Има друг на хоризонта

• 19 058
  • 663
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Недоволството за битовизмите идва най-вече от това, че голяма част от мъжете подценяват, принизяват и общо взето изобщо не оценяват този труд. " Ее, какво толкова има да се натисне едно копче, "седи" си вкъщи с детето, какво толкова" и подобни.

Защото имат нужда да се възстановят от тежкия мъжки труд (обикновено на бюро), да полегнат, докато яденето стане готово и пр.

Хм.

Чакай малко, нали все се обяснявате какви бъркачи на бетон и мъквачи на тежко сте, пък то всъщност клавиатурни войни от офисното бюро Laughing Това визираше Кукумицина, да не ти припомням ти колко пъти си омаловажавал работата на бюро, ама като я върши жена де Wink Та за пореден път ви обягва логиката на супер логичните мъже Laughing Иначе да, и жените можем да омаловажаваме, ама тогава не е ок Stuck Out Tongue Closed Eyes И накрая кво, силният мъж пребит след цял ден на бюрото, а слабата жена след едно никакво висене на същото бюро, е готова за втора и трета смяна... Много сте сладки Laughing

# 121
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Недоволството за битовизмите идва най-вече от това, че голяма част от мъжете подценяват, принизяват и общо взето изобщо не оценяват този труд. " Ее, какво толкова има да се натисне едно копче, "седи" си вкъщи с детето, какво толкова" и подобни.

Защото имат нужда да се възстановят от тежкия мъжки труд (обикновено на бюро), да полегнат, докато яденето стане готово и пр.

Хм.

Чакай малко, нали все се обяснявате какви бъркачи на бетон и мъквачи на тежко сте, пък то всъщност клавиатурни войни от офисното бюро Laughing Това визираше Кукумицина, да не ти припомням ти колко пъти си омаловажавал работата на бюро, ама като я върши жена де Wink Та за пореден път ви обягва логиката на супер логичните мъже Laughing Иначе да, и жените можем да омаловажаваме, ама тогава не е ок Stuck Out Tongue Closed Eyes И накрая кво, силният мъж пребит след цял ден на бюрото,
а слабата жена след едно никакво висене на същото бюро, е готова за втора и трета смяна... Много сте сладки Laughing

Ами пишете се мъже. 21-ви век сме. Аз ли да ви уча. Wink

# 122
Хайде сега, не всички си бъркаме в носа по цял ден пред компютъра, ама до сега не съм чул нещо да променя този факт

# 123
Самият факт как тук в темата мъж си представя, че ако остане сам автоматично става ерген без ангажименти говори достатъчно. Направо ме остави без думи. Не помня, коя потребителска беше с куфарите, но май трябваше да напише, че тя ще си стегне багажа и го оставя сам с деца, домакинство и сметки. Някъде ми попадна такъв случай - мъж си взема жена от Нигерия, след 5 деца му писва и й казва, че я напуска и се изнася след седмица. Само дето на другата сутрин жената си стегнала куфара и обратно в Нигерия, като му оставя децата. Мъжът беше бесен, не можеше да повярва, че тя е способна да направи, това, което той се канеше да направи.
Товаренето на гуми в багажника е тежка работа, но е само 2 пъти в годината. Зареждане, пускане на пералня и простиране може да не е толкова тежко и да е само 15 минути, но е поне 3 пъти в седмицата. Предпочитам да сменям гумите. Много мъже казват - ЕЕЕ кво толкова една пералня, едно копче натискаш - ОК свърши го ти тогава, като е нищо, а да и очакват браво, че си е пуснал да си изпере гащите. Ежедневното бързане след работа, да вземеш детето/децата, пазарумане, готвене, да се свърши нещо из вкъщи за дълъг период от време изтощават и амортизират много и не толкова като физическо усилие, а по скоро като умствен товар и напрежение.

# 124
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Самият факт как тук в темата мъж си представя, че ако остане сам автоматично става ерген без ангажименти говори достатъчно. Направо ме остави без думи. Не помня, коя потребителска беше с куфарите, но май трябваше да напише, че тя ще си стегне багажа и го оставя сам с деца, домакинство и сметки. Някъде ми попадна такъв случай - мъж си взема жена от Нигерия, след 5 деца му писва и й казва, че я напуска и се изнася след седмица. Само дето на другата сутрин жената си стегнала куфара и обратно в Нигерия, като му оставя децата. Мъжът беше бесен, не можеше да повярва, че тя е способна да направи, това, което той се канеше да направи.
Товаренето на гуми в багажника е тежка работа, но е само 2 пъти в годината. Зареждане, пускане на пералня и простиране може да не е толкова тежко и да е само 15 минути, но е поне 3 пъти в седмицата. Предпочитам да сменям гумите. Много мъже казват - ЕЕЕ кво толкова една пералня, едно копче натискаш - ОК свърши го ти тогава, като е нищо, а да и очакват браво, че си е пуснал да си изпере гащите. Ежедневното бързане след работа, да вземеш детето/децата, пазарумане, готвене, да се свърши нещо из вкъщи за дълъг период от време изтощават и амортизират много и не толкова като физическо усилие, а по скоро като умствен товар и напрежение.

Повтарям - пишете се мъже и проблемите ви свършват.

# 125
  • София
Скрит текст:

Хм.

Чакай малко, нали все се обяснявате какви бъркачи на бетон и мъквачи на тежко сте, пък то всъщност клавиатурни войни от офисното бюро Laughing Това визираше Кукумицина, да не ти припомням ти колко пъти си омаловажавал работата на бюро, ама като я върши жена де Wink Та за пореден път ви обягва логиката на супер логичните мъже Laughing Иначе да, и жените можем да омаловажаваме, ама тогава не е ок Stuck Out Tongue Closed Eyes И накрая кво, силният мъж пребит след цял ден на бюрото,
а слабата жена след едно никакво висене на същото бюро, е готова за втора и трета смяна... Много сте сладки Laughing

Не мога, прекалено много изглеждам като жена Wink

# 126
Скрит текст:

Хм.

Не мога, прекалено много изглеждам като жена Wink
Още по-добре. Такива мъже най-много се котират Joy

# 127
Скрит текст:
Скрит текст:

[/quote]
Не са ли скъпи операциите за смяна на пола? Ако ще съм мъж, то поне да е на 100%, няма да се именувам мъж, пък пак да съм жена, няма смисъл. Ако аз се пиша мъж, ти ще се пишеш ли жена? Щото някой трябва да натиска копчето на пералнята.

# 128
  • София
Още по-добре. Такива мъже най-много се котират Joy

Къде, обаче Laughing

Щото някой трябва да натиска копчето на пералнята.

JoyJoyJoy

Game over Wink

# 129
  • Обран бостан ;)
Не са ли скъпи операциите за смяна на пола? Ако ще съм мъж, то поне да е на 100%, няма да се именувам мъж, пък пак да съм жена, няма смисъл. Ако аз се пиша мъж, ти ще се пишеш ли жена? Щото някой трябва да натиска копчето на пералнята.

Чакай сега, аз дерт нямам, че съм мъж. Ти се оплакваш.

С това копче сте смешни. Иди си купи пералня и после натисни копчето да видим как ще изпереш. Wink

# 130
По закон няма как жена "да се пише мъж" по лична карта.
Според Върховния касационен съд (ВКС) „полът е детерминиран по рождение и се изгубва със смъртта“. от тук: https://btvnovinite.bg/bulgaria/zashto-u-nas-mozhesh-da-si-smeni … molichnostta.html
Поредно доказателство, че много мъже ръсят неверни съвети и лъжи на килограм, щото са мъже. Реалността и законът нямат значение.

# 131
Те мъжете,ако натискаха правилните копчета,една незадоволена жена на планетата нямаше да има ама уви.
Можел да натиснете копчето на пералня....Уааау ,изумително, та чак изцепки за какво ми е жена,че мога и сам да си изпера...Аз като казвам,че женените мъже приемат за даденост жената до себе си и я приемат за домакински уред,не признават и оспорват. Ако не беше смешно,щеше да е трагично.

# 132
Мен лично много ми тежи, че като сваля изсъхналото пране, трябва незабавно да го сгъна и да прибера, защото при седенето неприбрано и хвърлено на някоя купчина, се мачка, после иска гладене, а при нас специално се сдобива и с окосмяване.

# 133
Самият факт как тук в темата мъж си представя, че ако остане сам автоматично става ерген без ангажименти говори достатъчно. Направо ме остави без думи. Не помня, коя потребителска беше с куфарите, но май трябваше да напише, че тя ще си стегне багажа и го оставя сам с деца, домакинство и сметки.
Че моята жена като ходи командировка ми ги оставя редовно, пък не сме умрели от глад, нито сме ходили неопрани (само неогладени, понеже за мен гладенето е излишно).
И перманентно да е, защо да не се справи мъжа - човек знае 2 и 200. Само че коя майка иска да да си остави децата, когато си оставя и мъжа? Много малко са такива жени (познавам 1-2 само).
Сигурно ще се чувства много горда, че си е оставила децата и в замяна на това се е освободила от бремето на готвене и пране. Истинска уиминс-либ-хироу!

# 134
Той Бъндито си мисли, че той като не може да задоволи жена (не говоря само за секс) , значи всички останали мъже са така. Да, ама не. Има и такива, които правилните копчета натискат и умеят да задоволят.

Общи условия

Активация на акаунт