроген.

# 269
  • Out of the Mix
Гордж, според "фенките" ми от форумо май при мен е обратно. Joy
Шъ ма убидат, ти предстааш ли си...
Задавих се. Joy

Общи условия

Активация на акаунт